@AshaG: Kolega by tě měl znát a vědět jaké jsou jeho šance. Takže si buď příliš věřil, a nebo byla odměna v případě jeho vítězství příliš lákavá (kompletní edice v angličtině). Jako podstatně méně pravděpodobné, i když možné, se jeví, že ti chtěl prostě udělat radost :-)
Jenom pro doplnění, flanker je ten v horní polovině svého avataru..
Tak to jsem ráda, že se od vás, pánové, dozvím, že je to vlastně jen takový můj dojem a že to bylo všechno jinak :) Fakt ale je, že mě lidé narozdíl od Brienne podceňují (pokud mě vidí ve svetru). Jsem docela malá :)
Tak to jsem ráda, že se od vás, pánové, dozvím, že je to vlastně jen takový můj dojem a že to bylo všechno jinak :)
To víš, svět ve kterém ženy poráží muže i v páce je pro většinu chlapů dost frustrující:-) K čemu bychom vám pak byli, když si dokážete vlastní silou otevřít i okurky nebo kompot, případně odnést skříň do druhého patra?
Tak to jsem ráda, že se od vás, pánové, dozvím, že je to vlastně jen takový můj dojem a že to bylo všechno jinak :) Fakt ale je, že mě lidé narozdíl od Brienne podceňují (pokud mě vidí ve svetru). Jsem docela malá :)
Co je malé, to je hezké. ;) Podceňování na základě velikosti je strašná chyba. Většina vyčouhlíků si to zpravidla uvědomí až ve chvíli, kdy zjistí, že ti malí mají lokty v úrovni jejich žaludku. :D
Komentáře
Jenom pro doplnění, flanker je ten v horní polovině svého avataru..
Co je malé, to je hezké. ;)
Podceňování na základě velikosti je strašná chyba. Většina vyčouhlíků si to zpravidla uvědomí až ve chvíli, kdy zjistí, že ti malí mají lokty v úrovni jejich žaludku. :D
Chmur: No taky na to musí roky trénovat, to není samo sebou jako u mužských.
flanker: já to říkám a to není jen tak někdo ;)