To je nějaká rodinná genealogie či co tuším, neznám. Já čet (nepočítaje pár povídek) Dům na pobřeží, Hospodu Jamajku (BTW ta má skvělou adaptaci s pozdější doktorkou Quinnovou, takovou správně hororovou), Obětního beránka a co bych ještě hodně vypíchnul, Vládni Británie. Taková drobně orwellovská fikce, jak spojený státy obsaděj vojensky Británii a nezbyde než to předkládat jako "osvobození v zájmu všech Britů"
Dům na pobřeží jsem nezkoušela, já se zasekla u Modré krve :-) (Sophiina volba je jedna z knih, které jsem se rozhodla nečíst)
Napodobne, Milenca som sice precitala, ale skripala som zubami. Doteraz mam poskodenu zubnu sklovinu :). A ked vidim Rebeccu, tak mi vzdy nieco hovori, ze nemam v zivote tolko casu, aby som nim mohla tak plytvat :)
Dům na pobřeží jsem nezkoušela, já se zasekla u Modré krve :-) (Sophiina volba je jedna z knih, které jsem se rozhodla nečíst)
Napodobne, Milenca som sice precitala, ale skripala som zubami. Doteraz mam poskodenu zubnu sklovinu :). A ked vidim Rebeccu, tak mi vzdy nieco hovori, ze nemam v zivote tolko casu, aby som nim mohla tak plytvat :)
Tak to jsem vždycky považoval za romány pro ženský, takže jsem to nečet :) Jinak je ale Daphne snad jediná ženská, která podle mě dokáže psát v mužský ich formě
Komentáře
(Sophiina volba je jedna z knih, které jsem se rozhodla nečíst)