Hra o trůny bude mít 3. řadu!

Hra o trůny bude mít 3. řadu! Konečně to bylo oficiálně potvrzeno.

Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...

Číst celý článek zde
«13456711

Komentáře

• Tak co, myslí třetí sérií celou Bouři mečů? Bude 20 dílů? Jestli to rozseknou napůl a 4. sérii neudělají, tak je lidi ukoušou :-)
  • Na druhou stranu, kdyby skončili třetí řadou s Rudou svatbou v závěru, tak by to byla naprostá bomba. Málokterý západní seriál by končil takhle depresivně :)
  • Já jsem pevně přesvědčená, že to bude končit veselkou . Přežili popravu Neda, takže se mohou "víc odvázat" :)
  • Myslím úplně končili. V případě, že by nějakou náhodou nedostali další řadu.
  • Jo takhle, taková hrůza mne ani ve snu nenapadla. Myslím si, že by se HBO (ti, co další řadu zamítli) muselo odstěhovat ze země...:D
  • no myslím že kdyby to takto úplně ukončili tak by si fanoušci nebo i ti co by se koukali jen občas vyžádal další pokračování.končení veselkou? to by určitě trhli rekord v sledovanosti
  • Lady Sansa: Začerni prosím spoiler - toto je seriálové vlákno. Dík
  • Rudá svatba byla peklo v knížce a bude ještě větší v seriálu a přiznám se, že mi tím zase zloměj srdce. A chci jí stejně jako Nevada na konci třetí řady. Je to i celkem logický, jestliže bude mít zase deset dílů a D a W předem říkali, že Bouře je opravdu, opravdu dlouhá. BTW Právě jsem si přečetla rozhovor s Maddenem, kde mluvěj i Rudej svatbě. Madden o ní ví, ale příslušnou knížku prej čte vždycky před sérií, kde se ty události objevěj. Nemůžu si pomoct, ale chtěla bych být u toho, až si tu scénu opravdu přečte. Myslíte, že z toho bude smutnej? Asi ne, na rozdíl od čtenářů za to totiž bude placenej ;)
  • AshaG napsal(a):

Rudou svatbou měl skončit už GRRM.

A proč?!

(Doplň spoiler.)
  • Rudou svatbou měl skončit už GRRM.
  • Paráda. Sice Benioff a Weiss několikrát trdili, že třetí knížka nelze udělat v jedné sérii, a že ji rozdělí na dvě části do 3. a 4. série seriálu a pokud možno, že by ty dvě sezóny natočili najednou. Takže to, že zelenou dostala jen 3. série může být trochu špatné znamení...no a nebo taky vůbec ne, kdo ví :D
    Každopádně si myslím, že rudá svatba podle mého bude v očích diváků, kteří knihy nečetli o hodně hůře vnímaná než u čtenářů a dokonce si myslím, že bude dost lidí, které to odradí a řeknou si "no tak to už je teda vážně přehnané, počet postav roste, tak to museli nějak osekat a zabít mi další oblíbené postavy a snaží se co nejvíce šokovat,už na to nemám nervy" :D
  • Miss U: Protože to byl vrchol a v nejlepším se má přestat ;) Čtvrtý a pátý díl byly dle mého o poznání slabší (přesto samozřejmě super).
  • Expendable: Že by diváci-nečtenáři byly tak křehké povahy? To snad ne... :)
  • Miss Utahraptor: Ale ne, tak to nebylo myšleno. Ale prostě každej má jenom jednu trpělivost a nebude se dál dívat jenom proto, aby viděl umírat ještě víc oblíbených postav. Nejlepší cesta by nejspíš byla udělat to jako v knížkách - prostě divákům dát dost náznaků, aby si domysleli, že něco takovýho přijde.
  • svoa: Prosím nedal/a (omlouvám se, ale tvoje pohlaví netuším) bys sem odkaz na ten rozhovor s Maddenem, děkuji moc
  • AshaG napsal(a):

Miss U: Protože to byl vrchol a v nejlepším se má přestat ;) Čtvrtý a pátý díl byly dle mého o poznání slabší (přesto samozřejmě super).

Tahle (poměrně rozšířená) teorie má jednu velkou mezeru:
    Jak poznám, že tohle je to nejlepší?! Jak můžu vědět, že nepřijde ještě něco lepšího a pokud teď skončím, už se tak nikdy nestane? (A to ani nezmiňuji detail jménem subjektivní názor. :)

Nakonec se určitě Dream of Spring ukáže jako ten pravý vrchol- třešnička na dortu a my budeme žadonit, slintajíce jak Pavlovovi psi, o alespoň volné pokračování třeba i "po sto letech". ;D
  • Lady Sansa: Tady. A jsem holčička :)
  • Aha omlouvám se, že mám mezery ve vzdělání a moc díky
  • Ale navíc se dost obávám, že během Rudé svatby budou prostřihy na Edmurův výkon o svatební noci...
  • No ale na to se "hrozně těším." To by nebylo HBO kdyby nás o takovou lahůdku připravilo.
  • Nevada: Zastřel mě, než k tomu dojde :D To by byla asi jediná chvíle, kdy by i divák neznalý předlohy netrpělivě čekal, až skončí erotická scéna.
  • Miss Utahraptor: Nojo, jenže tohle jsem si říkala už u pětky. A nic.
  • Ne, Rudou svatbu ne! Obrečela jsem to už v knížce a tohle by bylo mnohem horší.
  • AshaG: Když už jsme u toho, tak já Tanec považuju za řádově lepší než Hostinu, u který jako by Martin nevěděl, jak dál. Navíc má silnou atmosféru (hlavně na severu), i když je to možná tím, že jedině Tanec jsem četla v originále a to dělá svoje. Jediný, co Tanci objektivně vyčítám, je přehnaná dýlka. První tři díly jsou zajímavější, protože se rozpoutala válka, další díly prostě řešej její následky.
  • svoa00: Rozvleklé mi přišly čtyřka i pětka přibližně stejně. Pětku navíc proti čtyřce shazují kapitoly s Dany.
  • svoa00 napsal(a):

Rudá svatba byla peklo v knížce a bude ještě větší v seriálu a přiznám se, že mi tím zase zloměj srdce. A chci jí stejně jako Nevada na konci třetí řady. Je to i celkem logický, jestliže bude mít zase deset dílů a D a W předem říkali, že Bouře je opravdu, opravdu dlouhá. BTW Právě jsem si přečetla rozhovor s Maddenem, kde mluvěj i Rudej svatbě. Madden o ní ví, ale příslušnou knížku prej čte vždycky před sérií, kde se ty události objevěj. Nemůžu si pomoct, ale chtěla bych být u toho, až si tu scénu opravdu přečte. Myslíte, že z toho bude smutnej? Asi ne, na rozdíl od čtenářů za to totiž bude placenej ;)

myslím, že smutný bude, protože po svatbě přestane být placený :)
  • Když se člověk nechá kvůli seriálu zavraždit, tak by IMHO měl dostat nějakou prémii:/
  • Ale no tak... Na co se tady asi tak moříme s označováním spoilerů? Pro parádu?!
  • Tak Rudou svatbou by 3.řada opravdu mohla skončit. Já jen doufám, že tam neukážou co se stalo Šedému vítrovi :( Asi jsem cvok, ale já strašně nerada vidím zabíjení zvířátek :(
  • Katy: Jo, jasně, to bylo na celej věci to nejhorší :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi