Ale teď vážně - jako obrázkový časopis/komiks doporučuji Asterixe, to je moje srdcovka. Je to neskutečně vtipné, čím jsem starší, tím je to vtipnější :)
Ty novější jsou opravdu slabší. Já mám ráda právě Hispánii, pak Helvétii, Olympijské hry, Asterix gladiátorem a spoustu dalších :D Nejlepší jsou na tom ta jména, kromě Zmasabujon y Kruton třeba Bezpeněz y Dohospodynelez. Jo a teď nevím, v jaké díle to je, ale nejlepší je popis "dekadentního večírku" - když ti spadne kostička chleba do sýrového fondue - zmrskáme tě, když ti spadne druhá - taky něco takovýho a když ti spadne třetí - svážeme tě a hodíme do řeky...HAHAHAHAHAHAHA (reakce účastníků) :)
Daphne du Maurier se nedá číst! Zkoušela jsem to několikrát....i když....Milenec lady Chatterleyové je nesrovnatelně horší - tam jsem se marně pokoušela dostat přes stranu 16..... Prostě jsem řekla češtinářce, že jí bude muset stačit 250 přečtených knih ze seznamu, ale tohle nedám a do Sophiiny volby se ani pouštět nehodlám :-)
Komentáře
Půjčujeme si ho s bráchou z knihovny. Jeden z nás tam vyhrabe díl, který jsme ještě nečetli a druhý mu ho ukradne. :)
Je to geniálně a dá se u toho slušně válet smíchy... Jaký díly máš nejradši ? :-)
Indián Umpa-pa je taky dobrý (od stejných autorů)
Nejlepší jsou na tom ta jména, kromě Zmasabujon y Kruton třeba Bezpeněz y Dohospodynelez.
Jo a teď nevím, v jaké díle to je, ale nejlepší je popis "dekadentního večírku" - když ti spadne kostička chleba do sýrového fondue - zmrskáme tě, když ti spadne druhá - taky něco takovýho a když ti spadne třetí - svážeme tě a hodíme do řeky...HAHAHAHAHAHAHA (reakce účastníků) :)
Já mám nejradši ten s Kleopatrou.