Recenze Hry o trůny v Respektu

124»

Komentáře

• heavy_head napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

A daří se?

Schválně ho nechávám na vážkách.:-)
    Rafinovaný postup. :D
  • heavy_head napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Teď nechápu Sophiinu volbu v týhle souvislosti, ale Dům na pobřeží patří k mejm absolutně nejoblíbenějším knihám.

V tom hrál přece Belmondo. :-)
    Těsně vedle :)
  • Pierre Richard. :-)
  • Popravdě nevím, že by to bylo kdy zfilmovaný
  • Dům na pobřeží jsem nezkoušela, já se zasekla u Modré krve :-)
    (Sophiina volba je jedna z knih, které jsem se rozhodla nečíst)
  • To je nějaká rodinná genealogie či co tuším, neznám. Já čet (nepočítaje pár povídek) Dům na pobřeží, Hospodu Jamajku (BTW ta má skvělou adaptaci s pozdější doktorkou Quinnovou, takovou správně hororovou), Obětního beránka a co bych ještě hodně vypíchnul, Vládni Británie. Taková drobně orwellovská fikce, jak spojený státy obsaděj vojensky Británii a nezbyde než to předkládat jako "osvobození v zájmu všech Britů"
  • Jarla napsal(a):

Dům na pobřeží jsem nezkoušela, já se zasekla u Modré krve :-)

Napodobne, Milenca som sice precitala, ale skripala som zubami. Doteraz mam poskodenu zubnu sklovinu :). A ked vidim Rebeccu, tak mi vzdy nieco hovori, ze nemam v zivote tolko casu, aby som nim mohla tak plytvat :)
  • Hildegarda napsal(a):

Jarla napsal(a):

Dům na pobřeží jsem nezkoušela, já se zasekla u Modré krve :-)

Napodobne, Milenca som sice precitala, ale skripala som zubami. Doteraz mam poskodenu zubnu sklovinu :). A ked vidim Rebeccu, tak mi vzdy nieco hovori, ze nemam v zivote tolko casu, aby som nim mohla tak plytvat :)
    Tak to jsem vždycky považoval za romány pro ženský, takže jsem to nečet :) Jinak je ale Daphne snad jediná ženská, která podle mě dokáže psát v mužský ich formě
  • heavy_head napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

A daří se?

Schválně ho nechávám na vážkách.:-)
    Spoilery nečtu, ale věřím, že se daří :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů NovinkyKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi