Jen aby to s těmi předsmrtnými výroky nebylo jako jak se potkaj ti dva veteráni Rudý armády od Stalingradu a ten jeden se ptá "ty Serjožo, vzpomínáš na toho co skočil pod tygra opásanej granátama a volal za stranu a za lidi?" - "Vzpomínám, ale podle mě křičel zasraný náledí."
Pokud má pocit, že tam tigery nebyly, tak byly, i když jen malé množství, dokonce tam Rusové jeden ukořistili nepoškozenej. A dokonce to nebylo jejich první nasazení, to bylo už v září 42 u Leningradu.
Tak snad abysme se vrátili k příjemnějšímu zcela netygřímu tématu :)
Jarla: No, v originále se často píše auburn, což je podle popisu "červenavě hnědá", podle příkladů zlatavě hnědá. Robb se stejnou barvou byl ve Hře popisován s "rudohnědými- red-brown- vlasy Tullyů z Řekotočí" (což je z nějakého neznámého důvodu přeloženo do češtiny jako zlatohnědé). Já jí prostě vidím jako zlatavou zrzku.
Jantarově medová, vínová, pearl grey a fresh lime jsou taky fajn barvy. ;-)
Miss Utahraptor: Slečna vyrábí hezké šperky a jiné drobnosti To se Sansou je asi na ruku, ale na co je to s Aryou? Slečna je šikovná a tohle je nejvíc kůl:
He he - to byl právě důvod, proč jsem to ostentativně odmítala číst já - když je to v reklamě, tak to není pro mne. Ale pak kámoška potřebovala bakalářku na téma fantasy literatury a HP bylo v povinném seznamu četby, takže jsem to zkousla a nelituji :-))
Komentáře
Tak snad abysme se vrátili k příjemnějšímu zcela netygřímu tématu :)
Robb se stejnou barvou byl ve Hře popisován s "rudohnědými- red-brown- vlasy Tullyů z Řekotočí" (což je z nějakého neznámého důvodu přeloženo do češtiny jako zlatohnědé).
Já jí prostě vidím jako zlatavou zrzku.
Miss Utahraptor: Slečna vyrábí hezké šperky a jiné drobnosti
To se Sansou je asi na ruku, ale na co je to s Aryou?
Slečna je šikovná a tohle je nejvíc kůl:
edit: Je. Doslova tam píše: "Nothing better that read ASOIAF books with this!"
Harryho Pottera bych vživotě nečetla, kdyby nenatočili film a furt o tom nemleli v tisku.