Citroš -1 (10) Člen Bratrstva kladné body nedostane. Pořád je všechny vidím jako bandu hloupých (víceméně) idealistických pobudů. Petyr Frey (zvaný Uher) -2 (6) Frey. Řekla bych, ať visí, ale bylo by to s křížkem po funuse. Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák +1 (7) Tak teď si vybere ten kladný bod za Cersei. Ale pořád je to fanatik. Robar Royce +2 (14) Další slušná mrtvola. Z Renlyho tábora vypadal jako jeden z mála s rozumem.
No, pro Myrcellu bude jedním z nejdůležitějších lidí v životě. Pokaždé, když se podívá do zrcadla.... :D
"Po mamince mám oči. Po tatínkovi vlasy. Po Temnohvězdě nemám ucho...." :D
edit: Chápu, že jinak neudělal v podstatě nic, ale zase jsem si řekla, že když už hrál i Levý a Pravý... Samozřejmě, že na tom seznamu jsou i podstatnější osoby (třeba Šagga s kozama :), třeba se ke Geroldovi ani nedostaneme.
Citroš +1 (11) Petyr Frey -2 (4) Freyové, Freyové, i když někteří dost smolaři Nejvyšší septon -1 (6) tidle náboženští fanatici jsou mor (jenom kvůli Cersei nedostal mínus dva) Robar Royce +2 (16)
Hurá do toho! ;D Citroš -2 (12) ser Denys Mallister +1 (9) Ta jeho "bitka" s Pykem o post Lorda velitele se mi moc líbila. "Cože, Stannis chce jeho jako velitele? Tak fajn, Sníh má můj hlas." :) nejvyšší septon / vrabčák -1 (6) Robar Royce +2 (20) Za turnajového reka jmenuji hrdinu svého srdce- na řadě je Šagga, syn Dolfův a jeho kozy. :D
Nemůžu hlasovat, protože všechny postavy, až na Denyse, který je takový nijaký, jsou mi nesympatické. Za chvíli vznikne čtveřice Lechtač, Walder Řeka, Polliver a Lorch... Už vidím Lechtáče, jak šimrá Neda Starka v síni slávy a vítězů
Citroš +1 (13) ser Denys Mallister -1 (8) nejvyšší septon/vrabčák -2 (4) Šagga, syn Dolfův +2 (12) za to, že se až dojímavě stará, aby jeho kozy netrpěly hlady
Citroš -1 (12) Niektorí psanci sú sympatický, ale Citroš medzi nich nepatrí. ser Denys Mallister +1 (9) To mu zostalo. nejvyšší septon/vrabčák -2 (2) Fanatik. Šagga, syn Dolfův +2 (14) Aj keď jeho kozy nikdy nikto nevidel.
Komentáře
Petyr Frey (zvaný Uher) -2 (6) Frey. Řekla bych, ať visí, ale bylo by to s křížkem po funuse.
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák +1 (7) Tak teď si vybere ten kladný bod za Cersei. Ale pořád je to fanatik.
Robar Royce +2 (14) Další slušná mrtvola. Z Renlyho tábora vypadal jako jeden z mála s rozumem.
Pokaždé, když se podívá do zrcadla.... :D
"Po mamince mám oči. Po tatínkovi vlasy. Po Temnohvězdě nemám ucho...." :D
edit: Chápu, že jinak neudělal v podstatě nic, ale zase jsem si řekla, že když už hrál i Levý a Pravý... Samozřejmě, že na tom seznamu jsou i podstatnější osoby (třeba Šagga s kozama :), třeba se ke Geroldovi ani nedostaneme.
Petyr Frey -2 (4) Freyové, Freyové, i když někteří dost smolaři
Nejvyšší septon -1 (6) tidle náboženští fanatici jsou mor (jenom kvůli Cersei nedostal mínus dva)
Robar Royce +2 (16)
Petyr Frey -2 (2)
Nejvyšší septon -1 (5)
Robar Royce +1 (17)
Tfuj!!! Oheň na něj :-)
Petyr Uher -2 (0) = do hry ser Denys Mallister
nejvyšší septon / vrabčák +1 (6)
Robar Royce +2 (19)
Denys Mallister -2 (8)
nejvyšší septon / vrabčák +1 (7)
Robar Royce -1 (18)
Citroš -2 (12)
ser Denys Mallister +1 (9) Ta jeho "bitka" s Pykem o post Lorda velitele se mi moc líbila. "Cože, Stannis chce jeho jako velitele? Tak fajn, Sníh má můj hlas." :)
nejvyšší septon / vrabčák -1 (6)
Robar Royce +2 (20) Za turnajového reka jmenuji hrdinu svého srdce- na řadě je Šagga, syn Dolfův a jeho kozy. :D
Už vidím Lechtáče, jak šimrá Neda Starka v síni slávy a vítězů
ser Denys Mallister -1 (8)
nejvyšší septon/vrabčák -2 (4)
Šagga, syn Dolfův +2 (12) za to, že se až dojímavě stará, aby jeho kozy netrpěly hlady
ser Denys Mallister +1 (9) To mu zostalo.
nejvyšší septon/vrabčák -2 (2) Fanatik.
Šagga, syn Dolfův +2 (14) Aj keď jeho kozy nikdy nikto nevidel.