A tvoje oblíbená filmová postava je určitě Natalie Portman v Leonovi
Tak teď jsi trefila hřebíček na hlavičku. Leon je jeden z mých nejoblíbenějších filmů a zvlášť ta poslední scéna kdy sáže tu zachráněnou květinu je skvělá.
Chudák Chmur, pokud si nelibuje v krvavé lázni :) Melisandře by spokojeností žhnula očka, že má konečně na dosah pravou královskou krev, navíc ještě plnou magie. A pak by jen zírala, jak by se Ellaria pokusila zabít Cersei, Daenerys by přitom zmateně vykřikovala o uchvatitelových psích (a fenách), zatímco Cersei by se je snažila zlikvidovat pro jistotu všechny.
Krev mám rád např. v jelítku, ale nijak zvlášť si v ní nelibuju.
Proč hned tak tragický scénář? Chmur by jim vysvětlil, jak efektně a efektivně řeší problémy skupina bonobů a byli bychom všichni v naprosté pohodičce.
Hela a myslíš, že by to Daenerys k vládnutí zrozená, královna všehomíra a matka tří potvor, ustála? Že by to nevzala jako urážku na své cti? Nebude to v podstatě zrada, užívat si s jinými než s ní? :)
Chmur: Dej si pozor na to , co si přeješ :-)) V turecké lázni plné nádherných ženských se mohla osoba mužského pohlaví vyskytovat i za trochu jiným účelem, než máš asi na mysli..
a pak by tam vešla Chmurova manželka i s dítky a Chmur by jí to začal vysvětlovat :-D tu by byla naděje, že se aspoň Daenerys, Cersei a Malisandra utopí smíchem :-D Jistě by řekla - Jistě můj milený, dejte si další death match v piškvorkách :-D
Chmur: Dej si pozor na to , co si přeješ :-)) V turecké lázni plné nádherných ženských se mohla osoba mužského pohlaví vyskytovat i za trochu jiným účelem, než máš asi na mysli..
Aby sme tu nemali ďalšieho Varysa :D Inak kto vie, možno toto je ten skutočný príbeh ako sa stal eunuchom a ostatné boli len výmysly :d Iba sa za to hanbil..
No já najít toho svého v lázni s Daenerys, Cersei, Mellisandrou a Arianne, tak se smíchy složím a kochám se jak trpí :-D a až bych si tu zlomyslnost užila, tak bych ho vysvobodila :-D
:-D Chmure - každý známe tak trochu preference svého partnera, ne ? U svého vím, jak nenávidí náboženské fanatičky (Melisandra), lezou mu na nervy náctileté naivky (Daenerys) a matky posedlé vlastními dětmi (Cersei) a že se mu bytostně protiví dotknout se ženy opáleného typu jako italky nebo španělky (Arianne). Když říkám, že by psychicky trpěl, tak to vím :-)) Jo v jiné sestavě bych spozorněla taky, ale tahle je bezpečná :-D I on by se řehnil, kdyby mne našel ve vaně s Lorasem, Jaimiem, Jonem a Drogem :-D
Komentáře
Som na teba pyšná, srdiečko :D
Morbídna debata.. Ale Catelyn by jej pravdepodobne v tejto situácií len ticho prikývla.. kto mlčí svedčí :D
Melisandře by spokojeností žhnula očka, že má konečně na dosah pravou královskou krev, navíc ještě plnou magie. A pak by jen zírala, jak by se Ellaria pokusila zabít Cersei, Daenerys by přitom zmateně vykřikovala o uchvatitelových psích (a fenách), zatímco Cersei by se je snažila zlikvidovat pro jistotu všechny.
Proč hned tak tragický scénář? Chmur by jim vysvětlil, jak efektně a efektivně řeší problémy skupina bonobů a byli bychom všichni v naprosté pohodičce.
Tak mne napadá - šla by do toho vůbec Ellaria? Koneckonců, s Oberynem se dá dost těžko soupeřit :)
Jistě by řekla - Jistě můj milený, dejte si další death match v piškvorkách :-D
To ja nájsť svoju ženu s Daenerys, Cercei a Melli vo vani... Tak vysadím niektoré lieky :D
A které ? :-o Rohypnol ? :-)