Gepeto, zde by Tě Sheldon Cooper poučil o tom, že se bavíme naprosto vážně. Diskutovat o tom, že Superman nemohl Luiz chytit metr nad zemí aniž by se mu rozpadla na tři kusy je oprávněný argument, zatímco to o čem mluvíš ty je blbina :-p
Vzhledem k tomu, že se postava Sansy v mnoha ohledech až neskutečně podobá mé vlastní sestře :/ , tak bych brala Aryu už z principu a taky z toho důvodu, že je prostě hustá :)
Právě proto je pro mě ideální, já taky netuším jak to se mnou dopadne, jestli budu dále vystavená sestřinýmu působení...nebo...přijmout výzvu a zkusit být Sansou.... nevím, to asi nepůjde :)
Jarlo, já bych si to ještě rozmyslela...abys nelitovala...co když je ty postavy pohltí? Pak čepička nebude stačit...
Jarla: Len prvé dve knihy... Ale, prosím ťa, nepýtaj sa ma aj ty, či mi to nekazí zážitok, keď už prakticky viem rekapituláciu toho, čo sa stane, zase sa mi to vysvetľovať nechce.. Ale teraz čítam Búrku.. Po anglicky... takže to bude mať dočítané tak za pár rokov :D
Gepeto - Tvoje příspěvky jsem pročetla už dřív a vím, že říkáš, že Ti to neva, takže se Tě ptát nebudu :-) Mi to principielně taky neva :-)
Faelivrin - však jsem dlouho výhala, jestli ju vůbec pustit na kasting :-) Ale ta se má moc ráda, takže nějaké rozmýšlení nehrozí - by nemohla nosit po dvě naušnice - hrůza! :-D
Lidi, právě jsem se dostala k něčemu opravu příšernému...Je to jen pro silné nátury...aneb co dokážou české muzikály ve spojení s fantasy...
Uživatel odkaz odstranil a hluboce se omlouvá...v rámci své sobeckosti chtěl, aby tento hrůzný zážitek někdo sdílel s ním, ale uvědomil si, že si lidí pohybujících se na tomto webu váží, tudíž je nechce vystavovat těmto nechutnostem... :)
Jdu si vyčistit uši a asi se i pomodlit, abych to dostala z hlavy...
Komentáře
Jarlo, já bych si to ještě rozmyslela...abys nelitovala...co když je ty postavy pohltí? Pak čepička nebude stačit...
Faelivrin - však jsem dlouho výhala, jestli ju vůbec pustit na kasting :-) Ale ta se má moc ráda, takže nějaké rozmýšlení nehrozí - by nemohla nosit po dvě naušnice - hrůza! :-D
Radši sem ten odkaz ani nedávej, ještě by se na to mohl někdo podívat.
Uživatel odkaz odstranil a hluboce se omlouvá...v rámci své sobeckosti chtěl, aby tento hrůzný zážitek někdo sdílel s ním, ale uvědomil si, že si lidí pohybujících se na tomto webu váží, tudíž je nechce vystavovat těmto nechutnostem... :)
Jdu si vyčistit uši a asi se i pomodlit, abych to dostala z hlavy...
ale fakt tě varuju... prostě muzikály a Hra o trůny...to není dobrá kombinace