Vydání Hostiny pro vrány a Tance s draky

Hostina pro vrány

Hostina (vázaná i paperbacky) přijede z tiskárny 26.4. do skladu distribuce Dobrovský-Beta, poté bude v jejich prodejnách a následující den všude.

Konečná verze obálek paperbackové Hostiny pro vrány.
«13456720

Komentáře

• Holt budu muset ten Tanec koupit v paperbackove verzi.
  • no to nevím co bych dělal... já si kupuju všechny vázaně, tak přece nebudu mít Tanec s draky v brožovém vydání ...
  • Chtělo by to takové to odpočítávadlo, kolik ještě zbývá dní a hodin...
  • paperback rulez! :)
  • Vím, že to asi není k tématu ale takové jsem nenašla...neví někdo o audioboocích? V orginále nebo češtině? Beru i polštinu a slovenčinu.
  • http://www.icefire.cz/audiobooky :-)

V češtině to rozhodně nevyšlo.
  • konecneee :-)
  • Omlouvám se, nějak mi to ušlo :-)
    Hm má to někdo hodný milý přítulný a dajný a nebo mám rovnou pohledat ? :-)
  • Nevíte někdo zda už je známá obálka paperbackového tance s draky?
  • Jarla: O mně se ví, že rád a dobře předčítám... :-)
  • Thanatos napsal(a):

Nevíte někdo zda už je známá obálka paperbackového tance s draky?

Ona už je obálka na jakýkoliv Tanec?
    heavy_head napsal(a):

Jarla: O mně se ví, že rád a dobře předčítám... :-)

A pořád si to nelze nijak ověřit.... :D
  • heavy-head - v tom případě díky, jestli to namluvíš :-* Mi se audiobooky moc dobře poslouchají, když mám nějakou ruční práci a uši a mozek nezaměstnané :-)
  • Musíte počkat. Ještě pořád načítám ten telefonní seznam. :-)
  • Zlobíš :-)
  • Jarla napsal(a):

Omlouvám se, nějak mi to ušlo :-)
    Hm má to někdo hodný milý přítulný a dajný a nebo mám rovnou pohledat ? :-)

Leda bych ti to načet sám :)
  • Kdokoliv to může načíst :-) Možná bych snasla i ten příšerný počítačový čtecí režim pro slepce....i když je to nesrovnatelně mizernější než Stephen Hawking :-)
  • To je určeno pro tvá ouška?
  • Jistě :-) Používám je jako standardní sluchový orgán :-))
  • A byly součástí základního vybavení, nebo jsi musela připlatit za nadstandard?
  • Naštěstí byly v základním balíčku :-) Těžko pak hledat kompatibilní díly - se podívej na Niki Laudu :-)
  • No jo, nechat si žužlat ucho sloupem se nevyplácí.
  • Nejak tu odbocujete od tematu ne? :P :D

Jinak k tomu Tanci s draky: Je mi jedno, ze se jim to nehodi do jejich podelanyho ucetnictvi! Ja to chci ve stejnej den jako paperback! :D

Ne vazne pochopil bych ruzny problemy pri vydani knihy, ale zrovna kvuli ucetnictvi to posunout o cely mesic? No snad to Talpress jeste vyjedna :)
  • Talpress? Si děláš psinděru :-)) Flegmatičtějšího nakladatele abys pohledal :-D a bude to, co nakladatel řekne, takže...
  • Tedy k Talpressu. Je nějaká šance, že by pokračovali v sérii Master and Commander?
  • Pfff živí je Pratchett a teď když to vypadá, že Pratchetta nebude, tak zakopli o druhou dojnou krávu - Grrm....proč se namáhat?
  • Můžeme se hádat, můžeme s tím nesouhlasit...
  • flanker.27 napsal(a):

Můžeme se hádat, můžeme s tím nesouhlasit...

Nebo si můžeme založit nakladatelství :-))
  • To bych ale musel od nich koupit práva. Teda asi. Grr, vydat pět dílů a pak to zaříznout, to mě namíchlo.
  • Těšim se moc... snad se po tanci vrhnou na tituly od ICE.
  • flanker.27: Už se mi stalo, že nakladatelství vydalo 2 díly trilogie a na 3. se taky vybodli - takže naprosto chápu tvé rozhořčení :/

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PřekladyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi