Leda, že by ho nějak zavázal, že by ani na ten záchod nemusel - nebo že by taky Qyburn ovládal nekromancii? hm, to mě nenapadlo, že by to byl nějak podivně vyléčený Hora - to by byl Qyburn větší dělo, než jsem si myslel...
Nejsem si jist, ale mám za to, že Qyburn je minimálně dle seznamu postav "usvědčený nekromancer" (a vyrazili jej za to z Citadely - to zaznělo již dávno před Tancem, asi když jej potkal Jaime)... a ať už to bylo oprávněně či ne, kdo ví (asi jen Martin), jak se jeho schopnosti změnily po narození draků, že?
Durexxx: Považován za mrtvého/zmizelého. "Pečovatel" důležitější postavy. Věková kategorie "Ned". Za "Války uchvatitele" stál na opačné straně. Co chceš slyšet? Abych nespoilerovala něco, co by sis radši nechal jako překvapení. :)
Mno co jsem pochopil z nějákých komentů tady tak by to měl být údajně Aegon ... Co myslíš tím "pečoval??"... Nevím jenom nějáký info a představení tý postavy...pokud možno nespoilerový...
Ahoj, teď jsem skoro v půlce tance s draky, čtu v originále... pokud to chápu správně, tak další knížka - vichry zimy - ještě nejsou vydaný ani v originále? A je nějakej odhad (rok / dva)?
Nezapomínejte, že s vydáním posledního dílu skončí smysl těchto stránek. ;-)
To se nikdy nestane:-)
Přesně. Vždycky zůstane spousta nedořešených otázek a třeba bodovací hra se dá hrát do hálelujá díky pozvolným změnám názoru na jednotlivé postavy. :o)
Komentáře
Co chceš slyšet? Abych nespoilerovala něco, co by sis radši nechal jako překvapení. :)
Nevím jenom nějáký info a představení tý postavy...pokud možno nespoilerový...
Rok, dva, tři, čtyři, pět...
:D
Osobně tipuji tak rok, dva, možná tři, maximálně čtyři. Ale nakonec to bude stejně pět.
Nezapomínejte, že s vydáním posledního dílu skončí smysl těchto stránek. ;-)