Různé filmy

1424345474880

Komentáře

• Tyna napsal(a):

Viděla jsem, to je prskavka a ....ehm...atomovka.

Je tam toho moc, takže to postupem času začne být stereotypní a člověk to přestane vnímat. To je ostatně problém spousty "brutálních" horrorů.
  • Ještě jsem si včera v noci vzpoměl na Dopisy mrtvého muže, ruský film velmi podobná tématika jako Vlákna a syrovostí je snad ještě překoná.
    Díky za info, říkala jsem si, jestli se něco podobného točilo i na druhé straně barikády. Nicméně v těchDopisech je evidentně nějaká naděje, ve Vláknech není žádná.
  • Mám momentálně "černé období". V krátkém sledu po sobě jsem viděl Černou smrt, Černou knihu a teď i Černou labuť.
    Jestli se mi to líbilo? Nevím. Ale zasáhlo mě to docela určitě.
  • Co to doplnit Černou vdovou a Ženou v černém? :o))

Černou labuť jsem vydýchávala několik hodin. Působivý film.
  • když už jsi u těch černých podívej se ještě na Černý Jestřáb sestřelen. :)
  • Já si byl tak nějak skoro jistý, že se nakonec ukáže, že Mila Kunis je jen vymyšlená, představa schizofrenické Niny, něco jako v Čisté duši. A Winonu Ryder jsem vůbec nepoznal, já měl za to, že to je Lara Flynn Boyle (Donna, nejepší kamarádka Laury Palmerové z Twin Peaks)
  • Já Winonu nepoznala pro změnu ve Star Treku. Kamarád se mi málem vysmál, když jsem se k tomu přiznala, holt stárneme všichni :)
  • Ad poznávání lidí ve Star Treku, tady je jeden odkaz. Tom Morello rulez :)

http://www.blameitonthevoices.com/2011/12/random-famous-people-you-never-knew.html
  • Já včera viděla Koupili jsme ZOO. Překvapilo mě, jak hodně se mi to líbilo - je to krásná kombinace dojemně optimistického a přitom vlastně smutného filmu. Matt Damon na mě dělá s každým dalším filmem větší dojem a Scarlett Johansson je čím dál krásnější. Jen v jednom případě se ten starý cynik ve mně ušklíbl a pomyslel si něco neoptimistického.
  • Já četl původní knihu a dokonce byl i před filmem v původní zoo :D
  • Včera jsem se dívala na Melancholii. Je to jeden z těch filmů, co se buď líbí nebo vůbec nelíbí.
    Pokud o filmu přemýšlím ještě druhý den, tak ho považuji za dobrý, i kdyby se mi vůbec nelíbil. :-)
  • Ben Nevis napsal(a):

Včera jsem se dívala na Melancholii. Je to jeden z těch filmů, co se buď líbí nebo vůbec nelíbí.
    Pokud o filmu přemýšlím ještě druhý den, tak ho považuji za dobrý, i kdyby se mi vůbec nelíbil. :-)

Mě se nelíbila. Byla příliš...do sebe zahleděná.
  • Everett Young napsal(a):

když už jsi u těch černých podívej se ještě na Černý Jestřáb sestřelen. :)

a trochu si oddýcni s Mužmi v čiernom. zachviľu príde trojka...
  • Černý jestřáb sestřelen je opravdu výborný "válečný" film. Navíc napodruhé jsem si ho mnohem víc vychutnal, než když jsem ho viděl poprvé.
    Já jsem v poslední době viděl Moneyball - poprvé jsem si všiml (kůže na krku), že Brad Pitt je vlastně padesátník; Underworld IV - tak ubohé a lacině vypadající, že už to nezachrání ani K. Beckinsale; A. I. umělá inteligence - moc dětské, dlouhé - nudné, s přeslazeným koncem; Děkujeme že kouříte - dobré, chytré, vtipné....

Jinak jsem viděl asi dvacet dílu Malých dinosaurů. Znám je všechny jménem a často je "musím" hrát. Takže jestli si chce o tom někdo pokecat, není problém:-)
  • Underworld IV je fakt peklo. Celou dobu se čeká na Michaela a on nakonec zdrhne... Naprosto zbytečná vata, aby mohl být 5. díl.
  • Wooohooo tak na tuhle sračku musím jít do kina... To nemůže brát nikdo vážně EXCLUSIVE The Expendables 2 - Debut Trailer

BTW nevíte co tam dělá Novak Djokovic?
  • Vím že tam má hrát, ale v traileru jsem si ho nevšiml. Kde je?
  • Není tam jen jsem si všiml jeho jména v popisu na csfd...
  • Na Expedables 2 se strašně těším, byla jsem v kině na jedničce a tak dobře jsem se nezasmála už hodně dlouho. Parádní pocta akčním hrdinům i filmům :)
  • Aha. Mno natáčelo se to myslím v Srbsku nebo tam někde. Tak si Djokovič zaběhl před kameru zahrát tvrďáka nebo nějakou malou roličku do pozadí.
  • Na Expedables 2 se strašně těším, byla jsem v kině na jedničce a tak dobře jsem se nezasmála už hodně dlouho. Parádní pocta akčním hrdinům i filmům :)
    Přesně. Zabijáčtí důchodci v akci. Kupodivu ale musím celkem ocenit choreografii soubojů. Vypadalo to opravdu hustě:-)
  • Mě fascinuje, jak ti zláci vždycky střílej, ale jakmile maj hrdiny na mušce a mohli by je terminovat, tak najednou začnou plácat cosi jako stejte se nic se fam nestane
  • flanker.27 napsal(a):

Mě fascinuje, jak ti zláci vždycky střílej, ale jakmile maj hrdiny na mušce a mohli by je terminovat, tak najednou začnou plácat cosi jako stejte se nic se fam nestane

No pro mně je to něco jako Eso Rimmer či Tom a Jerry s výbuchy :D... Člověk v tom nesmí hledat logiku, což jsem se tedy naučil dosti nedávno. Swarcík otevírající dveře je taky freecoolin :-)
  • Já mám nejradši, když hlavní padouch, místo toho aby hlavního klaďase okamžitě odkráglovat, mu nejprve vysvětlí svůj záludný plán na ovládnutí světa a pak udělá nějakou školáckou chybu a nechá se porazit :)
    V Expendables 1 se mi strašně líbil "varovný výstřel", rozhovor Slye s Brucem Willisem a Árným a hlavně božský Dolph :D
  • flanker.27: Jop :)
    Ty výbuchy chápu, když už se s tím tak pracně stavěli, tak ty kulisy přece nebudou zase pracně rozebírat :)
  • Krisa: Vezměte ho zpátky. Během deseti minut mu vysvětlíte naše plány a pak ho... vyhodíte z letadla.

Jak říkali Wahlberg a Ferrel v The Other Guys, filmový průmysl ukazuje exploze hrozně nezodpovědně :)

Jenže co snese komedie, nesnese jinej žánr, aniž by tím v mých očích ztratil jakoukoli šanci ho brát trochu vážně (míněno bejt u něj trochu napjatej, užít si ho).
  • Arnie : I'm back! To bude kult!
  • Tak jsem se právě vrátil z the Avengers. Moc často do kina nechodím, ale když už zajdu, tak to většinou výjde a já jdu z kina s pocitem, že to za ty peníze stálo. The Avengers nejsou výjimkou. Popravdě jsem byl trošku překvapen z hodnocení na ČSFD. Avšak můžu říct, že jsem se od začátku do konce bavil. Robert Downey je perfektní herec a na roli Iron Mana je jako vyšítý. Každá jeho druhá věta vyvolala v sále nával smíchu. Hulk, Thor a mnoho dalších taky naprosto perfektní hlášky (u Hulka spíš neverbální) a na Scarlett se nedívá vůbec špatně :).

K vizuálním efektům snad ani není co dodat, holt $220 milionů. No dal bych tomu 90% uvidí se jaký bude druhý dojem (až to vyjde na DVD/BD).

Jinak musím mít narážku na titulky, které občas nebyly příliš šťastným způsobem přeložené, takže v daném kontextu nezněly tak vtipně (přitom napříklat "get in line" se snad jinak než "stoupni si do fronty" přeložit nedá, bohužel už si nepomatuju jak to přeložili). Raděj nechci vědět jak dopadl dabing.
  • Swarzeneger a to auto (Toyota Prius?) je opravdu skvělé. Expandables se mi líbili i jednička a dvojka vypadá ještě lépe. Jen doufám že v těch dvou minutách nebyly všechny akční scény filmu. Jsou tam odkazy na jiné filmy našich hrdinů, motorka a vrtulník = smrtonosná past s Willicem, scéna v džungli jsem poznal minimálně Ramba a Predátora (ano první díl s plyšovým Predátorem jsem měl hrozně rád). A schválená je prý už i Expendables tři. Ti mají být poslední aby se tak do Expendables dostaly všechny hvězdy (Vin Diesel, Steven Segal....)
  • Everett Young:
    Ti mají být poslední aby se tak do Expendables dostaly všechny hvězdy (Vin Diesel, Steven Segal....)
    To se dá interpretovat i jinak - trojka má být poslední, aby se jí všichni akční hrdinové dožili :D:D:D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi