Sranda topič

14647495152117

Komentáře

• neni nad vůni nové knihy.
  • Kachítos napsal(a):

neni nad vůni nové knihy.

Snad jen vůně pořádně staré knihy. ;)
  • mě voní všechny. nebo všechny dobré knihy =) ale nejde jen o vůni ráda si v nich pořád listuji a ten pocit, že ji opravdu mám a ne jen stáhnutou někde. ale na druhou stranu když čtu Píseň třeba v posteli tak je pravda že je dost těžká a za chvilku nemůžu ani dýchat XD
  • Kachítos: Špatná postel. To chce nainstalovat držák. :D
  • jako v big fish. to by se mi líbilo
  • paul-cz napsal(a):

Asi jak která.. když si představím, že bych tak držel tanec s draky, tak mě bolí ruka :)

krásna veľká kniha. mám veľmi rád také. aj keď sa bojím, že ich pri otváraní ničím...
  • Hodina H, v níž bude na na filmová plátna uvedena adaptace stolní hry "lodě", se nezadržitelně blíží, a tak se pár moudrých hlav dalo dohromady a řeklo si: proč nenatočit Minesweeper?
  • sarven napsal(a):

krásna veľká kniha. mám veľmi rád také. aj keď sa bojím, že ich pri otváraní ničím...

Jo já si svého originálu tanece s draky vážím taky, má moc pěkný přebal. Jen teda převážet takového konga je docela horor.
  • Ptá se vnuk dědy: "Dědo, neviděl jsi ty pilulky s nápisem LSD co byly na lince?" "Ser na pilulky vole, viděl si toho draka v kuchyni?!"
  • paul-cz napsal(a):

sarven napsal(a):

Jo já si svého originálu tanece s draky vážím taky, má moc pěkný přebal. Jen teda převážet takového konga je docela horor.
    Má pekný obal? Všetky Americké vydania majú pekný obal, keby som vedel po anglicky, hneď si kúpim radšej tie vydania než české :D Nie, žeby tá Pilcerová či jak sa volá robila zas tak zlé obálky, ale tie Americké sú krajšie...

Inak to aj ja som bol úplne vydesený, keď sa mi začala odtrhávať väzba Hry... Smutné...
  • Ondřej má nejlepší fáro široko daleko. Všichni ho milují. :D

Mimochodem nepřipomíná vám to někoho?
  • Proč má někdo potřebu tohle natáčet a zveřejňovat (pokud to není fake)? Lituju, že jsem na to kliknul.
  • Tak tohohle se nikdy nechci dožít!
  • stark newim jestli to tady je :)
  • áno, to mi spolužiak akurát nedávno hovoril, že aj ten z Ironmana sa volá Tony STARK.... Ja som si to ani nevšimol - Iron Mana som videl, keď som ešte nebol závislý na GoT :D
  • Ještě tam chybí James Dean coby Jim Stark ze své nejslavnější role rebela bez příčiny.
  • Azazel: Jenom pozor na toho chlapce, který stojí vlevo trochu opodál - ten do Lešnerovic rodiny nepatří, to je Vlastík Perníkář ze sousedství, který na snímku být neměl, ale nepodařilo se ho odehnat.
  • No na druhou serii to zatím celkem sedí.
    got
  • Ondřeji Prosím :D :D :D :D :D :D :D :D

Takhle jsem se dlouho nezasmál. Už to má i remixy :)
  • Je to hit. Je to na internetu asi 24 hodin a už to viděl skoro každý. :D
  • Ondřej má pěkný botky..
  • Kdyby jste byli někdy v životě zmatení a nevěděli kudy kam. :-)¨(btw dokoukali jste to dokonce?)
  • Amaroun napsal(a):

Kdyby jste byli někdy v životě zmatení a nevěděli kudy kam. :-)¨(btw dokoukali jste to dokonce?)
    Praktické rady. Zrovna dneska jsem bádala nad tím, jak si nazout botu. Budu si ty videa muset projít- jestli tam není návod. :D
  • ddd Tak to nechápu co tím chtěli naznačit...

dddd
    JJ praktické to rady
  • Tereza, jedine Tereza....
  • Teorie pekla je perfektní :)))
  • To je jako ten starý fór, který zazněl všude a ve všech možných školách.
    Studentova odevzdaná maturitní slohová práce na téma "Co je to odvaha?"

Odvaha je, odevzdat tento papír prázdný.

Student dostal trojku. Protože slohová práce obsahovala příliš málo textu.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi