Je to môj prvý anagram s gramatickou chybou a divným elementom na konci, ale tak jedno meno to dáva (vlastne som si ani nie je istý, či som to meno dal správne, ale snáď hej, ak nie, tak, prosím o trpezlivosť pre nováčika ) :)
RIADNE DOBRI C. R.
Ak to mal byť Beric Dondarrion, tak to nemáš dobre.
Yop, mal... čo tam mám zle nech sa poučím do budúcna?
LG: Tvoje je na dvanásť písmen, meno je na štrnásť, takže by to nemalo vychádzať. Ale pomýlila som sa aj ja, I aj R tam máš dobre, chýba záverečné O a N.
2 Arutha: Ten tvůj anagram jsem dal, krátce po napsání svého příspěvku (tedy bez nápovědy), nicméně byl zapeklitý až hrůza... Furt jsem v tom hledal někoho méně významného... třeba Bethany (Bracen) seděla docela hezky... Kdyby to tu nebylo, chtěl jsem odpovědět poněkud zákeřně odpovídajícím anagramem v češtině: "Nákres ani brek" Je to fakt překlad, a nevím, jestli s tímto je v českých knihách operováno
Komentáře
PEKACEM LIBERALISTY
No, žiadny veľký konzervatívec to naozaj nie je.
Kdo by ten perverzní archeolog mohl být? :D
Kdyby to tu nebylo, chtěl jsem odpovědět poněkud zákeřně odpovídajícím anagramem v češtině:
"Nákres ani brek" Je to fakt překlad, a nevím, jestli s tímto je v českých knihách operováno
NAHA SRALA OLDS - kdo má problémy se zažíváním?
Omlouvám se, pokud už tu něco podobného bylo nebo jsem se někde mírně spletl (snad ne). Jsou to mé první anagramy a poprvé to obvykle bývá trapas.
Tormund Giantsbane
Furt mi to nedocházelo a teď se podívám po čtvrt roce a hned to tam vidím! :D
A mám další:
NOZKA MRKA NEZER
Neviem, či to mám dobré, ale tak :)
Co znamená ZOHI? :-?
BTW: Nu... Vlastne nič... Berme to ako názov hradu, pričom to hovorí niekto zdegenerovaný a nevie, že sa to skloňuje ,,hradu" :D
edit: Jeden jednoduchý: LABE RONI