Kéž by se potkali...

123457

Komentáře

• Myslim, že Markrabě Klaus z Proseka přitom nemá pokrytou hlavu.
  • brbr napsal(a):

hm, není to v tom barelu spíš Václav? (ne že by to nebylo pro danou diskuzi fuk)
    mimochodem taky vám trochu připomíná Haringtona? :)

Právě jsem se rozplakala :D:D:D
  • Krisa napsal(a):

brbr napsal(a):

hm, není to v tom barelu spíš Václav? (ne že by to nebylo pro danou diskuzi fuk)
    mimochodem taky vám trochu připomíná Haringtona? :)

Právě jsem se rozplakala :D:D:D
    ale no tak, je to jenom malilinko ;-)
  • Co ju strašíte :-)
    Nenech se rozhodit, Kriso, není to Harrington, fakt není a jestli je tam podoba, tak jen proto, že má Přemyslovské předky a to zase není tak zlé, ne? :-)
  • Jo, bacha na Krisku - v pondělí se dozvěděla, že jí 7 let bolí hlava každý den, protože se rozčiluje :D Takže chodit po špičkách, jinak bouchnu! :)))
  • Hlavně nebouchej hlavou do zdi - by se ti přitížilo :-)
  • Při Krisině páře a tvrdohlavosti by se mohlo vyvrátit jedno ustálené tvrzení o hlavě a zdi :)
  • Hlavou zeď neprorazíš. Pokud není ze sádrokartonu....
  • flankere, kdybys věděl, kolik Zdí kapitulovalo před mou hlavinkou a to mne ještě ani nezačla bolet....:-)
    autor toho rčení byl "uhozený" žabař :-p
  • Taky si myslím, že to neplatí - když jsme byli s bratrem malí, měli jsme příčku mezi spacím a hracím pokojem z takového měkkého papundeklu a táta jí jednou hlavou prorazil (a to se jen opřel). Jako zakrývačku jsme dostali terč na míčky se suchým zipem :)
  • Jarla: Že tys žila nějaký čas v jurtách ? :)
    Krisa: Ten terč máme na chatě dodneška, jen ty míčky už nějak odešly.
  • :-D to po mně jednou bratřík střílel lukem z laminátu a schytaly to dveře, tak je prokopl (překližka, dřevotříska, překližka) a zakryli jsme to vélikým plakátem Barbara Conana z jedné a Rambem z druhé a rodiče na to přišli až po patnácti letech, když byl plakát sundán :-D
  • flanker.27 napsal(a):

Jarla: Že tys žila nějaký čas v jurtách ? :)
    Krisa: Ten terč máme na chatě dodneška, jen ty míčky už nějak odešly.

flankere - tys poznal, že prababi byla zpoza Uralu? :-D
  • Se ségrou jsme se hodně prali, ale většinou jsem kupodivu nepoužili žádný pomocný předmět :)

Ale děda s oblibou vyprávěl, jak kdysi ségře věnoval dětskej revolver, co se z něj vystřelovaly pružinkou takový umělohmotný kapsle. Táta jí pak něco zakázal či co, tak se ségra naštvala, vzala revolver a nasázela do něj celej válec :)))

Jarla: No jasně, mě neoklameš :)
  • flanker.27: My terč vyhodili, protože opadaly sucháče z míčků a terč bez něčeho, co by se něj dalo házet nám přišel k ničemu :).
    Brácha zas jednou prohodil skleněnou výplní dveří pytlík s bačkorama - utekla jsem mu po schodech a zamkla...a on mě chtěl vylekat ránou do dveří :D
  • Vylekat já blbě četla "vylákat" :-))
    jo bratřík taky kdysi prokopl sklo ve dveřích a našim jsme řekli, že nesl misku s masem psounovi na balkón a zakopl :-) ale neuvěřili...c-c-c
  • Jarla: Tak to mojí geniální výmluvě uvěřili. Teď si ale nejsem jistá, jestli jsme použili variantu A) rozlítnutí dveří, náraz dvěří do zdi, vysypání skla, nebo B) padání dozadu ze schodů a proražení loktem :)))
  • my jsme kdysi stavěli dům(bylo mi 5 let) a těsně po vylití základů jsem stál u kraje tý jámy a bratranec(o 10 let starší) mi ze srandy řekl, že můžu ještě klidně o krok popojít... - no, já popošel - a zahučel do toho čerstvýho betonu... :-D
  • Stark z hor napsal(a):

my jsme kdysi stavěli dům(bylo mi 5 let) a těsně po vylití základů jsem stál u kraje tý jámy a bratranec(o 10 let starší) mi ze srandy řekl, že můžu ještě klidně o krok popojít... - no, já popošel - a zahučel do toho čerstvýho betonu... :-D

A nemohl utéct z místa činu :-D
  • To mi připomíná historku mého otce: když byl malý a stavěli dům, tak s dědou betonovali chodník. Druhý den se na něm objevily velké stopy, táta měl největší nohu z rodiny, ale doteď nepřiznal, že tam prošel on :D
  • cche - to si bratr kdysi půjčil mé triko Guns n roses a ze školy se vrátil bez něj - to znamená - pod bundou neměl NIC! A dodnes o mi odmítá říct, kde to triko skončilo a to je mu 30!
  • Dal ho nějaký holce, to je jasný....
  • Vidíš - to mne například nikdy nenapadlo :-) vyloučili jsme totiž možnost, že by mu ho někdo byl schopen vzít....on zkrátka nebyl ten typ, kterému by šlo něco vzít proti jeho vůli a přežít :-)
    versi, že mu ho někdo ukradl (když ho měl na sobě a ani si toho nevšiml) jsme mu totiž nezbaštili :-D
  • Jarla: Ta Tvoje poslední verze se s flankerovou teorií nevylučuje, ale doplňuje...
  • Isca napsal(a):

Jarla: Ta Tvoje poslední verze se s flankerovou teorií nevylučuje, ale doplňuje...

To jako, že mu ho v páté třídě stáhla nějaká dívenka a on se nechal ? :-)
  • Tu pátou třídu jsi zatajila :) To se asi ještě nemohl dostat do situace, kdy by při blízkém kontaktu s děvčetem neviděl a neslyšel :)
  • Isca napsal(a):

Tu pátou třídu jsi zatajila :) To se asi ještě nemohl dostat do situace, kdy by při blízkém kontaktu s děvčetem neviděl a neslyšel :)

To těžko říct, ale stejně je to stopa....vždy byl v darech velkorysý...nejraději rozdával z mého...třeba moje zlaté hodinky nám byla vrátit matka jedné Simonky :-D
  • Jarla: Něco podobného se stalo mému bratrovi - když byl na 1. stupni ZŠ, dělaly se kalhoty s odepínacími nohavicemi (na zip, byl z nich kraťasy) a bratr několikrát přišel domů bez nohavic, aniž by tušil, kde by mohly být :D
  • To je taky sci-fi :-D a jak si to vysvětluješ?
  • To se někdy ztratí miliardy a nikdo neví, kde by mohly být...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů SpekulaceKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi