flanker.27: Část, která chce k někomu vzhlížet, být ochraňována ve mně samozřejmě je a vůbec to nepopírám. Feministická část se ve mně projevuje hlavně tím, že nevím, proč bych měla být horší jen z důvodu, že nemám penis. Ale naopak zase nejsem takový radikál, že bych ze steného důvodu měla být lepší.
flanker.27: Část, která chce k někomu vzhlížet, být ochraňována ve mně samozřejmě je a vůbec to nepopírám. Feministická část se ve mně projevuje hlavně tím, že nevím, proč bych měla být horší jen z důvodu, že nemám penis. Ale naopak zase nejsem takový radikál, že bych ze steného důvodu měla být lepší.
Budu trošku škaredá. Zdá se mi, že spoustě děvčat tady vadí Sansa proto, že se ony v duchu vidí jako ty bojovnice s mečem a v brnění, ale tak trošku tuší, že kdyby se dostaly do její situace, byly by ve skutečnosti , proti přesile formální moci a fyzické síly, jen malé hromádky neštěstí . Aby nedošlo k omylu, mám taky ráda bojovnice typu Ashi a rebelky typu Aryi, ale ve skutečnosti to první facka od o dvacet kilo těžšího chlapa srovná do reality.A pak se počítá jen schopnost se nezbláznit a přežít až do útěku. Omlouvám se za vpád reality do světa fantasy, ale on si o to GRRm koleduje.
Isca: Správný postřeh. Mnohé si rády namlouvají, že na Sansině místě by se chovaly nějak jinak. Lépe. Statečněji. Hrději. Chytřeji. Akčněji. Myslí si to ostatně i někteří uživatelé. :-)
Budu trošku škaredá. Zdá se mi, že spoustě děvčat tady vadí Sansa proto, že se ony v duchu vidí jako ty bojovnice s mečem a v brnění, ale tak trošku tuší, že kdyby se dostaly do její situace, byly by ve skutečnosti , proti přesile formální moci a fyzické síly, jen malé hromádky neštěstí . Aby nedošlo k omylu, mám taky ráda bojovnice typu Ashi a rebelky typu Aryi, ale ve skutečnosti to první facka od o dvacet kilo těžšího chlapa srovná do reality.A pak se počítá jen schopnost se nezbláznit a přežít až do útěku.
Máš částečně pravdu, co se týče mě. Já sice se Sansou příliš nesympatizuji, ale to, že se ještě nezbláznila nebo nespáchala sebevraždu považuji částečně za zázrak a důkaz, že nějaká ta vnitřní síla v ní je. Já si nedovedu představit to, že bych procházela tím, čím prochází ona.
flanker.27: Však to mě ani nenapadlo. Věta "S tím jsi přece musela počítat. Žena tvého intelektu :)" mi přišla tak ironická, že jsem se fakt musela smát :D (upřesnění jsem dodala, páč jsem si všimla tvého příspěvku, který jsi odeslal chvilku přede mnou a mohlo by to budit dojem, který jsem vůbec nezamýšlela - nevýhoda psaného projevu) :)
Budu trošku škaredá. Zdá se mi, že spoustě děvčat tady vadí Sansa proto, že se ony v duchu vidí jako ty bojovnice s mečem a v brnění, ale tak trošku tuší, že kdyby se dostaly do její situace, byly by ve skutečnosti , proti přesile formální moci a fyzické síly, jen malé hromádky neštěstí . Aby nedošlo k omylu, mám taky ráda bojovnice typu Ashi a rebelky typu Aryi, ale ve skutečnosti to první facka od o dvacet kilo těžšího chlapa srovná do reality.A pak se počítá jen schopnost se nezbláznit a přežít až do útěku.
Sansa je o ničem, děvčata :-) S tím lze žít. Počkejte ale, až pochopíte Lysu Tully, to je teprv facka realitou...
Komentáře
Poplach!!! :-)
Omlouvám se za vpád reality do světa fantasy, ale on si o to GRRm koleduje.
heavy_head: OK :)
Statečněji.
Hrději.
Chytřeji.
Akčněji.
Myslí si to ostatně i někteří uživatelé. :-)
(upřesnění jsem dodala, páč jsem si všimla tvého příspěvku, který jsi odeslal chvilku přede mnou a mohlo by to budit dojem, který jsem vůbec nezamýšlela - nevýhoda psaného projevu) :)
Počkejte ale, až pochopíte Lysu Tully, to je teprv facka realitou...
Lysu nechápe nikdo.
Milovala Malíčka. Už jako mladé děvče. To je celé.