Poněvadž si ho nikdo (včetně mě) nepamatuje, i když to je bezpochyby dobrý muž, tady máte pár bodů-
Proč podle ASoIaFwiki dávat body Tytosovi Blackwoodovi: Hra: · bojoval v bitvě o Řekotočí · pak tu máme jakousi bitvu o tábory?, kde měl zachránit Edmura · věří ve Staré bohy, dokonce se (na rozdíl od jiných ve vší počestnosti) po bitvě modlil ve společnosti samotného krále Severu Střet: ·Lannisterští likvidují jeho území, takže se je s Robbovým svolením vydá vyhnat (úspěšně) Bouře: ·byl mezi těmi sedmi, co spouštěli na vodu loď zesnulého Hostera Tullyho Hostina: · napaden dlouholetými nepřáteli z rodu Brackenů · po pádu Řekotočí se jeho sídlo (Raventree Hall) stalo posledním sídlem na jihu loajálním Robbovi :)
Není to ani tak bitva o tábory jako prolomení obležení Řekotočí (nevíte proč to stále beru jako Řekořečí? :D).
Miss - díky :-) hned je to snazší...já ho četla samozřejmě přeloženého a ne jako Bleckwood
Tytos Černoles +2 (16) (zvlášť jeho strom plný havranů se mi líbí) Bukač +1 (5) (zbylo to na něj....) Aurane -1 (14) (děsný hajzlík - nevycházím z předpokladu, že nepřítel mého nepřítele musí být mým přítelem) Laskavý muž -2 (8) (dělá pro náboženskou organisaci)
Za Blackwooda (Černoles) se omlouvám, zařadil jsem ho, ale neuvědomil jsem si, že většina z vás asi nečetla Tanec. Názor na něj jsem si udělal právě v Jaimeho kapitole.
No já už nedokážu rozlišit, co jsem četla v hostině a co v tanci :( Prostě jsem to četla.... Vím, že mi ohromně připomínal krále z Posledního jednorožce od Beaglea :-)
Mno v téhle sestavě je Margaery jasný outsider. Ale dát tam místo ní Brienne. To by byla smrtelná sestava.
Arya s Brienne se pustí do sebe v slavném duelu Jehla vs. Přísežník. Dany je napadne představovacím útokem (Jsem Daenerys Za bouře zrozená...) a začne hledat draky, nebo aspoň sirky. Sansa se způsobně posadí opodál a začne okusovat citronové zákusky a čekat, jak to dopadne. :D
Komentáře
Jarla: Dopiš ještě součty. :)
Tytos Černoles +2 (16) (zvlášť jeho strom plný havranů se mi líbí)
Bukač +1 (5) (zbylo to na něj....)
Aurane -1 (14) (děsný hajzlík - nevycházím z předpokladu, že nepřítel mého nepřítele musí být mým přítelem)
Laskavý muž -2 (8) (dělá pro náboženskou organisaci)
Bukač -1 (4)
Aurane Vodský +1 (15)
Laskavý muž -2 (6)
Bukač +1 (5)
Aurane Vodský -1 (14)
Laskavý muž +2 (8)
Bukač -2 (3)
Aurane Vodský +1 (15)
Laskavý muž -1 (7)
1. Arya
2. Sansa
3. Dany
4. Margaery
Arya
Sansa
Margaery
Dany (mává z blázince :)
Možná místo Margaery dát Arianne Martell. Ať to pánům trochu probudí fantazii :)
Miss - Brienne by se nechala Aryou probodnout, protože to je součást její přísahy, že ji ochrání a ne zabije :-)