TV seriály

1394042444567

Komentáře

• Zlaté seriály, které nemají knižní předlohu jako modlu - ty diskuze tady jsou tak klidný a mírumilovný :-)
  • Tady o nic nejde. Ve Hře o trůny se řeší zásadní letité spory. ;-)
  • Krisa napsal(a):

Předposlední díl OUAT za námi a za týden bude velké finale. Nemůžu se dočkat! Kloboučník je skvělý, zahrán dokonale.

Ja to mám downuté, ale čakám ešte na titulky.. Inak videla si to intro pre poslednú časť? Ten les zahalí ten prach kliatby to bolo inak dobre spravené :)
  • Trikové efekty jsou to poslední, co mě na tom seriálu zajímá. :-)
    Titulky už jsou dávno ulož eny. ;-)
  • áno viem, včera keď som tu bol ešte neboli, teraz ich už mám a idem kukať, tak zbohom o takú hodinu :D
  • Moje nejoblíbenější seriály jsou převážně z dílen kabelovek. Mám rád Spartaka, B Empire a Walking Dead (konečně nějaká kvalitní zombie podívaná) . Pak miniserie jako Bratrstvo neohrožených a The Pacific. Ale Hře o trůny ( která všechny předtím jmenované trumfne) se rovná jen jeden seriál a to Breaking Bad.....
  • Vuííí... Už to mám hotové... Teda skončilo to presne tak, ako som čakal podľa ukážok .D
  • Lord Gepeto: Já to taky trochu čekala :) Ukázky na příště zasádně nesleduji, ale tentokrát jsem prostě neodolala! Já se fakt těším, čí dál tím víc... Očekávám, že Henry přežije, ikdyž jeho smrt by mě tolik nemrzela (na rozdíl od Golda/Rampelníka) a doufám, že August nestihne zdřevěnět celej
    Triky moc neřeším, protože na tom ten seriál není postaven (a je to dost často i vidět).
  • Ani ja ako, len ma to zaujalo to intro dobre spravené, som hádal, čo dajú do toho lesa ako posledné, som toto nečakal :) Inak nemyslím si, ž režiséri majú Martinovský syndróm, okrem toho ono to na seba nadväzuje, síce často opačne, trebárs ukazovali príbeh o tom ako Rejpal stretol tu vílu a aj v reáli sa počas tohl stretli, teda si myslím, že to nadviažu aj takto, keď Charming oživí Snehulienku, tak sa preberie aj Henry... Zato sa naozaj obávam, že Rampiho zabijú - je to škoda, je to tak dobre zahraná postava a vtipná..

,,Chci tvůj plášť..."
    ,,Můj plášť? K čemu by ti byl?"
    ,,No... Je tady průvan"
    :D
  • OUAT: Slabší a slabší. Henry by mohl natáhnout paraplata- leze mi na nervy čím díl víc a čím dál víc je nepřesvědčivější. Nebýt Mr. Golda (excelentní v obou vrstvách), trochu i Reginy (v "realitě") a mé nechuti k zanechání rozkoukané série, už bych to dál nesledovala.
  • MU: No, ja som sledoval na JOJke Stratené duše a jedného dňa som prestal asi v strede série... Pár prvých sérií ešte zaujímavých, ale potom to s nimi išlo dole kopcom.. :)
    EDIT: Teda toľko k tomu sledovaniu a prestaniu v strede série :D
  • Jestli zabijou Golda/Rampelníka, tak budu pěkně nakrknutá! Až na to, že jsem o jeho smrti na 99% přesvědčená - je to moje oblíbená postava, takže to má spočítané :(.
    Miss Utahraptor: Mi přijde, že 19. a 20. díly byly zase hodně silné (prostřední část byla trošku slabší, ale tyhle 2 díly, se mi moc líbily). Proto jsem zvědavá na finále.
  • Lord Gepeto: Dobrý, pochopila. :)
    Asi do sedmnáctého dílu jsem vše viděla v kuse, takže jsem prostě jen přepínala na další a pak už si zase říkám- těch pět přece dám...
    Ale kdyby to mělo o hodně víc než dvacet dílů, tak to taky nechám. Uvidíme, jaký bude ohlas na případnou další sérii.
  • Mne sa najviac páčila červená karkulka ako diel, konečne nie steretoypná romanca, ale troška toho prekvapenia - ja som bol teda úprimne prekvapený, konečne niečo neočakávajúce... A ešte diel s Klobúčnikom, ten je tiež dobrý :D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Lord Gepeto: Dobrý, pochopila. :)
    Asi do sedmnáctého dílu jsem vše viděla v kuse, takže jsem prostě jen přepínala na další a pak už si zase říkám- těch pět přece dám...
    Ale kdyby to mělo o hodně víc než dvacet dílů, tak to taky nechám. Uvidíme, jaký bude ohlas na případnou další sérii.

No, ja sa bojím, že druhá séria bude už o niečom inom.. Teda vlastne sa nebojím, práveže by som to privítal, nevyzerá to tak, že tu by už mohli čosi riešiť... Skôr nové postavy, nový dej.. Chýba mi tak Krysař, známa postavička a oni ju tam nedali :) A spomínali čosi o morskej panne ako o hlavnom sťažni deja (ako tu bola Snehulienka) pre druhú sériu..
  • Mně se nejvíc líbil "Skin Deep" (Rampelnik a Bella) a "Red-Handed" (zmiňovaná Karkulka). 19. a 20. mi nijak silné nepřišli- v obou moc Augusta a ten mi od začátku leze na nervy, navíc ho vnímám jako (slabou) náhradu Lovce- někdo přece Emmě musí nadbíhat, ne?

Mně se nejvíc líbil "Skin Deep" (Rampelnik a Bella) a "Red-Handed" (zmiňovaná Karkulka). 19. a 20. mi nijak silné nepřišli- v obou moc Augusta a ten mi od začátku leze na nervy, navíc ho vnímám jako (slabou) náhradu Lovce- někdo přece Emmě musí nadbíhat, ne?

Čo sa týka tej poslednej vety - pravda, aj mne to prišlo ako - v každom seriáli musí byť niekto, kto flirtuje s hrdinkou - hups, my sme toho lovca zabili, no nič hoďme tam takého pinocchia :D
  • Já mám Augusta nakonec raději než Šerifa/Lovce :). Nejraději mám taky díly s hrnečkěm (Rampelník/Bella) a Karkulku. Ty 19 a 20 se mi líbily protože tam byl Rampelník/Gold (díl kdy August vypadal jako Rampelníkův syn byl boží) :)
  • Krisa napsal(a):

Já mám Augusta nakonec raději než Šerifa/Lovce :). Nejraději mám taky díly s hrnečkěm (Rampelník/Bella) a Karkulku. Ty 19 a 20 se mi líbily protože tam byl Rampelník/Gold (díl kdy August vypadal jako Rampelníkův syn byl boží) :)

No, áno, svet s mágiou, ten Bael by bol lepší, takto sa z hnedovlasého Pinnyho stal čiernovlasý August :D
  • Lord Gepeto napsal(a):

Krisa napsal(a):

Já mám Augusta nakonec raději než Šerifa/Lovce :). Nejraději mám taky díly s hrnečkěm (Rampelník/Bella) a Karkulku. Ty 19 a 20 se mi líbily protože tam byl Rampelník/Gold (díl kdy August vypadal jako Rampelníkův syn byl boží) :)

No, áno, svet s mágiou, ten Bael by bol lepší, takto sa z hnedovlasého Pinnyho stal čiernovlasý August :D
    Se obarvil, aby ho Emma lépe poznala... :D

Lord Gepeto napsal(a):

Krisa napsal(a):

"lépe"
    ? :D
  • Lord Gepeto napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Lord Gepeto napsal(a):

Krisa napsal(a):

"lépe"
    "Ahoj, já jsem ten, co tě jako novorozeně vytáhl z cestovního stromu. Cože, nic Ti to neříká? Ty černé vlasy co byly původně hnědé, zářivý úsměv, prkenné pohyby??? Vážně si nevzpomínáš? Ne? Jak je to sakra možný?!!" ;D

Lord Gepeto napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Lord Gepeto napsal(a):

Krisa napsal(a):

"lépe"
    "Ahoj, já jsem ten, co tě jako novorozeně vytáhl z cestovního stromu. Cože, nic Ti to neříká? Ty černé vlasy co byly původně hnědé, zářivý úsměv, prkenné pohyby??? Vážně si nevzpomínáš? Ne? Jak je to sakra možný?!!" ;D
    Už je mi to jasné.. .D

,,Promiń, ale já ještě nestihla dokoukat pátý díl, nevím, kdo jsi.."
  • Ještějsemtoneviděl,takženic,alemámdojem,žeminaklávesniciodešelmezerník.:-)
  • heavy_head napsal(a):

Ještějsemtoneviděl,takženic,alemámdojem,žeminaklávesniciodešelmezerník.:-)

Zkus-používat-pomlčky,vypadá-to-pak-jako-úmysl...(:
  • Ale-já-to-myslím-fakt-vážně.Asi-se-zas-na-nějakou-dobu-odmlčím-
  • Já Ti věřím. To byla dobře míněná rada. :)
  • heavy_head: Nebo místo pomlček nic nepoužívej a tvrď, že je to nový ultracool trend :)
  • Myslím, že heavy_head by měl používat podtržítka a vytvořit_tak_vlastní_osobitý_styl :-)
  • Ještě, že je tu tolik chytrých lidí, aby mu poradilo... :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi