Hra o trůny 2x04 - Zahrada kostí

Čtvrtou epizodu dostali na starost dva nováčkové ve štábu Hry o trůny. Vanessa Taylor jako scénáristka a režijně David Petrarca.

«13456713

Komentáře

• už se nemužu dočkat
  • ja zase budu čekat do zítřka =( je tu vůbec někdo kdo čeká a kouká na HBO nebo si to všichni stáhnete už dnes?
  • Dnes se to určitě nikomu nepodaří ;o))
  • tak zítra ráno no. to už snad bude na netu ne? ja tedy to nikdy nestahovala tak nevim.
  • Jj, vysílá se to ve tři v noci :)
    A co jsem tak vypozorovala z reakcí, tak HBO tady moc lidí nemá ;o))
  • Co vůbec beží v TV první dabing nebo titulky?
  • až zítra po práci, počkám na titulky od Hlawouna a pak si to vychutnám. :-)
  • Já budu čekat na 720p
  • Elanne napsal(a):

Co vůbec beží v TV první dabing nebo titulky?

Titulky. Dabovaná verze má několikatýdenní zpoždění.
  • No, kdybych měla HBO, tak si klidně do večerá počkám, stejně kvůli práci nestíhám, ale jelikož nemám, tak se zase budu klanět seru Hlawounovi :-)
  • Elanne napsal(a):

No, kdybych měla HBO, tak si klidně do večerá počkám, stejně kvůli práci nestíhám, ale jelikož nemám, tak se zase budu klanět seru Hlawounovi :-)

a seru bakelitovi :0))
  • HBO je fajn, nemusím stresovat s Hlawounovejma dodacíma lhůtama :) vím, kdy přesně to přijde
  • Je to už nějaký ten pátek co jsem Střet četl... víme, kdo je ten "královnina muže, aby se stal jeho očima a ušima"?
  • Arutha: myslíš Lancela ???
  • No, to je citováno z popisu epizody výše. "Tyrion přinutí královnina muže, aby se stal jeho očima a ušima. " Nejsem si vědom, že by Tyrion využíval Lancela jako špeha.
  • Podle mě to je Lancel Lanister pote co mu Tyrion řekne že ví o tom ze chrápe s Cersey
  • Dělal špeha protože mu řek že to poví Jaimemu pokud to dělat nebude
  • Hm, no je to možný, už si to opravdu nepamatuji. Díky.
  • Muhehe, tak 4. epizoda je zatím nejlepší.
    I když několik výhrad teda mám to jo:
    1. Sansa zase dostala pár ran přes hubu. Ale v knize Joff chtěl aby obličej vynechali, že se mu líbí když je pěkná. A Dontos s melounem také nikde.
    2. Kde je věhlasná Quartská móda? Že by se v HBO báli odhalit kozy?
    3. Oni z té Melisandry udělali jen další štětku.
    Ale abych jen nekritizoval:
    Harrenov byl epic. Tyrion stále válí, a finále v Renlyho stánku bylo děsivé jak se sluší a patří.
  • kdes to videl? :-)
  • teď na HBO davají druhý díl a to česky. raději drátem do ucha než tohle poslouchat brrrr
  • ale hov** českej dabing je dobrej... tak jistě, že jsou titulky lepší, ale pokud si chvilku zvykneš na dabing tak ti to ani nepříjde.. a hlavně dabing je pohodlnější.....
  • Jistě, Chajme je přece super. :P
  • Ano je pravda že když začneš koukat na seriál s dabingem tak ti to nevadi, ale jakmile se jednou podíváš na titulky už se ti dabing nebude zdát tak dobrý. A pohodlnější možná, ale dabing ve většině případů kazí dojem ze seriálu či filmu. Tedy já to tak mám. Jindy super film,ale s dabingem je horší než ve skutečnosti je.
  • simon84 napsal(a):

kdes to videl? :-)

Viděl jsem to v plamenech
  • Montezuma3 napsal(a):

simon84 napsal(a):

kdes to videl? :-)

Viděl jsem to v plamenech
    podvodniku, ci krev si pouzil? :-)
  • Viděl jsem to v plamenech

Plameny děsně kecaj. Tam by si člověk spletl klidně třeba, já nevím, Starka s Karstarkem... :-)
  • Takže - opět velmi dobrá epizoda. Není tak věrná předloze jako třetí epizoda a zhruba v prvních deseti minutách jsem naší známou story stěží poznávala. Nebudu ale vypisovat všechny dílčí změny, postrádalo by to smysl. Ze scén bych vypíchla setkání obou Baratheonů a samotný závěr - na konci zalitujete, že nepřidali ještě pět minut a nedotáhli "to" do konce. Zmínit musím ještě vynikajícího Roose Boltona a naopak divnou ne-Jeyne, která je vlastně opakem knižní verze její postavy. Hlavou mi projala jedna hlavní myšlenka - kdo je ta cizí ženská?
  • náhodou, Lorda Karstarka jsem dobře poznal.
    prohnal kopí hrudí sera Stafforda
  • Našli jste už někde 4.díl ke stažení??

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 2. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi