Tanec s draky

1313234363744

Komentáře

• Stark z hor napsal(a):

Leda, že by ho nějak zavázal, že by ani na ten záchod nemusel - nebo že by taky Qyburn ovládal nekromancii?
    hm, to mě nenapadlo, že by to byl nějak podivně vyléčený Hora - to by byl Qyburn větší dělo, než jsem si myslel...

Nejsem si jist, ale mám za to, že Qyburn je minimálně dle seznamu postav "usvědčený nekromancer" (a vyrazili jej za to z Citadely - to zaznělo již dávno před Tancem, asi když jej potkal Jaime)... a ať už to bylo oprávněně či ne, kdo ví (asi jen Martin), jak se jeho schopnosti změnily po narození draků, že?
  • Je ta poslední POV ten Grif??
  • Durexxx napsal(a):

Je ta poslední POV ten Grif??

Je.
  • A můžeš mi tu postavu nějak popsat nebo přiblížit???
  • Durexxx: Považován za mrtvého/zmizelého. "Pečovatel" důležitější postavy. Věková kategorie "Ned". Za "Války uchvatitele" stál na opačné straně.
    Co chceš slyšet? Abych nespoilerovala něco, co by sis radši nechal jako překvapení. :)
  • Mno co jsem pochopil z nějákých komentů tady tak by to měl být údajně Aegon ... Co myslíš tím "pečoval??"...
    Nevím jenom nějáký info a představení tý postavy...pokud možno nespoilerový...
  • nie je to on. a fakt tieto otázky nechaj tak. teraz je už obrovská škoda si nechať vyzradiť veci.
  • Durexxx: Nespoilerový asi nejde. :)
  • Dobře...tady jde akorát o to že už se nemůžu dočkat Tance, kdybych to zvládl tak si přečtu anglickej originál ale to bohužel nedávám... ://
  • Počkej si. Vyplatí se to. Stane se tam pár věcí na který stojí za to si počkat.
  • Dobře snad to nějak zvládnu :DD
  • mám dočtenou Hostinu a teď můžu už jen čekat na Tanec. Nechci vědět žádné spoilery, jediné co bych chtěla vědět je zda bude v Tanci lady Kamenosrdce.
  • Kachítos napsal(a):

mám dočtenou Hostinu a teď můžu už jen čekat na Tanec. Nechci vědět žádné spoilery, jediné co bych chtěla vědět je zda bude v Tanci lady Kamenosrdce.

Nejkratší spoiler: Ne :)
  • ou to znamená žádný Gendry a bratrstvo =(
  • No žádná kapitola z jejich pohledu, no :-)
  • Nebrečte, Martin má ještě další tři tisíce stran ;)
  • Kdy bude překlad Tance?
  • Durkes napsal(a):

Kdy bude překlad Tance?

Titulní stránka, třetí článek odshora. Máš to i s obrázky. :)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Durkes napsal(a):

Kdy bude překlad Tance?

Titulní stránka, třetí článek odshora. Máš to i s obrázky. :)
    máš to i s obrázky xD xD Neviem, ako to bolo mienené, ale znelo to vtipne
  • Ahoj, teď jsem skoro v půlce tance s draky, čtu v originále... pokud to chápu správně, tak další knížka - vichry zimy - ještě nejsou vydaný ani v originále? A je nějakej odhad (rok / dva)?
  • tom napsal(a):

... (rok / dva)?

tři, čtyři pět.
    Rok, dva, tři, čtyři, pět...
    :D
  • "Dávám bolševikovi rok, maximálně dva."
    Osobně tipuji tak rok, dva, možná tři, maximálně čtyři. Ale nakonec to bude stejně pět.
  • Čím dýl, tím líp.
    Nezapomínejte, že s vydáním posledního dílu skončí smysl těchto stránek. ;-)
  • Nezapomínejte, že s vydáním posledního dílu skončí smysl těchto stránek. ;-)
    To se nikdy nestane:-)
  • Chmur napsal(a):

Nezapomínejte, že s vydáním posledního dílu skončí smysl těchto stránek. ;-)
    To se nikdy nestane:-)
    Přesně. Vždycky zůstane spousta nedořešených otázek a třeba bodovací hra se dá hrát do hálelujá díky pozvolným změnám názoru na jednotlivé postavy. :o)
  • No bodovací hra by se měla po vydání všech knížek zahrát od znova protože některé postavy (Arya, Sansa) se změnili k nepoznání.
  • Miss: Já to myslel tak, že nikdy nevyjde poslední díl:-)
  • Chmur: To je ještě pesimističtější představa. Něco takového si odmítám v neděli po ránu připustit! ;)
  • Má vůbec Martin nějaké děti nebo kamarády, kteří by to za něj dopsali?:-)
  • Chmur napsal(a):

Má vůbec Martin nějaké děti nebo kamarády, kteří by to za něj dopsali?:-)

Já pevně věřim, že nějakej závěr je už někde pěkně připravenej v trezoru a případně by to někdo dopsal...

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi