Anagramy

1457910

Komentáře

• Montezuma: V Tanci ne, ale byl zmíněný párkrát předtím:
    "...Křeslo za stolem bylo ze starého černého dubu s čalouněním z vybělené kravské kůže, již notně ošoupané. Ošoupané kostnatým pozadím Barristana Chrabrého a sera Gerolda Hightowera před ním, princem Aemonem Dračím rytířem, serem Ryamem Redwynem a Démonem z Darry, serem Duncanem Vysokým a Bledým ptákem nohem Alynem Conningtonem. ..." (Bouře- Jaime)
    "... Bylo by dobře, kdybys věděl o životech těch, kteří tu byli před námi.“
    „Já to vím. Princ Aemon Dračí rytíř, ser Ryam Rudovín, Velké srdce, Barristan Chrabrý…“
    „…Gwayne Koroříčský, Allyn Věžovský, Démon z Darry, ano. Určitě jsi slyšel také o Lucamorovi Silném.“
    (Hostina- Jaime v rozhovoru s Lorasem)
    Ale fajn, tak já budu bádat dál. :D
  • H) Je to asi hloupost, ale Karstarkové, protože nikdy oficiálně nebyli na straně Lannisterů?
  • Arutha2321 napsal(a):

H) Je to asi hloupost, ale Karstarkové, protože nikdy oficiálně nebyli na straně Lannisterů?

To nikdo z nich. Možná jen Martellové, ale ti se jen tak tváří.
  • H - Arrynové nemají slunce ve znaku
  • brbr napsal(a):

H - Arrynové nemají slunce ve znaku

Do háje! Taky mě to napadlo a pak si říkám- ne, to je moc jednoduchý....! :-O

SERE A GIN VRYT SYRA
    Za serem by měla být čárka a před sýrem předložka do. Aby nám věta dávala smysl. :o)
    Kdopak to je?
  • Arutha2321 napsal(a):

Viserys Targaryen :)

Správně, sere. A dáte si gin, nebo kus sýra? :D
  • Viserys Targaryen :) A taky přispěju

HYNUTI BETA NEBERE

(original v anglictine).
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Arutha2321 napsal(a):

Viserys Targaryen :)

Správně, sere. A dáte si gin, nebo kus sýra? :D
    Proč si vybírat, šlo by to krásně spolu. ;-)

brbr napsal(a):

H - Arrynové nemají slunce ve znaku

Do háje! Taky mě to napadlo a pak si říkám- ne, to je moc jednoduchý....! :-O
    zvládám jenom jednoduché, třeba ty anagramy jdou absolutně mimo mě.
  • Anagramy zvládám jen pokud sedí háčky a čárky...pak je tak nějak ignoruji jako ústupek anglofonní klávesnici a neberu :-)
  • Tak d.) by mohl být třeba ještě Swyft, protože je to jediný rod se známým motem (i když jen podle "semi-canon sources").
    Zajímalo by mne, kolik teorií se ještě objeví, než někdo narazí na správnou odpověď. :D
  • ne :-) zkuste hledat na icefirewiki to vám snad pomůže.
  • Fajn- další teorie- Swann- ostatní jsou jenom rytířské rody (knightly houses).
    Jinak na IFwiki na to zírám už třetí den, od chvíle, kdy hlava sama nic nevymyslela... :D

Fajn- další teorie- Swann- ostatní jsou jenom rytířské rody (knightly houses).

BINGO!
  • A teď ta sladká odměna za takový výkon :-)
  • Hurááááá!!!!! Konečně! :D

edit: Tak, a teď ještě rozluštit ten Aruthův anagram....
  • Dobře, tak když anagramy, tak se všemi tituly... :o)

Mgr. No-saint Ned Tuba

(a ano,... čtenář české verze to asi nedá :o))
  • K mému anagramu mohu dát menší hint - ta postava podle nejnovšího vývoje taky hynutí moc nebere. ;-)
  • NUDLE BYLY TRN či po slovensky BLUDY LEN TRNY
    FACKY NEBRAL DEMO
    TRESTAL TEBE ORGIE
    a zvlášť hezké: VRANY BLOND NEDOBRE
  • Jarla napsal(a):

NUDLE BYLY TRN či po slovensky BLUDY LEN TRNY

BRYNDEN TULLY
  • Montezuma 1/4 :-)
  • Arutha2321 napsal(a):

K mému anagramu mohu dát menší hint - ta postava podle nejnovšího vývoje taky hynutí moc nebere. ;-)

Brienne the Beauty (ona už mě napadla předvčírem ale pořád jsem si říkala, že mi tam nějak nejde ten Tarth...) :D

edit:Jarla: První je Brynden Tully.
  • Je to môj prvý anagram s gramatickou chybou a divným elementom na konci, ale tak jedno meno to dáva (vlastne som si ani nie je istý, či som to meno dal správne, ale snáď hej, ak nie, tak, prosím o trpezlivosť pre nováčika ) :)

RIADNE DOBRI C. R.
  • Jarla: Poslední: Brynden Bloodraven.

Arutha2321 napsal(a):

K mému anagramu mohu dát menší hint - ta postava podle nejnovšího vývoje taky hynutí moc nebere. ;-)

Brienne the Beauty (ona už mě napadla předvčírem ale pořád jsem si říkala, že mi tam nějak nejde ten Tarth...) :D
    Správně. :-)

Jarla: Poslední: Brynden Bloodraven.

Jo a překvapivě krásně sedí až na tu interpunkci :-))
  • Lord Gepeto napsal(a):

Je to môj prvý anagram s gramatickou chybou a divným elementom na konci, ale tak jedno meno to dáva (vlastne som si ani nie je istý, či som to meno dal správne, ale snáď hej, ak nie, tak, prosím o trpezlivosť pre nováčika ) :)

RIADNE DOBRI C. R.

Ak to mal byť Beric Dondarrion, tak to nemáš dobre.
  • Jarla: Druhé je Daemon Blackfyre.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi