Cortnay Penrose +2 (18) Čestný, odvážný a mrtvý pán. Balon Swann +1 (17) Lollys -1 (5) Zelenoruký Lommy -2 (4) Celá ta parta kolem Aryi ve Střetu a Bouři mi lezla na nervy (krom Yorena, Jaqena a Ohaře).
Cortnay Penrose +2 (21) - já už nevím, kdo byl a kdo ne, třebas nějakej klaďas - Timmet:-), jestli nebyl Balon Swann +1 (20) - též nevím, třebas Bukač (šašek lady Olenny) Lollys -2 (1) Zelenoruký Lommy -1 (2)
Chmur: Většinu těch, co nebyli máš o fous výš v seznamu. Teda krom posledních tří, čtyř vypadlých, kteří ještě nejsou smazaní. Bukač ani Timett ještě nebyli. :)
Timmet +2 (12) už je za to, že to je syn Timmeta :-) Bukač +1 (11) blázen, je mu přáno.. Lollys -1 (0) ať už to má holka za sebou - nahrazeno Amory Lorch Zelenoruký Lommy -2 (0) hroznej prudil... - nahrazeno Laskavým mužem
Jo Timmet a Arianus by byli bezva dvojka :-D ale +2 ani oba dohromady :-D
Je to Timett! :D A asi se dám na Greyjoye místo Tyrellů, abych mohl dělat solné ženy :P:D
Timett +1 (13) Drsnější než šmirglpapír! Bukač -1 (10) KDO?? Amory Lorch +2 (12) za jeho smrt v seriálu! Laskavý muž -2 (8) KDO??! (asi ne Ajmán Zaváhrí, jak mi to poradil Google...)
Jo Timmet a Arianus by byli bezva dvojka :-D ale +2 ani oba dohromady :-D
Je to Timett! :D A asi se dám na Greyjoye místo Tyrellů, abych mohl dělat solné ženy :P:D
Timett +1 (13) Drsnější než šmirglpapír! Bukač -1 (10) KDO?? Amory Lorch +2 (12) za jeho smrt v seriálu! Laskavý muž -2 (8) KDO??! (asi ne Ajmán Zaváhrí, jak mi to poradil Google...)
Timett +2 (15) Šagga to není, ale jak jsem psala výše- vypálit si oko chce asi hodně odvahy a odhodlání (a šílenství). Bukač -1 (9) Silné hlasivky mu v tomhle případě nepomohou. Nemám ráda šašky. Amory Lorch -2 (10) Smrt v seriálu byla fajn, ale za ní by dostal body Jaqen, možná Arya. Lorch na tom neměl žádný podíl a stále zůstává hajzlem a sadistou. Laskavý muž +1 (9) Spíš Znepokojující muž.
Timett +2 (17) ať žijou horské kmeny! Bukač +1 (10) za hlasitý zpěv (a protože další jsou horší) Amory Lorch -2 (8) pryč se sadistou (medvěda na něj!) Laskavý muž -1 (8) za to, že udělal z A. zabijáka bez svolení rodičů
... Laskavý muž -1 (8) za to, že udělal z A. zabijáka bez svolení rodičů
L.m.: "Lorde a Lady Stark, prosím o svolení k výcviku Vaší dcery na nájemného vraha." Ned: "Svolení? Cože? Počkat, vždyť ani nevím, kde mi hlava stojí!" Cat: "..." *MOZKY!* :)
L.m.: "Lorde a Lady Stark, prosím o svolení k výcviku Vaší dcery na nájemného vraha." Ned: "Svolení? Cože? Počkat, vždyť ani nevím, kde mi hlava stojí!" Cat: "..." *MOZKY!* :)
Timett +1 (18) Horál(ka) Bukač -1 (9) Inu.. Nič iné nezostalo... Amory Lorch -2 (6) Hnusný pako... Laskavý muž +2 (10) Bez neho by tu nebola Aryiina pekná podstata
Cat by sa musela s Nedom rozviesť - to, čo by na ňom mala rada už nemá :D
Timett - +1 (19) vcelku mily hoch :) Bukac - +2 (11) piesen o medvedovi sa mi stale nezunovala Amory - minus 2 (4) jeho posledny pochod bolo jedine, na co mohol byt hrdy Laskavy muz - minus 1 (9) - Arya schytala par modrin :)
Aurane Waters +1 (11) - vypadá to, že trochu zatopí Lannisterům Bukač +2 (11) - pro šašky já mám slabost Amory -2 (0) - za Yorena! Laskavý muž -1 (11) - ne zrovna sympatická osoba
Aurane Waters +1 (12) Za to, jak hezky oblbnul Cersei a pak pláchl i s flotilou. :D Bukač -2 (9) Pořád stejný šašek... Tytos Blackwood +2 (12) Toho jsem si musela připomenout- takže za "Raventree Hall became the last Stark loyalist stronghold in the south.". Laskavý muž -1 (10) Ale už se rodičů Starkových zeptal... ;D
Laskavý muž +2 (10)za učení Aurane +1 (14) Za flotilu Tytos Blackwood -1 (13) Nemám zas úsudek, do hostiny byl jen zmíněn, pokud se nepletu Bukač -2 (6) Zbyloto nan.
Aurane Waters +2 (17) Za to jeho pokukování po Lorasovi :D Laskavý muž -1 (11) Řekl bych proč, ale on by řekl, že lžu :D Tytos Blackwood +1 (13) Zbylo to na něj :) Bukač -2 (2) Pryč s ním!
Poněvadž si ho nikdo (včetně mě) nepamatuje, i když to je bezpochyby dobrý muž, tady máte pár bodů-
Proč podle ASoIaFwiki dávat body Tytosovi Blackwoodovi: Hra: · bojoval v bitvě o Řekotočí · pak tu máme jakousi bitvu o tábory?, kde měl zachránit Edmura · věří ve Staré bohy, dokonce se (na rozdíl od jiných ve vší počestnosti) po bitvě modlil ve společnosti samotného krále Severu Střet: ·Lannisterští likvidují jeho území, takže se je s Robbovým svolením vydá vyhnat (úspěšně) Bouře: ·byl mezi těmi sedmi, co spouštěli na vodu loď zesnulého Hostera Tullyho Hostina: · napaden dlouholetými nepřáteli z rodu Brackenů · po pádu Řekotočí se jeho sídlo (Raventree Hall) stalo posledním sídlem na jihu loajálním Robbovi :)
Komentáře
Balon Swan +1 (16) Vyšlo to vyjímečně na něj, ale výběr je děsný.
Lollys - 1 (6)
Zelenoruký Lommy -2 (6) Strašný otrava
Balon Swann +1 (17)
Lollys -1 (5)
Zelenoruký Lommy -2 (4) Celá ta parta kolem Aryi ve Střetu a Bouři mi lezla na nervy (krom Yorena, Jaqena a Ohaře).
Asi se budu muset naučit počítat do čtyř...
Balon Swann +2 (19)
Lollys -2 (3)
Zelenoruký Lommy -1 (3)
Balon Swann +1 (20) - též nevím, třebas Bukač (šašek lady Olenny)
Lollys -2 (1)
Zelenoruký Lommy -1 (2)
Bukač ani Timett ještě nebyli. :)
Bukač +1 (11) blázen, je mu přáno..
Lollys -1 (0) ať už to má holka za sebou - nahrazeno Amory Lorch
Zelenoruký Lommy -2 (0) hroznej prudil... - nahrazeno Laskavým mužem
Aegon "Zvoníček" Frey -
Mikken +
Obara Písek +
Quaithe -
Cortnay Penrose +
Balon Swann +
Lollys Stokeworth -
Zelenoruký Lommy -
Timett +1 (13) Drsnější než šmirglpapír!
Bukač -1 (10) KDO??
Amory Lorch +2 (12) za jeho smrt v seriálu!
Laskavý muž -2 (8) KDO??! (asi ne Ajmán Zaváhrí, jak mi to poradil Google...)
Bukač -1 (9) Silné hlasivky mu v tomhle případě nepomohou. Nemám ráda šašky.
Amory Lorch -2 (10) Smrt v seriálu byla fajn, ale za ní by dostal body Jaqen, možná Arya. Lorch na tom neměl žádný podíl a stále zůstává hajzlem a sadistou.
Laskavý muž +1 (9) Spíš Znepokojující muž.
Bukač +1 (10) za hlasitý zpěv (a protože další jsou horší)
Amory Lorch -2 (8) pryč se sadistou (medvěda na něj!)
Laskavý muž -1 (8) za to, že udělal z A. zabijáka bez svolení rodičů
Ned: "Svolení? Cože? Počkat, vždyť ani nevím, kde mi hlava stojí!"
Cat: "..." *MOZKY!*
:)
Bukač -1 (9) Inu.. Nič iné nezostalo...
Amory Lorch -2 (6) Hnusný pako...
Laskavý muž +2 (10) Bez neho by tu nebola Aryiina pekná podstata
Bukac - +2 (11) piesen o medvedovi sa mi stale nezunovala
Amory - minus 2 (4) jeho posledny pochod bolo jedine, na co mohol byt hrdy
Laskavy muz - minus 1 (9) - Arya schytala par modrin :)
Bukac -2 (9) I want to see him FLY!
Amory +2 (6) Lannister každým coulem!
Laskavy muz - 1 (8) - ...
Místo Timetta volím...Aurane Waters!
Bukač -1 (8) zbylo na něj
Amory -2 (4) takový malý Hora
Laskavý muž +2 (10) rozumný pán...
Aurane Waters -1 (10)
Bukač +1 (9)
Amory -2 (2)
Laskavý muž +2 (12)
Bukač +2 (11) - pro šašky já mám slabost
Amory -2 (0) - za Yorena!
Laskavý muž -1 (11) - ne zrovna sympatická osoba
Amory Lorche nahrazuje Tytos Blackwood.
Bukač -2 (9) Pořád stejný šašek...
Tytos Blackwood +2 (12) Toho jsem si musela připomenout- takže za "Raventree Hall became the last Stark loyalist stronghold in the south.".
Laskavý muž -1 (10) Ale už se rodičů Starkových zeptal... ;D
Bukač -1 (8)
Tytos Blackwood +2 (14) čestný chlapík
Laskavý muž -2 (8)
Aurane +1 (14) Za flotilu
Tytos Blackwood -1 (13) Nemám zas úsudek, do hostiny byl jen zmíněn, pokud se nepletu
Bukač -2 (6) Zbyloto nan.
Laskavý muž +2 (12)
Tytos Blackwood -1 (12)
Bukač -2 (4)
Laskavý muž -1 (11) Řekl bych proč, ale on by řekl, že lžu :D
Tytos Blackwood +1 (13) Zbylo to na něj :)
Bukač -2 (2) Pryč s ním!
Laskavý muž -1 (10)
Tytos Blackwood +1 (14)
Bukač +2 (4)
Proč podle ASoIaFwiki dávat body Tytosovi Blackwoodovi:
Hra: · bojoval v bitvě o Řekotočí
· pak tu máme jakousi bitvu o tábory?, kde měl zachránit Edmura
· věří ve Staré bohy, dokonce se (na rozdíl od jiných ve vší počestnosti) po bitvě modlil ve společnosti samotného krále Severu
Střet: ·Lannisterští likvidují jeho území, takže se je s Robbovým svolením vydá vyhnat (úspěšně)
Bouře: ·byl mezi těmi sedmi, co spouštěli na vodu loď zesnulého Hostera Tullyho
Hostina: · napaden dlouholetými nepřáteli z rodu Brackenů
· po pádu Řekotočí se jeho sídlo (Raventree Hall) stalo posledním sídlem na jihu loajálním Robbovi
:)