Sansa Stark

191012141517

Komentáře

• Che, já ráda vařím a ještě radši peču :)
    No vida, že případ ještě není beznadějný :)
  • Krisa: Jak daleko teď stojíš od plotny? :-)
  • flanker.27: Část, která chce k někomu vzhlížet, být ochraňována ve mně samozřejmě je a vůbec to nepopírám. Feministická část se ve mně projevuje hlavně tím, že nevím, proč bych měla být horší jen z důvodu, že nemám penis. Ale naopak zase nejsem takový radikál, že bych ze steného důvodu měla být lepší.
  • heavy_head napsal(a):

Každá žena chce být v duchu Sansou, i když to nikdy veřejně nepřizná. :-P

Vizuálně jistě :)
    Jak daleko teď stojíš od plotny? :-)
    Teď sedím téměř nad plotnou, ale dnes mám již odvařeno :)
  • Krisa napsal(a):

flanker.27: Část, která chce k někomu vzhlížet, být ochraňována ve mně samozřejmě je a vůbec to nepopírám. Feministická část se ve mně projevuje hlavně tím, že nevím, proč bych měla být horší jen z důvodu, že nemám penis. Ale naopak zase nejsem takový radikál, že bych ze steného důvodu měla být lepší.

Řekla PENIS!
    Poplach!!! :-)
  • heavy_head: To se tady nesmí? :)
  • nevím, proč bych měla být horší...
    Naopak, k mnoha věcem jsi tak kvalifikována jako mnohem lepší :)
  • Ne v diskuzi o Sanse. Jinak samozřejmě můžeš kdykoliv. :-)
  • Budu trošku škaredá. Zdá se mi, že spoustě děvčat tady vadí Sansa proto, že se ony v duchu vidí jako ty bojovnice s mečem a v brnění, ale tak trošku tuší, že kdyby se dostaly do její situace, byly by ve skutečnosti , proti přesile formální moci a fyzické síly, jen malé hromádky neštěstí . Aby nedošlo k omylu, mám taky ráda bojovnice typu Ashi a rebelky typu Aryi, ale ve skutečnosti to první facka od o dvacet kilo těžšího chlapa srovná do reality.A pak se počítá jen schopnost se nezbláznit a přežít až do útěku.
    Omlouvám se za vpád reality do světa fantasy, ale on si o to GRRm koleduje.
  • flanker.27: chvályhodný úhel pohledu :D bohužel rovnoprávný pohled není sdílený ve všech sférách života
    heavy_head: OK :)
  • Isca: Správný postřeh. Mnohé si rády namlouvají, že na Sansině místě by se chovaly nějak jinak. Lépe.
    Statečněji.
    Hrději.
    Chytřeji.
    Akčněji.
    Myslí si to ostatně i někteří uživatelé. :-)
  • Budu trošku škaredá. Zdá se mi, že spoustě děvčat tady vadí Sansa proto, že se ony v duchu vidí jako ty bojovnice s mečem a v brnění, ale tak trošku tuší, že kdyby se dostaly do její situace, byly by ve skutečnosti , proti přesile formální moci a fyzické síly, jen malé hromádky neštěstí . Aby nedošlo k omylu, mám taky ráda bojovnice typu Ashi a rebelky typu Aryi, ale ve skutečnosti to první facka od o dvacet kilo těžšího chlapa srovná do reality.A pak se počítá jen schopnost se nezbláznit a přežít až do útěku.

Máš částečně pravdu, co se týče mě. Já sice se Sansou příliš nesympatizuji, ale to, že se ještě nezbláznila nebo nespáchala sebevraždu považuji částečně za zázrak a důkaz, že nějaká ta vnitřní síla v ní je. Já si nedovedu představit to, že bych procházela tím, čím prochází ona.
  • Isca: však jo, Sansa je vším, čím bych nechtěla být (samožřejmě kromě vizuální stránky)
  • chvályhodný úhel pohledu :D bohužel rovnoprávný pohled není sdílený ve všech sférách života
    Ještě nevíš, které věci to jsou :)
  • flanker.27 napsal(a):

chvályhodný úhel pohledu :D bohužel rovnoprávný pohled není sdílený ve všech sférách života
    Já jsem dlouho přemýšlela, zda to napsat - evidentně se mi to vymstilo :D
  • S tím jsi přece musela počítat. Žena tvého intelektu :)
  • flanker.27 napsal(a):

chvályhodný úhel pohledu :D bohužel rovnoprávný pohled není sdílený ve všech sférách života
    Dovolila bych si upozornit, že ještě není po 22. hodině :-P
  • Isca: Neboj, já mám Krisu rád jako kamarádku :)
  • Tý jo, flanker se mi naprosto neskrytě vysmívá :D (to bylo ke komentáři o mém intelektu)
  • Jen k tobě vyjadřuji respekt jakožto k lidské bytosti, nikoli jako k sexuálnímu objektu (to bylo před upesněním, nicméně to platí stále).
  • flanker.27: Však to mě ani nenapadlo. Věta "S tím jsi přece musela počítat. Žena tvého intelektu :)" mi přišla tak ironická, že jsem se fakt musela smát :D
    (upřesnění jsem dodala, páč jsem si všimla tvého příspěvku, který jsi odeslal chvilku přede mnou a mohlo by to budit dojem, který jsem vůbec nezamýšlela - nevýhoda psaného projevu) :)
    Sansa je o ničem, děvčata :-) S tím lze žít.
    Počkejte ale, až pochopíte Lysu Tully, to je teprv facka realitou...
  • Tyna:
    Počkejte ale, až pochopíte Lysu Tully, to je teprv facka realitou...
    Právě mi bouchla hlava :)
  • A já tím přitom nezamýšlel než že jsi inteligentní. Ale vše co řeknu je použito proti mně :)

Lysu nechápe nikdo.
  • Mezi námi děvčaty, co je na Lyse nepochopitelného?
    Milovala Malíčka. Už jako mladé děvče. To je celé.
  • Co je na Lyse nepochopitelného? Malíček.
  • Nevada napsal(a):

Co je na Lyse nepochopitelného? Malíček.

Zkus rozvést, prosím.
  • Isca: Zamilovala se do kluka, co už byl zabouchnutej do její sestry... skvělej výběr, fakt.
  • Nebo kojení 6 letého (nebo 9 nebo kolik mu bylo, ono je to v podstatě jedno) Roberta?
  • Isca napsal(a):

Nevada napsal(a):

Co je na Lyse nepochopitelného? Malíček.

Zkus rozvést, prosím.
    Tím je řečeno vše podstatné :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi