Kéž by se potkali...

135678

Komentáře

• Deanerys a ser Ilyn, Draci Deanerys a maso od mistrů z citadely. (Ano přeju jí vše nejhorší :) )
  • A tvoje oblíbená filmová postava je určitě Natalie Portman v Leonovi
    Tak teď jsi trefila hřebíček na hlavičku. Leon je jeden z mých nejoblíbenějších filmů a zvlášť ta poslední scéna kdy sáže tu zachráněnou květinu je skvělá.
  • Jarla napsal(a):

No co by řekla Arya mamě, kdyby ju potkala...skoro to Catelyn nezávidím, protože si myslím, že by to nakonec nebylo ani nic přívětivého...

:D Mami, už som zabila desiatich ľudí, vuíííí

Som na teba pyšná, srdiečko :D

Morbídna debata.. Ale Catelyn by jej pravdepodobne v tejto situácií len ticho prikývla.. kto mlčí svedčí :D
  • No myslím že v takovém případě by Arya pálila....
  • Kéž by se potkali Dany, Cersei, Melisandra, Ellaria a Chmur v turecké lázni...
  • Chudák Chmur, pokud si nelibuje v krvavé lázni :)
    Melisandře by spokojeností žhnula očka, že má konečně na dosah pravou královskou krev, navíc ještě plnou magie. A pak by jen zírala, jak by se Ellaria pokusila zabít Cersei, Daenerys by přitom zmateně vykřikovala o uchvatitelových psích (a fenách), zatímco Cersei by se je snažila zlikvidovat pro jistotu všechny.
  • Jo jo Chmure. Asi by to nedopadlo tak jak si představuješ.
  • Chudák Chmur, pokud si nelibuje v krvavé lázni :)
    Krev mám rád např. v jelítku, ale nijak zvlášť si v ní nelibuju.

Proč hned tak tragický scénář? Chmur by jim vysvětlil, jak efektně a efektivně řeší problémy skupina bonobů a byli bychom všichni v naprosté pohodičce.
  • to Chmur: Už vidím, jak to vysvětluješ Cersei :)
  • To je fakt. Ta ženská je nezdravě závislá na vlastních příbuzných. Místo Cersei bychom asi vzali do party Arianne.
  • Hela a myslíš, že by to Daenerys k vládnutí zrozená, královna všehomíra a matka tří potvor, ustála? Že by to nevzala jako urážku na své cti? Nebude to v podstatě zrada, užívat si s jinými než s ní? :)
  • Nedráždi draka bosou nohou.
  • Za pomoci ostatních by šlo Dany jistě umluvit. I když, Mel by možná nebyla k tomu nejlepší persónou, ledažeby Dany nevěděla, že je maegi.

Tak mne napadá - šla by do toho vůbec Ellaria? Koneckonců, s Oberynem se dá dost těžko soupeřit :)
  • Chrochta: Proč? Vždyť se bál i Cersei:-)
  • Chmur: Dej si pozor na to , co si přeješ :-)) V turecké lázni plné nádherných ženských se mohla osoba mužského pohlaví vyskytovat i za trochu jiným účelem, než máš asi na mysli..
  • Mám na mysli společenskou konverzaci:-) A ty?
  • a pak by tam vešla Chmurova manželka i s dítky a Chmur by jí to začal vysvětlovat :-D tu by byla naděje, že se aspoň Daenerys, Cersei a Malisandra utopí smíchem :-D
    Jistě by řekla - Jistě můj milený, dejte si další death match v piškvorkách :-D
  • Proč ne. Já rád piškvorky...
  • A Tvá choť vám zatím nachystá nějaké občerstvení, kdyby byla ta disputace příliš vyčerpávající, což :-)
  • Jak si to uhádla? Mám prostě skvělou ženu. Jsem klikař..
  • To tedy nepochybně - to by skousla málokterá :-) V tom případě nezbývá než zvolat "Enjoy" :-)
  • Isca napsal(a):

Chmur: Dej si pozor na to , co si přeješ :-)) V turecké lázni plné nádherných ženských se mohla osoba mužského pohlaví vyskytovat i za trochu jiným účelem, než máš asi na mysli..

Aby sme tu nemali ďalšieho Varysa :D Inak kto vie, možno toto je ten skutočný príbeh ako sa stal eunuchom a ostatné boli len výmysly :d Iba sa za to hanbil..
  • No já najít toho svého v lázni s Daenerys, Cersei, Mellisandrou a Arianne, tak se smíchy složím a kochám se jak trpí :-D a až bych si tu zlomyslnost užila, tak bych ho vysvobodila :-D
  • Jarla: Alebo by si z neho spravila Varysa .D

To ja nájsť svoju ženu s Daenerys, Cercei a Melli vo vani... Tak vysadím niektoré lieky :D
  • Kdepak, on by skutečně trpěl, pokud by to byly tyto konkrétní dámy - a já bych se jeho psychickým utrpením děsně bavila :-D

A které ? :-o Rohypnol ? :-)
  • Všetky, ktoré by šli a potom by som zašiel za cvokárom :D Ale musel by som počkať, pravdepodobne by pred sedením sledoval.. Hru o tróny :D
  • Kdepak, on by skutečně trpěl, pokud by to byly tyto konkrétní dámy - a já bych se jeho psychickým utrpením děsně bavila :-D
    Třebas by netrpěl, ale pozval tě na pokec o tom, že je potřeba omladit tým:-)
  • :-D Chmure - každý známe tak trochu preference svého partnera, ne ? U svého vím, jak nenávidí náboženské fanatičky (Melisandra), lezou mu na nervy náctileté naivky (Daenerys) a matky posedlé vlastními dětmi (Cersei) a že se mu bytostně protiví dotknout se ženy opáleného typu jako italky nebo španělky (Arianne). Když říkám, že by psychicky trpěl, tak to vím :-)) Jo v jiné sestavě bych spozorněla taky, ale tahle je bezpečná :-D I on by se řehnil, kdyby mne našel ve vaně s Lorasem, Jaimiem, Jonem a Drogem :-D
  • Jarla napsal(a):

... I on by se řehnil, kdyby mne našel ve vaně s Lorasem, Jaimiem, Jonem a Drogem :-D

A co se Tobě nelíbí na těhle konkrétních? Aby neutekla pointa... :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SpekulaceKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi