Recenze Hry o trůny v Respektu

13

Komentáře

• heavy_head napsal(a):

Já kupuju někdy Respekt hlavně kvůli těm bezva obrázkům na obálce, obsah mě až tak nezajímá. :-)

Doporučuji Méďu Pusíka, tam je obrázků :)
  • Toho mi naši ve třiceti zakázali kupovat. :-)
  • No tak pro starší je ještě Kačer Donald!
  • Já si včera koupila sešit s Garfieldem a matka na mě taky divně koukala...
  • Nevada: Já se chlubila stránkou s Garfiedem v Pevnosti a matka mi jí zabrala... ;D
  • Ale teď vážně - jako obrázkový časopis/komiks doporučuji Asterixe, to je moje srdcovka. Je to neskutečně vtipné, čím jsem starší, tím je to vtipnější :)
  • Asterix +2 (14) :D
    Půjčujeme si ho s bráchou z knihovny. Jeden z nás tam vyhrabe díl, který jsme ještě nečetli a druhý mu ho ukradne. :)
  • Miss Utahraptor: Má mánie dosáhla tak daleko, že mám všechny a netrpelivě čekám, jestli opravdu Uderzo vybral nové autory a letos vyjde nový díl :D
  • Krisa: Závidím. :)
  • Však mi to trvalo několik let - nejhorší bylo sehnat Asterixe v Hispánii. Ale za Zmasabujona y Krutona to stálo :D
  • Krisa napsal(a):

Miss Utahraptor: Má mánie dosáhla tak daleko, že mám všechny a netrpelivě čekám, jestli opravdu Uderzo vybral nové autory a letos vyjde nový díl :D

Já je mám taky všechny, ale ty novější nejsou už tak Byvornyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!

Je to geniálně a dá se u toho slušně válet smíchy... Jaký díly máš nejradši ? :-)

Indián Umpa-pa je taky dobrý (od stejných autorů)
  • Ty novější jsou opravdu slabší. Já mám ráda právě Hispánii, pak Helvétii, Olympijské hry, Asterix gladiátorem a spoustu dalších :D
    Nejlepší jsou na tom ta jména, kromě Zmasabujon y Kruton třeba Bezpeněz y Dohospodynelez.
    Jo a teď nevím, v jaké díle to je, ale nejlepší je popis "dekadentního večírku" - když ti spadne kostička chleba do sýrového fondue - zmrskáme tě, když ti spadne druhá - taky něco takovýho a když ti spadne třetí - svážeme tě a hodíme do řeky...HAHAHAHAHAHAHA (reakce účastníků) :)
  • Krisa: Není to v Helvetii?
    Já mám nejradši ten s Kleopatrou.
  • Sídliště Bohů je dokonalý díl...
  • Amaroun napsal(a):

Sídliště Bohů je dokonalý díl...

Hodně "dospělý".
  • Miss Utahraptor: Já si myslím, že jo - na obalu jsou Asterix s Obelixem se sýrem (mám pocit, že zavření v trezoru). Musím si to zase přečíst :)
  • Úžasný, kam se dokáže vždy debata stočit... :-)
  • Jak to myslíš vždy? O Sanse zatím nepadlo ani slovo. :-)
  • heavy_head: Zrovnas jí zmínil... ;D
  • Tak nikdo jiný se k tomu neměl, tak jsem to popostrčil, no... :-)
  • Sansa by jistě četla Respekt, zejména Zen žen :-)
  • To zní zajímavě. Je to legální čtení? :-)
  • Na tebe moc moderní pojetí žen :-)
  • Myslím, že jí křivdíte, Sansa by četla Daphne du Maurier
  • Alek se na mě pokouší podprahově zapůsobit, abych si objednal Respekt na jeden rok. :-)
  • Daphne du Maurier se nedá číst! Zkoušela jsem to několikrát....i když....Milenec lady Chatterleyové je nesrovnatelně horší - tam jsem se marně pokoušela dostat přes stranu 16..... Prostě jsem řekla češtinářce, že jí bude muset stačit 250 přečtených knih ze seznamu, ale tohle nedám a do Sophiiny volby se ani pouštět nehodlám :-)
  • Teď nechápu Sophiinu volbu v týhle souvislosti, ale Dům na pobřeží patří k mejm absolutně nejoblíbenějším knihám.
  • Miss Utahraptor napsal(a):

A daří se?

Schválně ho nechávám na vážkách.:-)
  • flanker.27 napsal(a):

Teď nechápu Sophiinu volbu v týhle souvislosti, ale Dům na pobřeží patří k mejm absolutně nejoblíbenějším knihám.

V tom hrál přece Belmondo. :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi