Tyna - taky můžu dodat hajzlíka 1,5 roku, s jedním okem modrým a druhým z jedné třetiny zeleným a zbytek modrým :-D Umí se podezřele se chechtat - nějaký šílený Targaryen v nízkém věku - třeba Aerys Šílený nebo malý Visyrys :-) Obzvlášť vtipná mu přijde hračka vlastní výroby "hlava na kůlu"
:-D dobře - už se nám to začíná rýsovat to obsazení....ty jsi bílý (černý) chodec a já rebarbora v davu :-) Nechce si ještě někdo střihnout nějakou roli ? :-)
chtěla bych býti zlovlk, aby se každý ulek`. Za kořistí hnát se nocí temnou a nečekat, až mně sejmou.
Takže bych vlastně asi chtěla být Branem. Ale jen ve vlčí kůži. Bez nohou to není ono.
Oh, sorry. To neumím. Tak jsem to radši upravila do "původní podoby". Se musím někde o tom začerňovaní poučit. V Kristových letech a už začínám zaostávat.
Vlasy skoro bílé má - tu to není tak vidět :-) a oči dobarvit počítačem :) Propůjčím ho do scény malinký Viserys s miminem Daenerys na útěku z Dračího kamene :-D
Prosím prosím, mohu hrát Aera Hotaha? Ve svém zbrojním arzenálu mám taky několik sekyr včetně obouručního Danaxu a možnosti domluvit prostory na skanzenu na nějakou zapadlou nejmenovanou vesnicu či dvorec Malíčka. ;-) Samozřejmě, že moje účast by byla zcela bez finančních nárků, jen za jídlo, pití, nocleh a možnosti kochat se pohledem na Ariannku a písečné hady. ;)
Váhám, jestli pro mne bude lepší pozice kamery, tvorba úvodních titulků, nebo nosič kafe třetího asistenta druhého výkonného režiséra speciálních vizuálních efektů.
Já budu dělat fanouška, který netrpělivě čeká na netu na sebemenší informace a pak vám všem bude nadávat jak jste to zkazili nebo aspoň neudělali lépe.
Zároven se hlásím do pozice prodkčního pro scény jakéhokoliv zobrazovaného turnaje. K dispozici by pak mohl být mnou zajistený kompars na ony turnaje, aby to vypadalo honosně a bohatě. Myslím že 200 lidí v kostýmech a se stanovým městečkem, tribunami a bojovníky a spol, by mohlo stačit ;-)
No, nevím jestli by dokázala vládnout Dorne, uvést do nebezpečí malou holku či konspirovat proti svému otci... Jestli je panna se doufám v našem kulturním prostředí neptáš :-)
Tyna - taky můžu dodat hajzlíka 1,5 roku, s jedním okem modrým a druhým z jedné třetiny zeleným a zbytek modrým :-D Umí se podezřele se chechtat - nějaký šílený Targaryen v nízkém věku - třeba Aerys Šílený nebo malý Visyrys :-) Obzvlášť vtipná mu přijde hračka vlastní výroby "hlava na kůlu"
Hlava na kole? To je ako GRRM zamlada, keď si vybavoval smrť Neda Starka :D
------------------------------------------------ Erotické scénky? Som rád, že som si rýchlo zajednal Jojena, aby som sa tomu vyhol :D
hm, já můžu dodat jednu zlofenu, jedno pididítě mužského pohlaví vyhlížející jako holka (modorký, lehce nazrzlý) a pak svou maličkost. Oša už je zabraná? Že kbyby nevadilo, že je Rickonovi jenom rok a půl, tak bychom to mohli zahrát společně :)
Komentáře
děvkukoleginy "herečku" dle vlastního výběru, že? :)nebo nějakého mladého Lannistera, či pokud zvládne odehrát party Tyriona, výšku na to zatím má :)
aby se každý ulek`.
Za kořistí hnát se nocí temnou
a nečekat, až mně sejmou.
Takže bych vlastně asi chtěla být Branem. Ale jen ve vlčí kůži. Bez nohou to není ono.
Se musím někde o tom začerňovaní poučit. V Kristových letech a už začínám zaostávat.
ja bych ho spíš viděl raději jako Tyriona s Šae to bych si víc bavil :D
Samozřejmě, že moje účast by byla zcela bez finančních nárků, jen za jídlo, pití, nocleh a možnosti kochat se pohledem na Ariannku a písečné hady. ;)
Co na to fanoušci? ;)
http://tobbi.sweb.cz/arianne_2.jpg
------------------------------------------------
Erotické scénky? Som rád, že som si rýchlo zajednal Jojena, aby som sa tomu vyhol :D