Různé filmy

1404143454680

Komentáře

• Lidi, vy jste byli opravdu velice zlobivá a nechutná děcka...
  • Chmur: A jsi si jistý, že už nejsme :) ?
  • No moment - a co umělecký dojem? Vy jste nehodnotili co nejzajímavější vzorek? Zvlášť u chybějícíh zubů to je zajímavé "dichcíplina" :-D
  • Umělecký dojem hodnotily paní učitelky, když na nás přišly :D
  • Chmur: A jsi si jistý, že už nejsme :) ?
    Jsem si skoro jistý, že z biologického hlediska již nejste děcka:-)))
  • Haranti nevychovaní! Jen počkejte, až přijde zas bída a budou se žrát Krisy a pít voda z okapů..
  • Krisy se žrát nebudou - to by do toho ještě promluvily zlofeny! :-D
  • Jak už jsem jednou psala: "Krisa je kámoš, né žrádlo"!!!
    Chmur: Z biologického ne, ale ze sociologického dost pravděpodobně, skoro určitě :)))
  • A to navíc mluvíme o potkanech :-D
  • K jídlu leda čokoládové atrapy!
    kr
  • Jarla: Ty jsou rozkošné, teda až na to věc, co mají narvanou v zadku - co to je? Ocas to není, tak proč to tam je...?
  • Áha :-) jak bych Ti to...v Pratchettových knihách Zeměplochy by ses dočetla, že "krysa na špilce" (rat on stick) je nejoblíbenější fastfood trpaslíků - vyhlášená pochoutka....ovšem v Ankh-Morporku se začaly dělat z náhražek - třeba z kuřecího nebo vepřového, což trpaslíci považují za skutečně nechutné. Proto Gyta Oggová ve své kuchařce nabízí čokoládovou verzi :-)
  • Jarla napsal(a):

Krisy se žrát nebudou - to by do toho ještě promluvily zlofeny! :-D

Navrhuju sníst psy.
  • flanker.27: Okamžitě si jdi nafackovat! :)))
  • Krisa napsal(a):

flanker.27: Okamžitě si jdi nafackovat! :)))

Čekala jsem že zařveš "Vypusťte psy!" :-D
  • Jarla: Po tý větě je k Flankerovi nepustím!!! :)
  • Krisa napsal(a):

Jarla: Po tý větě je k Flankerovi nepustím!!! :)

Já mám rád pejsky. Syrový.
  • flanker.27: Už jsem se lekla, že tam máš napsáno "sýrový" :)
  • Leda by to byla obdoba čokoládových Krisek :)
  • flanker.27 napsal(a):

Jarla napsal(a):

Navrhuju sníst psy.
    Bylo by dobré, nesníst je všechny najednou. Jíst je jen po částech, aby zbytek spřežení byl schopen tahu.
  • Montezuma3 napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Jarla napsal(a):

Navrhuju sníst psy.
    Bylo by dobré, nesníst je všechny najednou. Jíst je jen po částech, aby zbytek spřežení byl schopen tahu.
    Ale my žádné psy nemáme.
  • Montezuma3 napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Jarla napsal(a):

Navrhuju sníst psy.
    Když utratit, tak najednou a hned než zhubnou.
  • brbr napsal(a):

Montezuma3 napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Jarla napsal(a):

Navrhuju sníst psy.
    Ale my žádné psy nemáme.
    Tady lékárník ti dá nějaké prášky, usneš...
  • Cimrmani jsou zase v extázi, koukám. :-)
  • Hele ty Kouřile dýmku míru ač jsi nebyl v radě starších, běž si zatančit s Tančila jako blázen až do bílého rána. :)
  • Nevím proč, ale připomnělo mi to jednu ďábelskou německou reklamu:
  • Jarla napsal(a):

Áha :-) jak bych Ti to...v Pratchettových knihách Zeměplochy by ses dočetla, že "krysa na špilce" (rat on stick) je nejoblíbenější fastfood trpaslíků - vyhlášená pochoutka....ovšem v Ankh-Morporku se začaly dělat z náhražek - třeba z kuřecího nebo vepřového, což trpaslíci považují za skutečně nechutné. Proto Gyta Oggová ve své kuchařce nabízí čokoládovou verzi :-)

A co nenarozená štěňata na špejli v Písni? Při čtení jsem nevěděla, jestli mám slintat nebo zvracet :-)

Nicméně jsem se chtěla vrátit k filmům - konečně jsem viděla Barbara Khala Droga. Děsný film, škoda CGI na takové béčko.
  • Ben Nevis - a co persián vyráběný z roun nenarozených jehňátek a co hormonální antikoncepce vyráběná z placent nedonošených hříbat a co syřidlo do měkkých sýrů vyráběné z ...to se narozenému teleti napíchne přes břicho trubička do žaludku a nechá se odkapávat obsah....měsíc se takto "připravené" tele drží fixované, aby se nebránilo a krmí se jen mlíkem a pak se prostě zabije (což je ta nejmilejší věc, co se mu stane) - tyhle praxe jsem nenáviděla na škole obzvlášť, ale ještě horší byly ty ve farmacii - vykrvování králíků, ovcí a koní bez umrtvení do poslední kapky....nojo víte do kolika léků to potřebujete....to bylo na poblití!
  • Já mám čistý svědomí, do léčiv dodávám svou vlastní plasmu.
  • TAK A DOST!!! Tohle by už stačilo!!! :)))

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi