hm, je to asi trochu iné. ak sa teda správne vyjadrujú, pretože píšu, že tam je kino verzia aj rozšírená verzia. tá rozšírená edícia, ktorú mám roky neponúka možnosť výberu. akurát označuje, ktoré scénky sú predĺžené a ktoré pridané. ak je to však jediný rozdiel, tak je proforma. pre mňa osobne sú všetky 3 extended lepšie ako pôvodné kino verzie, takže nemám dôvod pozerať kratšiu časť. nepostrehol som, že by tam boli iné/nové dokumenty. práve všetok ten doplňujúci materiál robí extended verziu úžasnou a vlastne dosiaľ neprekonateľnou. cca 9 hodín filmu plus cca 9 hodín dokumentov je úžasne porcia, navyše v danej kvalite.
vižualy brettejking Simsala bim....hm takže nic pro mne :-D Si počkám na stórylajn brettejking :-)
hej musím tu přihodit jeden krásný polský čat rozhovor (upravený češtinou pro snazší čitelnost) na steamu: "Dišaj mi zdochnul pies" "I tak zvyčajně?" "Nie, s efektami specialnymi!!!"
Jistěže to bylo odseknutí na blbou otázku :-) Překlad do češtiny by nebyl tak přesný, protože by se neřeklo "Jen tak obyčejně?" ale "Jen tak, z ničehož nic?". Šlo prostě o úryvek z čatu dvou spoluhráčů.
Víš, já holt nesnáším filmy postavené na specielních efektech a děj nic moc. Dlouhé pasáže efektů i přetáčím, když aspoň děj stojí za shlédnutí. a není to vtip - je to skutečný úryvek :-)
Což o to, ale musí ten efekt bejt přirozená součást děje, zapadat, nepředvádět se sám o sobě. Nemůže to pochopitelně stát jen na efektech. Zrovna jsem viděl Battleship, řekl jsem si pro svou zálibu v lodičkách tomu dám šanci, i když to asi bude blbé. Blbé to bylo, nudné ovšem taky, a chtělo to ohromovat efektama (kterejch ovšem na film za 200 melounů zas tak moc nebylo).
tak nějak si říkám - kdy skončí ta pitomá móda a pro jakou cílovou skupinu je něco tak blbého a povrchního určeno? Kéž by se ten horentní rozpočet utratil na jiné věci :(
Komentáře
tá rozšírená edícia, ktorú mám roky neponúka možnosť výberu. akurát označuje, ktoré scénky sú predĺžené a ktoré pridané.
ak je to však jediný rozdiel, tak je proforma. pre mňa osobne sú všetky 3 extended lepšie ako pôvodné kino verzie, takže nemám dôvod pozerať kratšiu časť. nepostrehol som, že by tam boli iné/nové dokumenty. práve všetok ten doplňujúci materiál robí extended verziu úžasnou a vlastne dosiaľ neprekonateľnou. cca 9 hodín filmu plus cca 9 hodín dokumentov je úžasne porcia, navyše v danej kvalite.
Největší nářez roku! Co roku? Desetiletí. Kéž by to promítali i u nás. :-/
hej musím tu přihodit jeden krásný polský čat rozhovor (upravený češtinou pro snazší čitelnost) na steamu:
"Dišaj mi zdochnul pies"
"I tak zvyčajně?"
"Nie, s efektami specialnymi!!!"
Tady naštěstí nemám Jarlinu představivost :)
a není to vtip - je to skutečný úryvek :-)
"Byl vzteklej?"
"No nadšenej nebyl..."
Tenhle vtip myslíš?