Kinomaraton Hry o trůny v Praze

13468912

Komentáře

• a už je fuč. tak gratulace úspěšně přihlášeným =P
  • JD: jojo, teď koukám, že už se začíná plnit i fronta..
  • Tak a teraz začína podpultová dražba lístkov :D
  • Kachítos napsal(a):

uf ale bude sranda až tam dorazím a oni mi řeknou že tam žádnou rezervaci nemám

Taky si říkám :). Nějaký potvrzující email, že po několikátém refreshování stránky, pokusů o vytvoření ůčtu, o přihlášení do systému a po několikátém pokusu o zapsání na akci, tam ta rezervace skutečně je, by se hodil..
  • Kachítos: Dobře jim tak:)
  • je mi docela líto těch kteří šli spát. ale že mi spadl kámen ze srdce když to začalo hlásat error tak sem vzburcovala bráchu, aby mi šel pomoct. Já a počítač nejsme moc kamarádi, a v jednu chvíli jsem byla bezradnná.
  • Tak jsem se na to vykašlal, nemám rád tento typ registrace (zajímavý, že vloni to šlo bez toho).
  • Ja se tam nejakym zazrakem procpala...
  • flanker.27: Taky bych ho neměl rád, kdybych se tam nedostal..
  • Bezva. Avizované stránky na ho***, a ty nové v komentářích potom, co jsem odešla. To nase**. Takže jestli to pochopilo, že chci jet, musí ještě odpadnout sedmdesát lidí.... No tak nic, třeba příští rok. >:(
  • Fakt super, tak cekam jak dement a oni to pustej pul hodiny po pulnoci? Uuuuzasnej cas fakt...dekuju jim moc...se na to muzu vys....
  • Alek bude mít určitě pro případ nouze nějaké volňásky. ;-)
  • Chroust: No ideální čas. Skalní fanoušci si počkali, náplavy šli spát:) Ale jinak systém registrace byl vážně divnej, docela dlouho trvalo pochopit, co a kam zadat - žádný tlačítko REGISTRACE.
  • No nějaké lístky pro IF web tam jsou, trochu jsem s touto situací počítal a nevypisoval proto předem soutěž. Soutěží je ted všude hafo a já bych to asi raději rozdal na základě (podle mě) spravedlivého klíče. Takže kdo si myslíte, že bych vám měl lístek dát, napište sem. Rozhodující pro mě asi budou nějaké zásluhy na tomto webu apod. (případně délka registrace apod., případně nějaké to losování, když vás bude hodně).

Takže třeba flankere, chrouste, vy ani nemusíte psát o zásluhách, stačí když mi napíšete PMku s registračním jménem.
  • Já myslím, že zrovna ty strach mít nemusíš, že by ses tam nakonec nedostala. ;-)
  • Alek napsal(a):

No nějaké lístky pro IF web tam jsou, trochu jsem s touto situací počítal a nevypisoval proto předem soutěž. Soutěží je ted všude hafo a já bych to asi raději rozdal na základě (podle mě) spravedlivého klíče. Takže kdo si myslíte, že bych vám měl lístek dát, napište sem. Rozhodující pro mě asi budou nějaké zásluhy na tomto webu apod. (případně délka registrace apod., případně nějaké to losování, když vás bude hodně).

Takže třeba flankere, chrouste, vy ani nemusíte psát o zásluhách, stačí když mi napíšete PMku s registračním jménem.

Tak já si počkám na případné losování. :D
    Mají šanci i čerství přivandrovalci?

edit: Dotaz na ty, co už se podobného přihlašovacího šílenství účastnili:
    Kolik lidí myslíte, že se odhlásí- ať už z osobních důvodů (doprava apod.), nebo protože jednoduše zjistí, že se jim tam nechce/nezajímá je to (kdesi zmínění "hele akce zadarmo")?
    (Ne,že bych předpokládala, že se dostatečně posunu... :( )
  • heavy_head napsal(a):

Já myslím, že zrovna ty strach mít nemusíš, že by ses tam nakonec nedostala. ;-)

:D
  • JD napsal(a):

Chroust: No ideální čas. Skalní fanoušci si počkali, náplavy šli spát:) Ale jinak systém registrace byl vážně divnej, docela dlouho trvalo pochopit, co a kam zadat - žádný tlačítko REGISTRACE.

Tak ja se mezi sklani fanousky pocitat snad muzu (at overi jini ) )),ale proste jdu rozume spat a necekal, ze kdyz napisou bude spusteno v pondeli, tak ze to nebude hned pul hodiny po pulnoci....
  • Alek napsal(a):

No nějaké lístky pro IF web tam jsou, trochu jsem s touto situací počítal a nevypisoval proto předem soutěž. Soutěží je ted všude hafo a já bych to asi raději rozdal na základě (podle mě) spravedlivého klíče. Takže kdo si myslíte, že bych vám měl lístek dát, napište sem. Rozhodující pro mě asi budou nějaké zásluhy na tomto webu apod. (případně délka registrace apod., případně nějaké to losování, když vás bude hodně).

Oooo, ze bych se po cely rok klanel Alekovi k noham ??... no pokud to vyjde..tak snad budu )))
  • Chroust napsal(a):

JD napsal(a):

Chroust: No ideální čas. Skalní fanoušci si počkali, náplavy šli spát:) Ale jinak systém registrace byl vážně divnej, docela dlouho trvalo pochopit, co a kam zadat - žádný tlačítko REGISTRACE.

Tak ja se mezi sklani fanousky pocitat snad muzu (at overi jini ) )),ale proste jdu rozume spat a necekal, ze kdyz napisou bude spusteno v pondeli, tak ze to nebude hned pul hodiny po pulnoci....
    Hlavně kdo měl počítat se spuštěním v PŮL. S tou půlnocí jsem počítala, ale tohle je fakt pitomej čas...
  • JD napsal(a):

flanker.27: Taky bych ho neměl rád, kdybych se tam nedostal..

Nechápeš. Já nesnáším, když si kvuli tomu musím vytvářet někde účet. To prostě nedělám.
  • Chroust napsal(a):

Oooo, ze bych se po cely rok klanel Alekovi k noham ??... no pokud to vyjde..tak snad budu )))

Myslím, že Alek má teď unikátní možnost získat si pár doživotně vděčných nekritických obdivovatelů. :D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Chroust napsal(a):

Myslím, že Alek má teď unikátní možnost získat si pár doživotně vděčných nekritických obdivovatelů. :D
    Obdivuju uz davno, za to, ze se super stara o tento web a proste o vse okolo Agotu, takze tak...
  • flanker.27: Jo tak. No taky jsem čekal něco jinýho..
    Chroust: A kdy si čekal, že to spustěj? Já jsem taky neměl tušení, ale jako trotl jsem to pořád hledal.
  • JD napsal(a):

flanker.27: Jo tak. No taky jsem čekal něco jinýho..
    Chroust: A kdy si čekal, že to spustěj? Já jsem taky neměl tušení, ale jako trotl jsem to pořád hledal.

Tak nejak jsem veril neco jako 7-8 rano ))). No jo jsem asi naivni ))
  • JD: Vloni se jen napsalo jméno a nepamatuju si jestli nějakej další údaj. Nebyly s tím problémy a nemusel se vytvářet žádnej účet.
  • flanker: No tak ted´ se napsal mail, jméno a heslo. Taky to zase tolik nebolelo. Akorát další spamer přisátej na mojí mailovou schránku.
  • bylo to masový, šíleně přetíženej server. jestli to bude takhle chodit každej rok, tak z toho hodně lidí chytne infarkt :))
  • No jo Srazy to podcenily :-( pritom je renomovany hostingovy provider. Pro priste si to myslim pohlidaj vic. Apopravde ani me by nenapadl tak masovej zajem...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi