Odkazy , obrázky...

1111214161780

Komentáře

• Teda Ygritte jsem si představovala jinak, ale vypadá dobře.
  • Přesně. Ygritte jsem si představoval tak trochu drsnějc. Ale jinak je to holka fakt hezká
  • Miss Utahraptor: Ygritte jako postavu nemám moc ráda (ano tady se projevuje jistá závist), ale její herečka je strašně krásná (éterická, nádherná), taková rusá víla :)
  • Ygritte je perfekní, i když jsem asi ovlivněná z Downton Abbey.
  • Krisa: A změní se v seschlou ježibabu, kdykoliv (skřípavým hlasem) pronese "You know nothing, Jon Snow!". :D
  • To je snad ta nejhorší věta v celý Písni :-))
  • Miss Utahraptor: Asi tak, tohle blbečkování Jona mi sálo krev :D
  • Krisa: Jak se dělá v diskusi dlouhej nos? :)
  • flanker.27: "Tůůůdle nůůůdle"?
  • Elanne, Krisa: Ale ujme se to. Jon ví, že nic neví. Melisandra ví, že Jon nic neví. Všichni si aspoň pamatujem, že pokud se v místnosti nachází osoba, která je úplně mimo mísu, bude se stoprocentně jmenovat Jon. :D
  • Krisa napsal(a):

flanker.27: "Tůůůdle nůůůdle"?

Může bejt. Tůůůdle nůůůdle. :))
  • flanker.27: Tuto odpověď jsem malinko očekávala :D
  • Hm, hned ta druhá...
    Jen ji trochu kazí Weiss :o))
  • Krisa: Inu, má rozkošná zlomyslnost si přišla na své. A to mi ta věta taky lezla na nervy:)
  • Já nejsem moc velký fanda Jona, takže jsem měl Ygritte docela rád. Když pak Jonovi říkala naposledy že nic neví. Bylo mi víc smutno než když mladému vlkovy přišívali novou hlavu. V seriálu se na ni moc těším :-)
  • Montezuma: Trole :D Já tu holku nesnáším, protože tu její větu si přečtu asi ještě osmsetkrát.
  • Už vidím jak bude Píseň končit přeživší budou stát na Zdi v úsvitu nového jitra a Jon pronese: Vím, že nic nevím......
  • Takhle jsem si představoval spíš Fialku než Ygritte. Jak psal Thule - drsnější. Fialku sem bral jako takovou milou mladou roztomilou slečnu :)
    Zbytek osazenstva výbornej. Bál jsem se o Margaery, ale Natalie Dormer tam vypadá vážně dobře.
  • svoa00 napsal(a):

Montezuma: Trole :D

Už zase jsem nazván trolem? Ještě párkrát a začnu na to slyšet. :D

Po menším průzkumu internetem jsem našel dva obrázky, které dobře odpovídají mojí představě Ygritte:
    Ygritte
    Ygritte
  • Montezuma:První obrázek znám- taky mi docela sedí, ještě vedle tohohle-
    Ygritte by AniaEm

-autor/ka (tvé první Ygritte) má parádní ilustrace (krom Písně i k HP).
    galerie na DA
    (Jedna z mích oblíbených.)
    Sansas Prayer by lilyhbp
  • Ta kresba Sansy je nádherná.
  • Prvý obrázok Daenerys v galérii je tiež veľmi pekný.
  • Miss Utahraptor: Ten druhej obrázek, to je moje Sansa.
  • Ygritte je krásná, na divošku možná příliš jemná než jak jsem si jí představovala, ale třebas to chováním a hraním vyrovná. Už se na ní těším v seriálu.
  • Na http://pinterest.com/icefirecz/ si pohrávám s hračičkou jménem Pinterest - jednoduché vytváření galerií. Líbí se mi to, takže můžete čekat, že to tam budu aktualizovat. Pokud byste chtěli nějak participovat, lajkovat, komentovat tam, bohužel je třeba přihlášení, zdá se mi.
  • svoa00 napsal(a):

Miss Utahraptor: Ten druhej obrázek, to je moje Sansa.

Moje taky. :)
  • Parádní fanouškovský plakát:
    Game of Thrones by xric
    (Prý to trvalo jedenáct a půl hodiny!)
    A odkaz na průběh práce.
    Úžasné.
  • Vlevo by měl vykukovat místo toho zženštilce Malíček ;)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi