Jak jste se dostali k SoIaF?

1456810

Komentáře

• Kolega z práce asi nic moc, co? :-)
  • AshaG napsal(a):

To se máš. Já je měla nejdřív od přítele půjčené, pak jsem si je všechny koupila vázané - kromě jedničky - kterou jsou vyhrála nad kolegou (v páce:))

Není slušné vytahovat se na podvyživené Somálce.
  • Víte co mi můžete, pánové... no chtěla bych vás vidět ;)
  • Vždyť mne vidíš na obrázku :)
  • A mě snad ne? :-)
  • kterou jsou vyhrála nad kolegou (v páce:))
    To je tak, když jdete do páky se zlomenou rukou. Porazí vás i ženská:-))))
  • @AshaG: Kolega by tě měl znát a vědět jaké jsou jeho šance. Takže si buď příliš věřil, a nebo byla odměna v případě jeho vítězství příliš lákavá (kompletní edice v angličtině). Jako podstatně méně pravděpodobné, i když možné, se jeví, že ti chtěl prostě udělat radost :-)

Jenom pro doplnění, flanker je ten v horní polovině svého avataru..
  • Ale někdy jsem pěknej pes :))
  • Tak to jsem ráda, že se od vás, pánové, dozvím, že je to vlastně jen takový můj dojem a že to bylo všechno jinak :) Fakt ale je, že mě lidé narozdíl od Brienne podceňují (pokud mě vidí ve svetru). Jsem docela malá :)
  • Tak to jsem ráda, že se od vás, pánové, dozvím, že je to vlastně jen takový můj dojem a že to bylo všechno jinak :)
    To víš, svět ve kterém ženy poráží muže i v páce je pro většinu chlapů dost frustrující:-) K čemu bychom vám pak byli, když si dokážete vlastní silou otevřít i okurky nebo kompot, případně odnést skříň do druhého patra?
  • flanker.27 napsal(a):

Ale někdy jsem pěknej pes :))

Pěknej a nebo "pěknej"? :)
    AshaG napsal(a):

Tak to jsem ráda, že se od vás, pánové, dozvím, že je to vlastně jen takový můj dojem a že to bylo všechno jinak :) Fakt ale je, že mě lidé narozdíl od Brienne podceňují (pokud mě vidí ve svetru). Jsem docela malá :)

Co je malé, to je hezké. ;)
    Podceňování na základě velikosti je strašná chyba. Většina vyčouhlíků si to zpravidla uvědomí až ve chvíli, kdy zjistí, že ti malí mají lokty v úrovni jejich žaludku. :D
  • Miss Utahraptor: Jo býti objektem podcenění je velice silná zbraň!
    Chmur: No taky na to musí roky trénovat, to není samo sebou jako u mužských.
  • Fakt ale je, že mě lidé narozdíl od Brienne podceňují
    Jen pokračuj. Ďábla taky podceňovali a podívej kam to dotáhnul :)
    Pěknej a nebo "pěknej"? :)
    Pěknej pořád, "pěknej" občas. :)
    případně odnést skříň do druhého patra?
    To je užitečný, ušetříme záda :)
  • No taky na to musí roky trénovat, to není samo sebou jako u mužských.
    No, jak bych to řek, jako malej jsem byl malej loštomilej chlapešet (jeden čas i s brejličkama). Až mě to časem začalo štvát...
  • Ono to není samo sebou ani u mužů, ale je pravda, že žena se na ekvivalentní výsledek nadře podstatně víc.
  • Záleží, co je ekvivalentní výsledek. Pokud je cíl vypadat jako chlap, musej pro to sestry Williamsovy obětovat opravdu hodně :)
  • Jj, polykání tolika pilulí musí dát zabrat.
  • Já si nemyslím, že holka, co má sílu, musí nutně vypadat jako chlap ;)
  • AshaG napsal(a):

Já si nemyslím, že holka, co má sílu, musí nutně vypadat jako chlap ;)

Někdo to říká, to je pravda :)
  • Tady by chtělo vytvořit definice pro !sílu" a "vzezření chlapa"...:)
  • No, tvůj avatar i přes ty vlasy přecejen chlapsky vypadá. Nebo jako hodně ošklivá holka :))
  • Krisa: to by mě taky zajímalo, ale je to asi moc teorie takhle navečer :)
    flanker: já to říkám a to není jen tak někdo ;)
  • AshaG: Znáš tu, jak Cipísek vyzval medvěda z devátýho polesí? :)
  • Ne, ale predpokladam, ze Cipisek vyhral.
  • Jo, páč když ho strašný medvěd uviděl, tak se tak rozchechtal, že se svalil sám :)
  • No nevím, jestli bys měl odvahu smát se mi do mého líbezného obličeje :)
  • Měl bych spíš plakat? :)
  • Někdo dostane na budku :)
  • Co ti udělali ti nebozí opeřenci? :)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi