Hra o trůny 2x06 - Bohové staří a noví

2456711

Komentáře

• Lord Gepeto: Zlatá Ygritte?
  • Lord Gepeto: Ygritte Políbená ohněm? :D
  • Cenu Zlatá Ygritte (Ygritte políbená ohněm) ze nejotravnější Ygrittinu hlášku předává Ygritte políbená ohněm. A vítězem se stává...Ygritte. Gratulujeme!
  • :D ďakujeme donátorke tejto súťaže, Ygritte a tiež jej zakladateľke, Ygritte... Ygritte: ,,ďakujem svojej matke, Ygritte a svojmu bratovi, Ygritte za to, že tu môžem stáť..." A v javisku samé Ygritte

to mi pripomína: a cézara za nejlepšího císaře vyhráva.. cézar!
  • Alek napsal(a):

Těžko říct, spekuluje se o Amorym, Malíčkovi, Boltonovi, Trantovi... někteří šílenci i o Nymerii.
    Amoryho čas v seriálu je sečten podle mě
    Malíček by ji přece poznal, Trant taky, ne?
    Tak mi zbývá ta Nymeria. Nebo pak ještě Ros by mohla :D nečekaně.

• Guero napsal(a):

Alek napsal(a):

Těžko říct, spekuluje se o Amorym, Malíčkovi, Boltonovi, Trantovi... někteří šílenci i o Nymerii.
    Amoryho čas v seriálu je sečten podle mě
    Tak mi zbývá ta Nymeria. Nebo pak ještě Ros by mohla :D nečekaně.

xD Ros, áno, to je pravdepodobné, keď ju všade pchajú.. a sedelo by to na to nečakaná
  • Malíček by ji přece poznal, Trant taky, ne?
    No právě, proto se před nimi bude skrývat...
  • Tak s tou Ygritte jste to zabili :D
    Ještě mi u seriálu vadí, že Dany nenosí qarthéňanské šaty, nejde mi sice o to, abych viděl její ňadro, ale aby to dodrželo knihu... :/ :D
  • A čo ak kvôli šetreniu času žiadne "You know nothing, Jon Snow" v seriáli nebude? A získajú o jeden diel naviac :D
  • Anglachel: Jasně - Ygritte odvypráví zbytek příběhu Jonovi, nakonec řekne "Tak a teď víš všechno, Jone Sněhu!" Zazvoní zvonec a pohádky bude konec...?
  • Now, you know everything Jon Snow :D Rozhodne mene otravne :D
  • Alek napsal(a):

No právě, proto se před nimi bude skrývat...
    No, píšou setkává, ne schovává. Tak sázím boty na Ros :D
    Scénáristi už s ní sejně v Kings landing nemají co dělat, mno a na Harrenově může brzo třeba přikládat pijavice :)

Notaak, neznáte někdo jménem toho Qarthénského obchodíka s kořením, co je v ukázce??
  • spíš odvypráví příběh a zakončí ho slovy - stejně víš kulový :)
  • On v knize není pokud myslíš toho co Královnu vesmíru nad oběma vesmiry přijal před branou Quarthu.
  • No, píšou setkává, ne schovává. Tak sázím boty na Ros :D
    No píšou... píšu já a překládal jsem to dost narychlo, bez přemejšlení :-) Aha, tak v originálu je face to face, tak je to přeložený asi docela správně - otázka je, jestli jí dotyčný pozná.
  • Cestou jí navštíví mamka s kráskou :D na kafe s Tywinem a frcime dal :D
  • No pokud to bude ke konci epizody, tak sázím na lorda Boltona.
  • No ale Bolton bude v průběhu epizody oznamovat Robbovi a Cat jistou zprávu (a to spíš až ke konci epizody), to by si musel hodně pospíšit.
  • JJ, taky sázím na Boltona
    Guero napsal(a):

No, píšou setkává, ne schovává. Tak sázím boty na Ros :D
    Scénáristi už s ní sejně v Kings landing nemají co dělat, mno a na Harrenově může brzo třeba přikládat pijavice :)

Jakože Ros nahradí v Harrenové Piu? Tak proti tomu budu zásadně protestovat.
  • Alek napsal(a):

No ale Bolton bude v průběhu epizody oznamovat Robbovi a Cat jistou zprávu (a to spíš až ke konci epizody), to by si musel hodně pospíšit.

Pokud bude Theon hned jako první scéna. Tak potom může být přivítání Cat Robbem a Bolton se zprávou o Zimohradu.
  • Aha, jo jasně. :D , no brzo uvidíme. Sakra já snad kvůli tomu čekání přestanu mít rád neděle :(

Mám nápad jak se Ros zbavíme. Bude to ona, pozná Aryu, je to k...a prodejná, tak ji bude vydírat, no a Arya ji řekne Jaqenovi. Tak tenhle odklon od předlohy by bodl.
  • Aha, jo jasně. :D , no brzo uvidíme. Sakra já snad kvůli tomu čekání přestanu mít rád neděle :(

Mám nápad jak se Ros zbavíme. Bude to ona, pozná Aryu, je to k...a prodejná, tak ji bude vydírat, no a Arya ji řekne Jaqenovi. Tak tenhle odklon od předlohy by bodl.
  • Sklamem vas, nebude to ani Ros ....pise sa o "old friend of the family". Sice bohvie akej family, ale ros mi do toho nezapada vobec :)
  • Ale hlavne sa konecne dozvieme nieco blizsie o tej Robbovej zenstine...
  • Hildegarda napsal(a):

Sklamem vas, nebude to ani Ros ....pise sa o "old friend of the family". Sice bohvie akej family, ale ros mi do toho nezapada vobec :)

Možná Lord Cerwyn. Ale to je málo pravděpodobné.
  • Montezuma3 napsal(a):

Alek napsal(a):

No ale Bolton bude v průběhu epizody oznamovat Robbovi a Cat jistou zprávu (a to spíš až ke konci epizody), to by si musel hodně pospíšit.

Pokud bude Theon hned jako první scéna. Tak potom může být přivítání Cat Robbem a Bolton se zprávou o Zimohradu.
    No to jo, ale aby to ještě stihnul na Harrenov? To právě už ne...
  • Guero napsal(a):

Aha, jo jasně. :D , no brzo uvidíme. Sakra já snad kvůli tomu čekání přestanu mít rád neděle :(

Přijede Loras a vojsko VZ a řekne "Nakopem jim všem prdel!" a taky že nakopou (smích)
  • old friend of family budou sveřané, které Lannisterové zajmuli a Arya je následně vysvobodí

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů 2. řadaKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi