pred trištvte rokom som sa tu pýtal na Vujteka, musím povedať, že veľmi rozumný pánko, vniesol do nášho hokeja to čo mu úplne bytostne chýbalo. už teraz sa naň po rokoch dobre pozerá, a ak sa aspoň trochu zadarí tak štvrťfinále by mohlo byť. každopádne to vyzerá, že konečne máme tretieho trénera, ktorému budeme v budúcnosti vďačný za jeho prácu.
Ano, lepšího trenéra jsme poslali bratrům a toho horšího jsme si uvázali k našemu týmu do 2015. Tomu říkám solidarita :-)
pred trištvte rokom som sa tu pýtal na Vujteka, musím povedať, že veľmi rozumný pánko, vniesol do nášho hokeja to čo mu úplne bytostne chýbalo. už teraz sa naň po rokoch dobre pozerá, a ak sa aspoň trochu zadarí tak štvrťfinále by mohlo byť. každopádne to vyzerá, že konečne máme tretieho trénera, ktorému budeme v budúcnosti vďačný za jeho prácu.
Ano, lepšího trenéra jsme poslali bratrům a toho horšího jsme si uvázali k našemu týmu do 2015. Tomu říkám solidarita :-)
Není zač, my jedeme na pohodu, zdá se. Viz komentátor ČT Robert Záruba na Twitteru: "Český tým včera: společný večer pod názvem "týmové pivo." Dnes: 3 hráči se omluvili ze studia MS s tím, že se odpoledne potřebují vyspat."
Jo, já se díval jak hrál Slovan a Jablonec. Docela fajn fotbálek. Někdy mám ale pocit, že snad v lize mistrů mají nějaká větší hřiště, ale to bude asi jen tím, jak to snímá kamera. Musím říct, že letos mě stejně jako Švédy nechává chladným MS v hokej. Možná se to zlomí v play off, pokud se tam dostaneme.
To není ta správná verse - tahle je oficielní, ale ta neoficielní, kde krásně mění hlasy na vychlastané lipinské....ta je něco :-D Ale tu mám jen na kazetě....:( (To byly časy za komančů, kdy se tyhle kazety přehrávaly a kopírovaly :-D )
Tak co, budete v zápasu desetiletí (aspoň z pohledu naší ligy) někomu fandit? Já fandím LBC, i když tohle zkorumpovaný město v podstatě nemám rád:-) a rok jsem žil v Plzni.
Komentáře
Hlavně to vysvětluje, proč Jarda letos tým neposílí - on by sice všechny přebruslil a ochcal, ale na ty pitky je už starej...
oranžová - pivo
bílá - pěna
zelená - zelená
:-)
My jsme povinně fandili už ve školce , i když jsme vůbec netušili, co to Baník je :-D