Hrdinové Písně - bodovací hra

1454648505155

Komentáře

• Miss Utahraptor napsal(a):

Poněvadž si ho nikdo (včetně mě) nepamatuje, i když to je bezpochyby dobrý muž, tady máte pár bodů-

Proč podle ASoIaFwiki dávat body Tytosovi Blackwoodovi:
    Hra: · bojoval v bitvě o Řekotočí
    · pak tu máme jakousi bitvu o tábory?, kde měl zachránit Edmura
    · věří ve Staré bohy, dokonce se (na rozdíl od jiných ve vší počestnosti) po bitvě modlil ve společnosti samotného krále Severu
    Střet: ·Lannisterští likvidují jeho území, takže se je s Robbovým svolením vydá vyhnat (úspěšně)
    Bouře: ·byl mezi těmi sedmi, co spouštěli na vodu loď zesnulého Hostera Tullyho
    Hostina: · napaden dlouholetými nepřáteli z rodu Brackenů
    · po pádu Řekotočí se jeho sídlo (Raventree Hall) stalo posledním sídlem na jihu loajálním Robbovi
    :)

Není to ani tak bitva o tábory jako prolomení obležení Řekotočí (nevíte proč to stále beru jako Řekořečí? :D).
  • Arianus napsal(a):

Není to ani tak bitva o tábory jako prolomení obležení Řekotočí (nevíte proč to stále beru jako Řekořečí? :D).

Dík. Překládala jsem to narychlo a nemohla si vzpomenout, jak se tomu říkalo v češtině- proto taky ten otazník a odkaz na popis. :)

Jarla: Dopiš ještě součty. :)
  • Miss - díky :-) hned je to snazší...já ho četla samozřejmě přeloženého a ne jako Bleckwood

Tytos Černoles +2 (16) (zvlášť jeho strom plný havranů se mi líbí)
    Bukač +1 (5) (zbylo to na něj....)
    Aurane -1 (14) (děsný hajzlík - nevycházím z předpokladu, že nepřítel mého nepřítele musí být mým přítelem)
    Laskavý muž -2 (8) (dělá pro náboženskou organisaci)
  • sederik: Ono to stačí do Hostiny, když víš, kdo to je. ;)
  • Za Blackwooda (Černoles) se omlouvám, zařadil jsem ho, ale neuvědomil jsem si, že většina z vás asi nečetla Tanec. Názor na něj jsem si udělal právě v Jaimeho kapitole.
  • No já už nedokážu rozlišit, co jsem četla v hostině a co v tanci :( Prostě jsem to četla.... Vím, že mi ohromně připomínal krále z Posledního jednorožce od Beaglea :-)
  • já jsem zvědavá, jestli se v ději ještě mihne ten Tytův/Tytosův syn, co jede jako rukojmí s Jaimem. ten vypadal taky fajn.
  • Tytos Blackwood +2 (18)
    Bukač -1 (4)
    Aurane Vodský +1 (15)
    Laskavý muž -2 (6)
  • Tytos Blackwood -2 (16)
    Bukač +1 (5)
    Aurane Vodský -1 (14)
    Laskavý muž +2 (8)
  • Já už se těším na to, až proběhne druhé kolo a budou tam zas postavy, co aspoň trochu znám, tyhle mi nic moc neříkají. ;-)
  • Tytos Blackwood +2 (18) Tak už ho tam někdo pošlete. Tohle je jasný vítěz. :)
    Bukač -2 (3)
    Aurane Vodský +1 (15)
    Laskavý muž -1 (7)
  • heavy_head napsal(a):

Já už se těším na to, až proběhne druhé kolo a budou tam zas postavy, co aspoň trochu znám, tyhle mi nic moc neříkají. ;-)

Třeba kdo???? ;)
  • Vím, na koho narážíš, ale neřeknu to. :-)
  • Sansa, Sansa, Sansa a Sansa? :)
  • Ale napadlo mě, že by mě dost zajímal průběh souboje Sansa, Arya, Daenerys a Margaery.
  • To je taková krása vidět ji čtyřikrát za sebou. :-)
  • Nevada napsal(a):

Ale napadlo mě, že by mě dost zajímal průběh souboje Sansa, Arya, Daenerys a Margaery.

Myslíš v bodovací hře nebo v reálu? ;-)
  • Výsledek ti mohu říct rovnou:
    1. Arya
    2. Sansa
    3. Dany
    4. Margaery
  • Tady v bodovací hře. V reálu bych o tom měla celkem jasnou představu :o))
  • V reálu by to Arya vykydlila, to je víc než jasné. :-)
  • Hm myslím, že ještě třetí a čtvrté místo by se mohlo prohodit :-))
  • V bodovací hře?
    Arya
    Sansa
    Margaery
    Dany (mává z blázince :)
  • Náhodou, Dany tu má taky jednoho příznivce.:-)
  • Mno v téhle sestavě je Margaery jasný outsider. Ale dát tam místo ní Brienne. To by byla smrtelná sestava.
  • Brienne je u mne jednička, na tu nemá ani Arya :-D
  • On je někdo, komu Brienne nelezla na konci Hostiny už silně na nervy? ;)

Možná místo Margaery dát Arianne Martell. Ať to pánům trochu probudí fantazii :)
  • Montezuma3 napsal(a):

Mno v téhle sestavě je Margaery jasný outsider. Ale dát tam místo ní Brienne. To by byla smrtelná sestava.

Arya s Brienne se pustí do sebe v slavném duelu Jehla vs. Přísežník. Dany je napadne představovacím útokem (Jsem Daenerys Za bouře zrozená...) a začne hledat draky, nebo aspoň sirky. Sansa se způsobně posadí opodál a začne okusovat citronové zákusky a čekat, jak to dopadne. :D
  • K zastáncům Brienne můžu přihodit Uglu a v zásadě i sebe, tedy přesněji řečeno jí rozhodně respektuju :)
  • Nojo já mám Brienne holt ráda :-) Ale i takoví musí zaručeně být....

Miss - Brienne by se nechala Aryou probodnout, protože to je součást její přísahy, že ji ochrání a ne zabije :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi