uf ale bude sranda až tam dorazím a oni mi řeknou že tam žádnou rezervaci nemám
Taky si říkám :). Nějaký potvrzující email, že po několikátém refreshování stránky, pokusů o vytvoření ůčtu, o přihlášení do systému a po několikátém pokusu o zapsání na akci, tam ta rezervace skutečně je, by se hodil..
je mi docela líto těch kteří šli spát. ale že mi spadl kámen ze srdce když to začalo hlásat error tak sem vzburcovala bráchu, aby mi šel pomoct. Já a počítač nejsme moc kamarádi, a v jednu chvíli jsem byla bezradnná.
Bezva. Avizované stránky na ho***, a ty nové v komentářích potom, co jsem odešla. To nase**. Takže jestli to pochopilo, že chci jet, musí ještě odpadnout sedmdesát lidí.... No tak nic, třeba příští rok. >:(
Chroust: No ideální čas. Skalní fanoušci si počkali, náplavy šli spát:) Ale jinak systém registrace byl vážně divnej, docela dlouho trvalo pochopit, co a kam zadat - žádný tlačítko REGISTRACE.
No nějaké lístky pro IF web tam jsou, trochu jsem s touto situací počítal a nevypisoval proto předem soutěž. Soutěží je ted všude hafo a já bych to asi raději rozdal na základě (podle mě) spravedlivého klíče. Takže kdo si myslíte, že bych vám měl lístek dát, napište sem. Rozhodující pro mě asi budou nějaké zásluhy na tomto webu apod. (případně délka registrace apod., případně nějaké to losování, když vás bude hodně).
Takže třeba flankere, chrouste, vy ani nemusíte psát o zásluhách, stačí když mi napíšete PMku s registračním jménem.
No nějaké lístky pro IF web tam jsou, trochu jsem s touto situací počítal a nevypisoval proto předem soutěž. Soutěží je ted všude hafo a já bych to asi raději rozdal na základě (podle mě) spravedlivého klíče. Takže kdo si myslíte, že bych vám měl lístek dát, napište sem. Rozhodující pro mě asi budou nějaké zásluhy na tomto webu apod. (případně délka registrace apod., případně nějaké to losování, když vás bude hodně).
Takže třeba flankere, chrouste, vy ani nemusíte psát o zásluhách, stačí když mi napíšete PMku s registračním jménem.
Tak já si počkám na případné losování. :D Mají šanci i čerství přivandrovalci?
edit: Dotaz na ty, co už se podobného přihlašovacího šílenství účastnili: Kolik lidí myslíte, že se odhlásí- ať už z osobních důvodů (doprava apod.), nebo protože jednoduše zjistí, že se jim tam nechce/nezajímá je to (kdesi zmínění "hele akce zadarmo")? (Ne,že bych předpokládala, že se dostatečně posunu... :( )
Chroust: No ideální čas. Skalní fanoušci si počkali, náplavy šli spát:) Ale jinak systém registrace byl vážně divnej, docela dlouho trvalo pochopit, co a kam zadat - žádný tlačítko REGISTRACE.
Tak ja se mezi sklani fanousky pocitat snad muzu (at overi jini ) )),ale proste jdu rozume spat a necekal, ze kdyz napisou bude spusteno v pondeli, tak ze to nebude hned pul hodiny po pulnoci....
Oooo, ze bych se po cely rok klanel Alekovi k noham ??... no pokud to vyjde..tak snad budu )))
Tak ja se mezi sklani fanousky pocitat snad muzu (at overi jini ) )),ale proste jdu rozume spat a necekal, ze kdyz napisou bude spusteno v pondeli, tak ze to nebude hned pul hodiny po pulnoci....
Hlavně kdo měl počítat se spuštěním v PŮL. S tou půlnocí jsem počítala, ale tohle je fakt pitomej čas...
flanker.27: Jo tak. No taky jsem čekal něco jinýho.. Chroust: A kdy si čekal, že to spustěj? Já jsem taky neměl tušení, ale jako trotl jsem to pořád hledal.
flanker.27: Jo tak. No taky jsem čekal něco jinýho.. Chroust: A kdy si čekal, že to spustěj? Já jsem taky neměl tušení, ale jako trotl jsem to pořád hledal.
Tak nejak jsem veril neco jako 7-8 rano ))). No jo jsem asi naivni ))
No jo Srazy to podcenily :-( pritom je renomovany hostingovy provider. Pro priste si to myslim pohlidaj vic. Apopravde ani me by nenapadl tak masovej zajem...
Komentáře
Mají šanci i čerství přivandrovalci?
edit: Dotaz na ty, co už se podobného přihlašovacího šílenství účastnili:
Kolik lidí myslíte, že se odhlásí- ať už z osobních důvodů (doprava apod.), nebo protože jednoduše zjistí, že se jim tam nechce/nezajímá je to (kdesi zmínění "hele akce zadarmo")?
(Ne,že bych předpokládala, že se dostatečně posunu... :( )
Chroust: A kdy si čekal, že to spustěj? Já jsem taky neměl tušení, ale jako trotl jsem to pořád hledal.