Cenu Zlatá Ygritte (Ygritte políbená ohněm) ze nejotravnější Ygrittinu hlášku předává Ygritte políbená ohněm. A vítězem se stává...Ygritte. Gratulujeme!
:D ďakujeme donátorke tejto súťaže, Ygritte a tiež jej zakladateľke, Ygritte... Ygritte: ,,ďakujem svojej matke, Ygritte a svojmu bratovi, Ygritte za to, že tu môžem stáť..." A v javisku samé Ygritte
to mi pripomína: a cézara za nejlepšího císaře vyhráva.. cézar!
Těžko říct, spekuluje se o Amorym, Malíčkovi, Boltonovi, Trantovi... někteří šílenci i o Nymerii. Amoryho čas v seriálu je sečten podle mě Malíček by ji přece poznal, Trant taky, ne? Tak mi zbývá ta Nymeria. Nebo pak ještě Ros by mohla :D nečekaně.
Těžko říct, spekuluje se o Amorym, Malíčkovi, Boltonovi, Trantovi... někteří šílenci i o Nymerii. Amoryho čas v seriálu je sečten podle mě Malíček by ji přece poznal, Trant taky, ne? Tak mi zbývá ta Nymeria. Nebo pak ještě Ros by mohla :D nečekaně.
xD Ros, áno, to je pravdepodobné, keď ju všade pchajú.. a sedelo by to na to nečakaná
Tak s tou Ygritte jste to zabili :D Ještě mi u seriálu vadí, že Dany nenosí qarthéňanské šaty, nejde mi sice o to, abych viděl její ňadro, ale aby to dodrželo knihu... :/:D
No, píšou setkává, ne schovává. Tak sázím boty na Ros :D Scénáristi už s ní sejně v Kings landing nemají co dělat, mno a na Harrenově může brzo třeba přikládat pijavice :)
Notaak, neznáte někdo jménem toho Qarthénského obchodíka s kořením, co je v ukázce??
No, píšou setkává, ne schovává. Tak sázím boty na Ros :D
No píšou... píšu já a překládal jsem to dost narychlo, bez přemejšlení :-) Aha, tak v originálu je face to face, tak je to přeložený asi docela správně - otázka je, jestli jí dotyčný pozná.
No, píšou setkává, ne schovává. Tak sázím boty na Ros :D Scénáristi už s ní sejně v Kings landing nemají co dělat, mno a na Harrenově může brzo třeba přikládat pijavice :)
Jakože Ros nahradí v Harrenové Piu? Tak proti tomu budu zásadně protestovat.
Aha, jo jasně. :D , no brzo uvidíme. Sakra já snad kvůli tomu čekání přestanu mít rád neděle :(
Mám nápad jak se Ros zbavíme. Bude to ona, pozná Aryu, je to k...a prodejná, tak ji bude vydírat, no a Arya ji řekne Jaqenovi. Tak tenhle odklon od předlohy by bodl.
Aha, jo jasně. :D , no brzo uvidíme. Sakra já snad kvůli tomu čekání přestanu mít rád neděle :(
Mám nápad jak se Ros zbavíme. Bude to ona, pozná Aryu, je to k...a prodejná, tak ji bude vydírat, no a Arya ji řekne Jaqenovi. Tak tenhle odklon od předlohy by bodl.
Přijede Loras a vojsko VZ a řekne "Nakopem jim všem prdel!" a taky že nakopou (smích)
Komentáře
to mi pripomína: a cézara za nejlepšího císaře vyhráva.. cézar!
Ještě mi u seriálu vadí, že Dany nenosí qarthéňanské šaty, nejde mi sice o to, abych viděl její ňadro, ale aby to dodrželo knihu... :/ :D
Scénáristi už s ní sejně v Kings landing nemají co dělat, mno a na Harrenově může brzo třeba přikládat pijavice :)
Notaak, neznáte někdo jménem toho Qarthénského obchodíka s kořením, co je v ukázce??