TV seriály

1383941434467

Komentáře

• flanker.27 napsal(a):

Lord Gepeto napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

To v Midsumeru eště někdo žije?

:D Midsumer musí byť kriminálna metropola plná vrahov a upírov keď to stíhajú dať aj do viac-sériového seriálu
    Mám takovej pocit, že se tam vraždí víc jak v Londýně, Manchesteru a Edinburgu dohromady.
    Taky se divím, že když někam přijede slečna Marplová, Adam Dalgliesh apod. (dosaďte si oblíbeného detektiva), že je rovnou nezavřou, protože se začne vraždit. :-)

Crixus mě ve Spartakovi taky nezaujal. To už je zajímavější ten Lannister (:-)) se svýma hláškama a zajímavými kletbama. Kam se hrabe nějaké Ježíšmaria.
  • Ben Nevis - když jeden detektiv na dovču, tak se tam zaručeně vraždit začne! Nikomu jinému se to nestává :-D
  • Adam Dalgliesh byl můj oblíbený básník.
  • To mi připomnělo jednu hlášku z debaty o anglických detektivkách na Lopu:

"Na me byl Dalglish pomaly i tehdy.
    IMHO je to možná nejpomalejší detektiv všech dob.

Vždycky tam zabili takových 3-4 lidí a on se začínal rozkoukávat. Pak zabili další tři a Dalglish postupně obvinil tři nevinné kolemjdoucí. Nakonec čirou náhodou na vraha narazí někde na nějaké věži a při rvačce ho shodí dolů.

Další úspěšný případ! ;)"
  • Mimochodem - sleduje tady někdo The Good Wife?
  • A kto pozná My little pony: Friendship is magic? Najprv som bola skeptická, ale keď to pozerá toľko heterosexuálnych mužov vo veku 15-35, rozhodla som sa na to pozrieť, aj keby som len mala zistiť, že je to ultrablbosť. A ono nie, je to príjemná, vzácne nenásilná rozprávka s občasným jemným humorom a na konci každej epizódy sa dozviete niečo o priateľstve. :) Bronies!
  • Má to takovéhle intro?
  • Jasné, a toto je trailer:
  • Třetí Midsomer - 4 vraždy....(průměr 3 na díl se opět vyrovnal:-) )
  • Malý tip (nejen) pro fandy Justified: Longmire - trailer.
  • No já nevim, může to vůbec fungovat bez Olyphanta?

Ale jeden z těch hrdinů vypadal jak George Bush, tak třeba to bude aspoň komedie :-)
  • ale je tam Starbuck... ak som dobre videl...
  • Poslední díl OUAT byl hnusně dojímavý. Ale nedivím se Emmě, že odmítá věřit v pohádkové bytosti. Kdybych byla na jejím místě, tak je taky pošlu do prdele. :-)
    Akorát Snow White mi leze na nervy čím dál tím víc. Regině odpustí, protože lituje její prázdný život, zatímco s Princem Charmingem se rozejde kvůli každé blbosti a neodpustí mu ani blbý pohled, když má špatnou náladu.
  • Ben Nevis: Poslední díly OUAT se mi moc líbí, až mě překvapuje, že to není "zbytečná natahovačka před další sérií". Doufám, že August neumře, to by po šerifovi/myslivcovi už nebylo hezké (pro Emmu) a taky chci vědět, kde je Baelfire :)
  • Krisa: To by mě taky zajímalo, jestli se tam ukáže. Ale předpokládám, že ne, protože potřebují pana Golda zlého. Anebo se zase hned pohádají.

Někdy nechápu, jak křečovitě se dá napsat rozchod dvou lidí v seriálu. Třeba Bing Bang Theory. Někdo vymyslí, že bude lepší zápletka, když Leonard a Penny nebudou spolu. Oni spolu chrápou, jsou spolu šťastní, ale vyjde najevo, že Penny Leonarda nemiluje.
    To jsou všechny ženské takové potvory, že s někým chodí půl roku (řekněme) se vším všudy, i když ho nemilují? U chlapů jsem si toho nevšimla. Jdou do vztahu naplno. Zatímco my ženské si dost často nestojíme za rozhodnutími. Asi fakt nevíme, co chceme. :-(
  • Ben Nevis: Pan Gold je ale hodný :))). Gold/Rampelník je moje nejoblíbenější postava = umře :(
    TBBT šlo straaaaaaaaaašně dolů, polovina poslední série se mi vůbec nelíbila, vždyť už nejsou sociální mimoňové, ale jsou na sebe zlí. Sleduji to už jen ze setrvačnosti, chci vědět, jak to nakonec dopadne - doufám, že brzo bude konec. Penny je snad nejotravnější hlavní hrdinka současnosti.
  • Krisa: V jednom díle byla i Regina hodná, pak čáry máry fuk a najednou je zlá kvůli nedorozumění. Zase si to scénáristi zjednodušili. Takže předpokládám, že i Gold/Rumpelstinskin bude pořád oscilovat mezi dobrem a zlem, aby diváci nevěděli, na čem jsou.

Penny navíc neumí hrát. Často jde vidět, že se usmívá nějakým řečeným fórkům, i když se zrovna nehodí, aby se smála.
  • Jo, TBBT je slabota. Díl z minulého týdne byl neskutečně trapný... Taky to sleduju jenom ze setrvačnosti. Naštěstí to nepadá do typických schémat tipu vzpomínací díl, 4x během jednoho dílu střih na připomenutí něčeho z dřívějška apod. To bych už skončil rovnou, jako u HIMYM.
    Naštěstí tu je Community, která to všechno dorovnává. Pro mě určitě nejlepší US sitcom. Místy jsou díly, které mají nižší kvalitu, ale to lze chápat.
  • HIMYM se mi líbí víc než TBBT, ale taky už jedu spíš setrvačností a že chci vidět matku (předpokládám, že nakonec stejně nebude). Mám ráda New Girl, ale to hlavně asi kvůli tomu, že miluju Zooey Deschanel :)
  • já sleduju HIMYM jenom kvůli tomu, abych věděla koho si vezme Barney, takže předpokládám že příštím dílem skončím. a pokud to nebude Robin, tak skončím opravdu definitivně. (to je výhrůžka pro tvůrce :)
  • Nevada napsal(a):

Malý tip (nejen) pro fandy Justified: Longmire - trailer.

Looks good to me
  • brbr: Tvoji výhrůžku podepíšu :D
  • Na EDNE som okrem Got a OUaT našiel aj čosi s názvom Grimm a ešte horrorový seriál s názvom Americký horrorový príbeh (skoro som napísal Maerický :D A máme ďalšieho Targaryena.. Maerick).. Vyzerajú skvelo :) Ale ešte som ich nevidel :D
  • Lord Gepeto: Grimm jsem několik dílů viděla, nebylo to špatný...ale po asi 5. díle mám zatím velkou přestávku a nějak se mi do dalších nechce. Asi až mi skončí jiné seriály...
  • Yop aj ja to asi skúsim až po OUaT - mimochodom, neviem kto to písal, ale vďaka za odporučenie, fakt skvelý seriál.. Akurát som dopozeral horrorový diel s červenou čiapočkou :D Ešte pár dielov :)
  • Tak mi se Big Bang líbí jako jediný seriál současnosti. Amy - to jsem celá já zamlada. Lidi a jejich chování a jednání nechápu jako Sheldon, který oproti tomu jedná naprosto logicky a srozumitelně (většinou). Penny mám ráda a Bernadette taky. Trochu mi chybí Leslie Winkel. Ale od doby, co tam není Priya děsná kráva se mi to zase líbí :-) I když Leonard se stal spíše nepříjemným A Howard snesitelný :-)
  • Z neznámého důvodu to otisklo 2x totéž. Jo a poslední dny ty stránky často padají na dlouhé minuty...
  • Předposlední díl OUAT za námi a za týden bude velké finale. Nemůžu se dočkat! Kloboučník je skvělý, zahrán dokonale.
  • Mno, tak som zacala s Awake, uvidime, kolko mi to vydrzi...
  • Krisa: Chystám se na to, podrobná diskuze odpoledne. :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi