mě voní všechny. nebo všechny dobré knihy =) ale nejde jen o vůni ráda si v nich pořád listuji a ten pocit, že ji opravdu mám a ne jen stáhnutou někde. ale na druhou stranu když čtu Píseň třeba v posteli tak je pravda že je dost těžká a za chvilku nemůžu ani dýchat XD
Hodina H, v níž bude na na filmová plátna uvedena adaptace stolní hry "lodě", se nezadržitelně blíží, a tak se pár moudrých hlav dalo dohromady a řeklo si: proč nenatočit Minesweeper?
krásna veľká kniha. mám veľmi rád také. aj keď sa bojím, že ich pri otváraní ničím...
Jo já si svého originálu tanece s draky vážím taky, má moc pěkný přebal. Jen teda převážet takového konga je docela horor.
Má pekný obal? Všetky Americké vydania majú pekný obal, keby som vedel po anglicky, hneď si kúpim radšej tie vydania než české :D Nie, žeby tá Pilcerová či jak sa volá robila zas tak zlé obálky, ale tie Americké sú krajšie...
Inak to aj ja som bol úplne vydesený, keď sa mi začala odtrhávať väzba Hry... Smutné...
áno, to mi spolužiak akurát nedávno hovoril, že aj ten z Ironmana sa volá Tony STARK.... Ja som si to ani nevšimol - Iron Mana som videl, keď som ešte nebol závislý na GoT :D
Azazel: Jenom pozor na toho chlapce, který stojí vlevo trochu opodál - ten do Lešnerovic rodiny nepatří, to je Vlastík Perníkář ze sousedství, který na snímku být neměl, ale nepodařilo se ho odehnat.
Komentáře
Inak to aj ja som bol úplne vydesený, keď sa mi začala odtrhávať väzba Hry... Smutné...
Mimochodem nepřipomíná vám to někoho?
http://ivyarchive.tumblr.com/post/21140344532/snls-game-of-thrones-hbo-first-look
Takhle jsem se dlouho nezasmál. Už to má i remixy :)
JJ praktické to rady
Studentova odevzdaná maturitní slohová práce na téma "Co je to odvaha?"
Odvaha je, odevzdat tento papír prázdný.
Student dostal trojku. Protože slohová práce obsahovala příliš málo textu.