FC NEVADA DRAGONS

1242527293070

Komentáře

• No ved cez vikend sa mozme porozpravat :)
  • Slováky vede jaký Vůjtek? předpokládám, že starý. chichi, babička oba Vůjtky učila na základce :)
  • brbr napsal(a):

Slováky vede jaký Vůjtek? předpokládám, že starý. chichi, babička oba Vůjtky učila na základce :)

Tak ona uz je tiez asi stara :)
  • Hildegarda napsal(a):

brbr napsal(a):

Slováky vede jaký Vůjtek? předpokládám, že starý. chichi, babička oba Vůjtky učila na základce :)

Tak ona uz je tiez asi stara :)
    dost stará, ale ne tak, aby neměla přečtené čtyři díly ságy :)
  • brbr napsal(a):

tak to teda kvitujem, moja v 90ke cita tak obaly od liekov
  • Hildegarda napsal(a):

brbr napsal(a):

tak to teda kvitujem, moja v 90ke cita tak obaly od liekov
    mojí je teprve 82 :)
  • Hildegarda napsal(a):

Ale zase jedna slecna/pani vestkyna vyvestila, z budeme druhy-treti :). Mozno myslela len v skupine :)

Co na to říká chobotnice? :-)
  • Tak so 6-timi bodmi už hádam aspoň nevypadneme z A-čka. :P
  • heavy_head napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Ale zase jedna slecna/pani vestkyna vyvestila, z budeme druhy-treti :). Mozno myslela len v skupine :)

"Kalamáry"
  • heavy_head napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Greyjoy bude věštit až na Euru hej?
  • Montezuma3 napsal(a):

heavy_head napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Greyjoy bude věštit až na Euru hej?
    EUROn :D
  • sarven napsal(a):

pred trištvte rokom som sa tu pýtal na Vujteka, musím povedať, že veľmi rozumný pánko, vniesol do nášho hokeja to čo mu úplne bytostne chýbalo.
    už teraz sa naň po rokoch dobre pozerá, a ak sa aspoň trochu zadarí tak štvrťfinále by mohlo byť.
    každopádne to vyzerá, že konečne máme tretieho trénera, ktorému budeme v budúcnosti vďačný za jeho prácu.

Ano, lepšího trenéra jsme poslali bratrům a toho horšího jsme si uvázali k našemu týmu do 2015. Tomu říkám solidarita :-)
  • Alek napsal(a):

sarven napsal(a):

pred trištvte rokom som sa tu pýtal na Vujteka, musím povedať, že veľmi rozumný pánko, vniesol do nášho hokeja to čo mu úplne bytostne chýbalo.
    už teraz sa naň po rokoch dobre pozerá, a ak sa aspoň trochu zadarí tak štvrťfinále by mohlo byť.
    každopádne to vyzerá, že konečne máme tretieho trénera, ktorému budeme v budúcnosti vďačný za jeho prácu.

Ano, lepšího trenéra jsme poslali bratrům a toho horšího jsme si uvázali k našemu týmu do 2015. Tomu říkám solidarita :-)
    Dekujeme bratre :)
  • Není zač, my jedeme na pohodu, zdá se. Viz komentátor ČT Robert Záruba na Twitteru: "Český tým včera: společný večer pod názvem "týmové pivo." Dnes: 3 hráči se omluvili ze studia MS s tím, že se odpoledne potřebují vyspat."
  • Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se, přece!
  • Ano, to by měli mít češi v erbu :-)

Hlavně to vysvětluje, proč Jarda letos tým neposílí - on by sice všechny přebruslil a ochcal, ale na ty pitky je už starej...
  • Nebo mu pan farář řek už mi nechlastej mešní víno, nebo půjdeš do pekla.
  • Vy jste někdo vážně čekali, že by Jágr přiletěl? :)
  • Alek napsal(a):

Ano, to by měli mít češi v erbu :-)

J měly by jsme mít českou vlajku v irských barvách.
    oranžová - pivo
    bílá - pěna
    zelená - zelená
  • v lige to máte pekne vymyslené. o titule sa rozhodne v poslednom kole, vo vzájomnom zápase. to môže byť slušný zápas!
  • jj, na to se snad dokonce podivam, i když jinak ligu zcela ignoruju
  • Jo, já se díval jak hrál Slovan a Jablonec. Docela fajn fotbálek. Někdy mám ale pocit, že snad v lize mistrů mají nějaká větší hřiště, ale to bude asi jen tím, jak to snímá kamera. Musím říct, že letos mě stejně jako Švédy nechává chladným MS v hokej. Možná se to zlomí v play off, pokud se tam dostaneme.
  • Baník se zachránil!
    :-)
  • Jo Baník zachránil :-) To bylo pohlavků a beztak i kapříků :-)))
    My jsme povinně fandili už ve školce , i když jsme vůbec netušili, co to Baník je :-D
  • To není ta správná verse - tahle je oficielní, ale ta neoficielní, kde krásně mění hlasy na vychlastané lipinské....ta je něco :-D Ale tu mám jen na kazetě....:( (To byly časy za komančů, kdy se tyhle kazety přehrávaly a kopírovaly :-D )
  • Tak co, budete v zápasu desetiletí (aspoň z pohledu naší ligy) někomu fandit? Já fandím LBC, i když tohle zkorumpovaný město v podstatě nemám rád:-) a rok jsem žil v Plzni.
  • ja plzni kôli vrbovi
  • Eeeeej Berdyšák :-)
  • Liberec měl štěstí! Čest Plzni. Snad ji napodobíme a neuděláme v předkole ligy mistrů ostudu.

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi