Odkazy , obrázky...

1161719212280

Komentáře

• Jen aby to s těmi předsmrtnými výroky nebylo jako jak se potkaj ti dva veteráni Rudý armády od Stalingradu a ten jeden se ptá "ty Serjožo, vzpomínáš na toho co skočil pod tygra opásanej granátama a volal za stranu a za lidi?" - "Vzpomínám, ale podle mě křičel zasraný náledí."
  • Jó tygři u Staliningradu - o té pitomině už jsem slyšela - děsně leží v žaludku jendomu mému kolegovi :-D
  • Co konkrétně?
  • ti tygři :-) a ještě cosi...na mne nekoukej - já válečné nečtu :-)
  • Pokud má pocit, že tam tigery nebyly, tak byly, i když jen malé množství, dokonce tam Rusové jeden ukořistili nepoškozenej. A dokonce to nebylo jejich první nasazení, to bylo už v září 42 u Leningradu.

Tak snad abysme se vrátili k příjemnějšímu zcela netygřímu tématu :)
  • Včera to tu někdo psal... :)
    Getting into Qarth by bangalore-monkey
  • Jarla: Rovněž nechápu, asi byl autor Ind a Eddard podle něj hodně zlobil.
  • flanker - přesně - napadlo mne, že autor je hinduista - to je takové rozumné vysvětlení :-)) a pak ještě tedy HBO verse znaku Starků :-D
  • No, v seriálu to zlovlka ještě celkem připomíná, to spíš baratheonskej jelen vypadal trochu divně
  • No ještě to může přijít jako zvrat - změna erbovního zvířete...:-) Volná adaptace, však víš :-)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Včera to tu někdo psal... :)
    Getting into Qarth by bangalore-monkey

:D Už poznám pravý dôvod prečo neukazujú Bielych chodcov... chudáci im nevyšli do rozpočtu
  • Jarla napsal(a):

No ještě to může přijít jako zvrat - změna erbovního zvířete...:-) Volná adaptace, však víš :-)

Renlyho mazlíček bude růžovej...
  • Slečna vyrábí hezké šperky a jiné drobnosti:
    Sansa Stark pendandt by hodryronja
    Arya Stark by hodryronja
  • Hezké kousky z moduritu :-) Ta zrzka je Ygritt?
  • Zrzka je Sansa, ale autorka má v galerii i Ygritte.
  • Moment - Sansa přece měla medově zlaté Tullyovské vlasy po matce (seru na seriál).
  • Jarla: No, v originále se často píše auburn, což je podle popisu "červenavě hnědá", podle příkladů zlatavě hnědá.
    Robb se stejnou barvou byl ve Hře popisován s "rudohnědými- red-brown- vlasy Tullyů z Řekotočí" (což je z nějakého neznámého důvodu přeloženo do češtiny jako zlatohnědé).
    Já jí prostě vidím jako zlatavou zrzku.
  • Zkrátka něco zcela mimo moje barevné spektrum. Já rozeznávám akorát barvu vepřovou, hovězí, kuřecí, pivní, a okrajově čokoládovou a šlehačkovou.
  • Jantarově medová, vínová, pearl grey a fresh lime jsou taky fajn barvy. ;-)

Miss Utahraptor: Slečna vyrábí hezké šperky a jiné drobnosti
    To se Sansou je asi na ruku, ale na co je to s Aryou?
    Slečna je šikovná a tohle je nejvíc kůl:
    targaryen greyjoy
  • Pokud jsem pochopila, měla by to být záložka.
    edit: Je. Doslova tam píše: "Nothing better that read ASOIAF books with this!"
  • Aha, tak pak to mám z šumivého překladu :-) Kaju se....:-)
  • Hear Me Roll!

lannisters
  • To je jako scéna z Once Upon a Time. :-)
  • flanker.27 napsal(a):

Lidi vz vo tom furt melete, já se na to snad budu muset podívat, i když se mi z duše nechce do dalšího seriálu.

Jak si myslíš, že vznikají kulty? :-)
    Harryho Pottera bych vživotě nečetla, kdyby nenatočili film a furt o tom nemleli v tisku.
  • no podľa mňa nemusíš. budem za kacíra, ale v nejakej desiatej epizóde som to trochu znudene opustil....
  • He he - to byl právě důvod, proč jsem to ostentativně odmítala číst já - když je to v reklamě, tak to není pro mne. Ale pak kámoška potřebovala bakalářku na téma fantasy literatury a HP bylo v povinném seznamu četby, takže jsem to zkousla a nelituji :-))
  • Flanker: to se ti nebude líbit, já tě znám jako svý boty. :-)
  • Lidi vy vo tom furt melete, já se na to snad budu muset podívat, i když se mi z duše nechce do dalšího seriálu.
  • heavy_head napsal(a):

Flanker: to se ti nebude líbit, já tě znám jako svý boty. :-)

Tak to mi zdůvodni :)
  • flanker: OUAT zas tak úžasné není, ale když už jsem to rozdívala, tak aspoň tu jednu serii vydržím.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi