Vydání Hostiny pro vrány a Tance s draky

1246720

Komentáře

• Taky se mi ze začátku dost nelíbila, ale teď jak jí mám doma a leží mi tu tak na stole, tak mi už ani nevadí. I když patří k těm nejošklivějším.
  • Hostina už je v prodeji? Super, doufám, že ji už dneska seženu! Zrovna dočítám Bouři (podruhé), tak doufám, že mi to vyjde akorát, než bude v prodeji Tanec :)
  • taky si to tak plánuji že dočtu Hostinu a pak se vrhnu rovnou na Tanec. jinak já ji mám od soboty.
  • Já si jí jdu koupit až dnes, leč připravenou ji mám k vyzvednutí už od čtvrtka :D
  • Zpráva pro všechny (včetně mě), kterým ještě nedorazila od Talpressu Hostina pro vrány:

NAPANIKAŘTE!!!! Všechny stávající objednávky na titul Hostina pro vrány BUDOU BĚHEM TOHOTO TÝDNE V Ý Ř Í Z E N Y!

No tak si ještě musíme počkat :)

PS: V e-shopu uz maji napsano "vyprodano". To to vychazi v tak malem nakladu, nebo je o to u nas takovy zajem? :)
  • IMHO tak půl na půl. Nevím kolik si nechává Talpress pro vlastní prodej, ale vyprodáno po pár dnech bylo každé nové vydání. Skoro to nutí k smíchu.
  • dotcom napsal(a):

Prosím Vás. Iritujú ešte niekoho obálky Písní ledu, tak, ako mňa. Mám pocit, ako by to robil nejaký amatér. Skor nejaké decko, posledná postava na Hostině má tak neproporcionálnu tvár, až to bolí. Alebo sa to nepáči len mne?

Taky mě to docela vadí.Když srovnám obálky třeba u paperback Zaklínače a vazané edice u Hostiny je rozdíl několika levelů
  • ještě by mě zajímalo jak dopadne vázaná verze...
  • To abych Tanec objednal už teď. Jinak na mě nic nezbude.
  • Uz aby to vyšlo :-/ a už aby to nějaká dobrá duše nascanovala (doufám aspoň do mé červencové dovolené :D )

ps nejsem pirat jsem kindlista :P :D
  • Piráti jsou na moři....co to prosím tě řešíš :-p
  • Nevada: J to skoro nuti ...

Montezuma3: J taky to mam v planu :D
  • dotcom: Jo obálky vázaných verzí jsou opravdu strašné, jak na pohádky pro děti, když vidím, jak pěkné obálky mají knihy v originále, tak bych brečel, za ty nové obálky pro brožované verze už se nemusejí stydět, jsou celkem ucházející, ale nechápu, proč to nedali všude. Osobě určitě půjdu do vázané verze, tyhle brožovky, to je knižní barbarství, takže obal hned zahodím.
  • dotcom

Prosím Vás. Iritujú ešte niekoho obálky Písní ledu, tak, ako mňa. Mám pocit, ako by to robil nejaký amatér. Skor nejaké decko, posledná postava na Hostině má tak neproporcionálnu tvár, až to bolí. Alebo sa to nepáči len mne?

Určitě nejsi jediný,mě se zatim nelíbí ani jediná obálka,snad jen u brožované verze Hostiny pro vrány bych se nestyděl.Ale i tak to kupuji :-)

• No nemuzu rict, ze by ty obalky byly nejak excelentni, ale me osobne nevadi a celkem se mi i libi ;) To se vam nelibi ani obalka Boure mecu? Ta se mi libi nejvic ze vsech zatim.
  • Mě se obálky líbí téměř všechny (krom vázané Hostiny a mezi horší výtvory patří i Hra o trůny). Nové vydání prožurovaných knížek je vcelku povedený (jen škoda, že Hostina nevyšla v té tmavší variantě). A ikdyž jsou originální obálky povedené, tak nejsou až moc jednotné (nemyslím tím "obrázek"). Na prvním díle je totiž obálka s raženým obrázkem, kdežto u ostatních už ne (alespoň to tak bylo u knížek, co se mi dostaly do ruky)
  • zdravím,
    jen dotaz pro ty, kteří už mají doma vázanou Hostinu - jak je na tom vydání s mapami? Myslím hlavně oproti předchozímu dílu. Díky.
  • navíc jsou Železné ostrovy
  • Já jsem přemýšlela nad koupí těch vázaných - tak jsem se vás chtěla zeptat, jak se vám to čte, tak tlustá kniha? Neničí se to tychle? Mě trochu odradilo - když jsem byla v knihkupectví - že už tam bylo dost knih různě zohýbaných....
  • Už aby skončilo to užívání příšerně hrubého nekvalitního papíru....:(
  • ja mam viazane len prve dve a su na tom dost zle, hru o trony som cital len ja a obal, nie ten papierovy, je dost osuchany, vyzera to na dost nekvalitnu robotu. 1000 stranovu knizku som si kupoval aj do skoly, v nej listujem hadam kazdy tyzden uz druhy rok a niesu tam zoadne znamky poskodenia. Stret kralov je na tom este horsie, tam sa mi zlomil obal, som sa bal aby mi z nej nezacali vypadavat strany, teraz ju ma kamarat tak som zvedavy ako dopadne po 2 precitani. Oproti tomu zvysne dve knizky mam dvojzvezkove a tam znaky poskodenia niesu, tie su velmi dobre
  • Jarla napsal(a):

Už aby skončilo to užívání příšerně hrubého nekvalitního papíru....:(

...na toaletách :)
  • flankere - to na co se dnes tisknou knihy se hodí leda na toaletu :(
  • Myslim, že ani tam ne. Třeba si představte, ty úžasný veřejný zakázky, kde se rozhoduje většinou podle ceny nabídky (nejvyšší :) zájemci, aby co nejvíc snížili cenu, když maj dodýávat byť i toaleťák pro nějakou větší instituci, tak prostě nešetřej na nákladech výroby, ale na tom papíru. Udělaj ho polovičně tlustej a "že se trhá? Asi ho špatně používáte..." :)
  • checht - slušný toaleťák už jsem snad leta nepotkala - mi osobně nejvíce leze krkem ten tesco model - hrubý a napuchřený, takže ho není 400 útržků ani omylem a navíc je jak plastový - nepřilne a nesaje - resignovala jsem a sprchuji se po každé cestě na wc....
  • Já jo, měl na zádech lyže a říkal něco o Matterhornu...
  • Není nad toaleťák z kvalitního eukalyptu co?
  • eukalyptu ? a co máznutý vietnamskou tygří mastičkou ? :-))
  • Hmm, thajská větrná zahrada. To se fakt vyrábí?
  • Je tu ještě nikdo kdo si objednal Hostinu z Eshopu Talpressu a furt je tam jen napsáno "nová objednávka" - objednával jsem si to už minulí čtvrtek a furt nic, je tam sice napsáno že to do konce týdne vyřídí, ale zatim bys nedal ani pravou ruku do ohně že mi to budou do pátku schopni doručit.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů PřekladyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi