Obara Sand -1(13) Co s ní? Quaithe +2 (8) I have a tender spot in my heart for cripples and bastards and broken things... Balon Swann -2 (12) - A možná ne... Lollys Stokeworth +1 (11) Slabá duchem, silná měšcem (správná žena pro Bronna :D)
Qbara -1 (14) > Jediné, čo zostalo... Quaithe +2 (8) > Tak z tejto zostavy nakoniec najlepšia, síce mi lezie na nervy, ale je taká záhadná :D Balon -2 (11) > Magor, neznášam ho... Lollys +1 (11) > Nič proti nej, nič s ňou... Je to taká chuderôčka znásilnená, ale v knihe sa mihla ako včelička... No v podstate nebola zlá...
Obara Sand: +2 (16) (Oberynova dcera - velmi drsná, bojechtivá a je v ní hodně z povahy Oberyna) Quaithe +1 (9) (co zbylo, zbylo) Balon -1 (10) (pokud mě paměť neklame je to ten čestnější z Rytířů Bílé gardy ne?) Lollys -2 (9) (Taková hloupá naivní husa. úplně k ničemu. lezla mi na nervy pokaždé když jsem o ní slyšel. A s takovou se Bronn zahazuje.... próóóóóóč???)
Obara Sand: -2 (15) - píseční hadi jsou na mě moc horkokrevní a ukvapení Quaithe: -1 (7) - nesympatická osoba, už jen tím, že neukáže tvář Balon: +2 (14) - mladý statečný bojovník (jeho čest je po tanci v ohrožení) Lollys: +1 (8) - ona sama neudělala nic zlého, s Bronnem o ní mám trochu strach
Obara Sand: -2 (13) - píseční hadi jsou na mě moc horkokrevní a ukvapení Quaithe: +2 (9) - v seriálu se mi líbí čím dál tím víc :) Balon: -1 (13) - Prostě svině který je bližší košile než kabát Lollys: +1 (9) - Bronn!
Koukám, že příčítání a odčítání jedné a dvou dělá některým problémy. Vypadá to, že Pallasandra místo odečtení Quaithe jedna ji jedna přičetla, což znamená že by to teď, když to opravím, mělo správně vypadat takto:
Obara (16) Quaithe (3) Balon (16) Lollys (9)
Opravte mě jestli se mýlím. Taky by to chtělo vždycky aspoň konstatovat čím si kdo vysloužil jaké body, suché přičítání a odčítání bez objasnění je nuda.
Obara +2 (16) Drsná dcera Oberyna. Quaithe -2 (5) Ovládal snad nějaký magnet její kompas, nebo co? Balon +1 (16) Dobrý rytíř Královské gardy. Lollys -1 (9) Celkem je mi jí líto, ale ten mínus bod na ni zbyl.
Aqwarty: Promiň, chtěl jsem jen, aby nedošlo k chybě, a nezdá se mi, že bych psal rešerše. Ono u některých není kam se podívat výš. Ale nechme to být já tu hru nevymyslel, takže si to dělejte jak chcete, napsal jsem jen můj dojem.
Obara +2 (17) Jako předtím Sand Snake a ty jsou moje srdeční záležitost. Quaithe +1 (5) Ta jednička na nu zbyla. Balon Swan -1 (12) netřeba opakovat... Lollys -2 (10) Mám rád Bronna a ne Lollys.
Obara -2 (15) Já prostě Martelly nemám ráda a už vůbec ne ty Písečný hady nebo Písečný zmije nebo jak se holky jmenujou. Quaithe +2 (7) Tak tuhle paní mám moc ráda, asi proto, že je taková tajemná. Balon Swann -1 (11) Jméno má nádherný, ale nějaký velký sympatie k němu nechovám. Lollys +1 (11) Jo, Lollys je prostě taková vtipná.
Cortnay Penrose +2 (12) - Velmi čestný a statečný muž, alespoň z toho co o něm víme. Balon Swann +1 (16) - Zaslouží si to! Lollys -1 (6) - Rád bych ji dal více, ale vyšlo to na ní. Quaithe -2 (0) - Ven s ní!
Cortnay Penrose +2 (14) čestný rytíř s unfair koncem (fuj S+M) Balon Swann -1 (15) viz někde o moc výše Lollys +1 (7) chuděra Zelenoruký Lommy -2 (8) zbylo to na něho a stejně mi lezl na nervy
Komentáře
Quaithe +2 (8) I have a tender spot in my heart for cripples and bastards and broken things...
Balon Swann -2 (12) - A možná ne...
Lollys Stokeworth +1 (11) Slabá duchem, silná měšcem (správná žena pro Bronna :D)
Quaithe -2 (6)
Balon +1 (13)
Lollys -1 (10)
MU: To je tak, kdyz nekdo meni pocty zpetne... Pravdepodobnost, ze bych spatne secetl vsechny 4 postavy je rekl bych dost miziva ;-)
Quaithe +2 (8) > Tak z tejto zostavy nakoniec najlepšia, síce mi lezie na nervy, ale je taká záhadná :D
Balon -2 (11) > Magor, neznášam ho...
Lollys +1 (11) > Nič proti nej, nič s ňou... Je to taká chuderôčka znásilnená, ale v knihe sa mihla ako včelička... No v podstate nebola zlá...
Quaithe +1 (9) (co zbylo, zbylo)
Balon -1 (10) (pokud mě paměť neklame je to ten čestnější z Rytířů Bílé gardy ne?)
Lollys -2 (9) (Taková hloupá naivní husa. úplně k ničemu. lezla mi na nervy pokaždé když jsem o ní slyšel. A s takovou se Bronn zahazuje.... próóóóóóč???)
Quaithe -1 (8)
Balon +2 (12)
Lollys -2 (7)
Obara Sand: -2 (15) - píseční hadi jsou na mě moc horkokrevní a ukvapení
Quaithe: -1 (7) - nesympatická osoba, už jen tím, že neukáže tvář
Balon: +2 (14) - mladý statečný bojovník (jeho čest je po tanci v ohrožení)
Lollys: +1 (8) - ona sama neudělala nic zlého, s Bronnem o ní mám trochu strach
Quaithe: +2 (9) - v seriálu se mi líbí čím dál tím víc :)
Balon: -1 (13) - Prostě svině který je bližší košile než kabát
Lollys: +1 (9) - Bronn!
Quaithe: -1 (8)
Balon: -2 (11)
Lolys: +1 (10) chudák, musela si užít
Quaithe -1 (9)
Balon +2 (13)
Lollys +1 (11)
Quaithe -2 (7)
Balon +2 (15)
Lollys -1 (10)
Vypadá to, že Pallasandra místo odečtení Quaithe jedna ji jedna přičetla, což znamená že by to teď, když to opravím, mělo správně vypadat takto:
Obara (16)
Quaithe (3)
Balon (16)
Lollys (9)
Opravte mě jestli se mýlím. Taky by to chtělo vždycky aspoň konstatovat čím si kdo vysloužil jaké body, suché přičítání a odčítání bez objasnění je nuda.
Quaithe -2 (5) Ovládal snad nějaký magnet její kompas, nebo co?
Balon +1 (16) Dobrý rytíř Královské gardy.
Lollys -1 (9) Celkem je mi jí líto, ale ten mínus bod na ni zbyl.
A priste staci poukazat, kde je chyba, netreba psat reserši;-)
Quaithe (5) +2
Balon (15) -1
Lollys (10) +1
Quaithe přežijeeeeee!
Ono u některých není kam se podívat výš. Ale nechme to být já tu hru nevymyslel, takže si to dělejte jak chcete, napsal jsem jen můj dojem.
Quaithe -1 (4)
Balon Swann -2 (13)
Lollys +2 (12)
Quaithe +1 (5) Ta jednička na nu zbyla.
Balon Swan -1 (12) netřeba opakovat...
Lollys -2 (10) Mám rád Bronna a ne Lollys.
Quaithe +2 (7) Tak tuhle paní mám moc ráda, asi proto, že je taková tajemná.
Balon Swann -1 (11) Jméno má nádherný, ale nějaký velký sympatie k němu nechovám.
Lollys +1 (11) Jo, Lollys je prostě taková vtipná.
Balon +1(12)
Lollys -1(10)
Quaithe -2(5)
Balon Swann +1(13)
Lollys Stokeworth -2 (8)
Quaithe -1 (4)
Balon Swann +2 (15)
Lollys -1 (7)
Quaithe -2 (2)
A Obaru nahradí Cortnay Penrose
Balon Swann +1 (16) - Zaslouží si to!
Lollys -1 (6) - Rád bych ji dal více, ale vyšlo to na ní.
Quaithe -2 (0) - Ven s ní!
Quaithe nahrazuje Lommy Zelenoruký.
Balon Swann -1 (15) viz někde o moc výše
Lollys +1 (7) chuděra
Zelenoruký Lommy -2 (8) zbylo to na něho a stejně mi lezl na nervy