Co ju strašíte :-) Nenech se rozhodit, Kriso, není to Harrington, fakt není a jestli je tam podoba, tak jen proto, že má Přemyslovské předky a to zase není tak zlé, ne? :-)
Taky si myslím, že to neplatí - když jsme byli s bratrem malí, měli jsme příčku mezi spacím a hracím pokojem z takového měkkého papundeklu a táta jí jednou hlavou prorazil (a to se jen opřel). Jako zakrývačku jsme dostali terč na míčky se suchým zipem :)
:-D to po mně jednou bratřík střílel lukem z laminátu a schytaly to dveře, tak je prokopl (překližka, dřevotříska, překližka) a zakryli jsme to vélikým plakátem Barbara Conana z jedné a Rambem z druhé a rodiče na to přišli až po patnácti letech, když byl plakát sundán :-D
Se ségrou jsme se hodně prali, ale většinou jsem kupodivu nepoužili žádný pomocný předmět :)
Ale děda s oblibou vyprávěl, jak kdysi ségře věnoval dětskej revolver, co se z něj vystřelovaly pružinkou takový umělohmotný kapsle. Táta jí pak něco zakázal či co, tak se ségra naštvala, vzala revolver a nasázela do něj celej válec :)))
flanker.27: My terč vyhodili, protože opadaly sucháče z míčků a terč bez něčeho, co by se něj dalo házet nám přišel k ničemu :). Brácha zas jednou prohodil skleněnou výplní dveří pytlík s bačkorama - utekla jsem mu po schodech a zamkla...a on mě chtěl vylekat ránou do dveří :D
Vylekat já blbě četla "vylákat" :-)) jo bratřík taky kdysi prokopl sklo ve dveřích a našim jsme řekli, že nesl misku s masem psounovi na balkón a zakopl :-) ale neuvěřili...c-c-c
Jarla: Tak to mojí geniální výmluvě uvěřili. Teď si ale nejsem jistá, jestli jsme použili variantu A) rozlítnutí dveří, náraz dvěří do zdi, vysypání skla, nebo B) padání dozadu ze schodů a proražení loktem :)))
my jsme kdysi stavěli dům(bylo mi 5 let) a těsně po vylití základů jsem stál u kraje tý jámy a bratranec(o 10 let starší) mi ze srandy řekl, že můžu ještě klidně o krok popojít... - no, já popošel - a zahučel do toho čerstvýho betonu... :-D
my jsme kdysi stavěli dům(bylo mi 5 let) a těsně po vylití základů jsem stál u kraje tý jámy a bratranec(o 10 let starší) mi ze srandy řekl, že můžu ještě klidně o krok popojít... - no, já popošel - a zahučel do toho čerstvýho betonu... :-D
To mi připomíná historku mého otce: když byl malý a stavěli dům, tak s dědou betonovali chodník. Druhý den se na něm objevily velké stopy, táta měl největší nohu z rodiny, ale doteď nepřiznal, že tam prošel on :D
cche - to si bratr kdysi půjčil mé triko Guns n roses a ze školy se vrátil bez něj - to znamená - pod bundou neměl NIC! A dodnes o mi odmítá říct, kde to triko skončilo a to je mu 30!
Vidíš - to mne například nikdy nenapadlo :-) vyloučili jsme totiž možnost, že by mu ho někdo byl schopen vzít....on zkrátka nebyl ten typ, kterému by šlo něco vzít proti jeho vůli a přežít :-) versi, že mu ho někdo ukradl (když ho měl na sobě a ani si toho nevšiml) jsme mu totiž nezbaštili :-D
Tu pátou třídu jsi zatajila :) To se asi ještě nemohl dostat do situace, kdy by při blízkém kontaktu s děvčetem neviděl a neslyšel :)
To těžko říct, ale stejně je to stopa....vždy byl v darech velkorysý...nejraději rozdával z mého...třeba moje zlaté hodinky nám byla vrátit matka jedné Simonky :-D
Jarla: Něco podobného se stalo mému bratrovi - když byl na 1. stupni ZŠ, dělaly se kalhoty s odepínacími nohavicemi (na zip, byl z nich kraťasy) a bratr několikrát přišel domů bez nohavic, aniž by tušil, kde by mohly být :D
Komentáře
Nenech se rozhodit, Kriso, není to Harrington, fakt není a jestli je tam podoba, tak jen proto, že má Přemyslovské předky a to zase není tak zlé, ne? :-)
autor toho rčení byl "uhozený" žabař :-p
Krisa: Ten terč máme na chatě dodneška, jen ty míčky už nějak odešly.
Ale děda s oblibou vyprávěl, jak kdysi ségře věnoval dětskej revolver, co se z něj vystřelovaly pružinkou takový umělohmotný kapsle. Táta jí pak něco zakázal či co, tak se ségra naštvala, vzala revolver a nasázela do něj celej válec :)))
Jarla: No jasně, mě neoklameš :)
Brácha zas jednou prohodil skleněnou výplní dveří pytlík s bačkorama - utekla jsem mu po schodech a zamkla...a on mě chtěl vylekat ránou do dveří :D
jo bratřík taky kdysi prokopl sklo ve dveřích a našim jsme řekli, že nesl misku s masem psounovi na balkón a zakopl :-) ale neuvěřili...c-c-c
versi, že mu ho někdo ukradl (když ho měl na sobě a ani si toho nevšiml) jsme mu totiž nezbaštili :-D