Co se lokací týče, dům mých tchánovců má exkluzivní sklepení, neb je postavený na základech tvrze pamatující ještě husity. má to dvě nevýhody a) asi by mi ho nepůjčili na takovou podezřelou akci b) bojím se tam chodit
se může použít jako že vezení pro Starka, Jamiho atd, stačí jen změnit výzdobu a osvětlení
a když se osvětlení změní hodně, tak by to mohla být i komnata ne, cela noční hlídky, případně se můžou domalovat okna
Dobře, zalamrmuji kámoše :D:D mám jednoho co by mohl hrát podrika a případně si střihnout lanisterské bratránky
a jednoho co by mohl hrát mladého jaimiho :D pak přítele z posilovny co by mohl hrát Starého medvěda je mu 70, za slivku by to určo bral a pak 50 ti letého chlapa co by mohl hrát Hodora, má přes 2 metry :D
Tiež som sa pozastavil, kde je sranda a kde to už myslíte vážne :D Ale tak ja by som si Jojena zahral :D A ešte by som mohol hrať kameň z Casterlyovy skály.... Vždy som túžil byť akemňom z Casterlyovi skály... Už ako chalpec...
My zatím nic nehrajeme - my jen tak zkúšáme, že třeba tu brousí nějací nadaní režiséři a vlivní sponzoři a tady by měli soupisku, co se jim tu nabízí za pakatel :-D
:D No a? Aj prach na ceste je dobrá rola.... Taká cestovná...Bol by som všade... Ešte lepšie než Varys... A možno by som to dotiahol až na toaletný papier.. To by som bol fakt v r..... :D
J Pořád nějak doufám, že GRRM třeba v nějakém rozhovoru vysvětlí Melisandru a Stannise, z tohohle jsem byla celkem rozpačitá, to jo. Jinak si myslím, že v porovnání se Spartacem je seriál vyloženě puritánský :D
Mám takovou teorii, že by to tam mohlo být kvůli stínu v Bouřlivém konci, Melisandra přece řekla, že dá Stannisovi syna... ale nespecifikovala :)
Hezky se nám to plní. Chtělo by to požádat o nějaký evropský grant, protože s takovou se produkce nedoplatí. :-) Třeba kdybychom nabídli roli GRRM, tak by mohl něco přihodit. Třeba takového velmistra Pycelle by mohl hrát. Má na to plnovous. :-)
Hezky se nám to plní. Chtělo by to požádat o nějaký evropský grant, protože s takovou se produkce nedoplatí. :-) Třeba kdybychom nabídli roli GRRM, tak by mohl něco přihodit. Třeba takového velmistra Pycelle by mohl hrát. Má na to plnovous. :-)
Potřeboval by přistříhnout- kdo bude hrát Šaggu (bez koz)?
O grant si můžeš zažádat - pokud ovšem náležitě vyplníš všechny byrokratické formalitky, aby ti ho zpětně nezamítli a peníze zas nevzali kvůli blbého dodatku, že filmování skončilo ve čtvrtek místo v pátek :-p
Já mám volný mimino. Hrát ještě neumí, ale pokud bychom si chtěli střihnout zkázu Valyrie, ať už se tam stalo, co chtělo, jednoznačně se tam musely ozývat zvuky jen o málo strašidelnější, než když mná můj vřešťan hlad.
Komentáře
Jarla - rebarbora v davu (ZDARMA)
Flanker - Bolestínský Ed
Elanne - Ollena (S HONORÁŘEM)
svoa00 - Oša
Ji-ti - Berika, Půlrukýho, Obrozhobu nebo Lorda z Hvězdopádu (+nabídka lomu jako Dorne)
Lord Gepeto - Jojen Reed
Tyna - Quaithe ze Stínu (+ pochybná nabídka husitského sklepení :-) )
Arutha2321 - Doran Martell
Miss Utahraptor - Melisandra
Ben Navis - sponzor s rolí prestižní mrtvoly
Již se to plní, ale zatím to není ani na kapitolu :-D
se může použít jako že vezení pro Starka, Jamiho atd, stačí jen změnit výzdobu a osvětlení
a když se osvětlení změní hodně, tak by to mohla být i komnata ne, cela noční hlídky, případně se můžou domalovat okna
a jednoho co by mohl hrát mladého jaimiho :D pak přítele z posilovny co by mohl hrát Starého medvěda je mu 70, za slivku by to určo bral a pak 50 ti letého chlapa co by mohl hrát Hodora, má přes 2 metry :D
Třeba kdybychom nabídli roli GRRM, tak by mohl něco přihodit. Třeba takového velmistra Pycelle by mohl hrát. Má na to plnovous. :-)
bude to mít 7 sezon, 12 dílů a každý díl bude o délce málem o dílu jednoho Pána prstenů
Autora zaplatíme tak, že se může dívat na natáčení erotických scén (těch co tam být mají) a může i ukázat jak si to představoval , no ne ?? ;)