Nejdojemnější? Jedině ta, kde Ohař vypráví Sanse o svém dětství :'( (+ ta, kde se Sam dozví, že to mimčo, které Fialka s sebou tahá, není její). Raději spoiler, kdyby náhodou někdo ještě nečetl Hostinu.
Já jen, že sama vím, jaké je to narazit tady na spoiler :D. Nevím, jestli to tu mám pořádně číst, abych nenarazila na něco z Tance, který ještě nemám dočtený :D. Jinak příště tedy začerňovat nebudu :) K Ohařovi - ta scéna byla hrozně smutná. Netřeba to psát ultrasmutným jazykem, stačí si to představit, co chudák musel zažít a je mi do pláče. Ohař je prostě nejvíc tragická postava v celém aSoIaF... :/
Tak souhlasím, že to je taky jedna z mých oblíbených scén :-) a taky si v koutku dušičky přeju pro Ohaře nějaký lepší osud...třeba aby aspoň mohl osobně zlikvidovat vlastního bráchu :-))
S lepším osudem souhlasím (a za likvidaci bráchy navrch bych Martinovi taky byla vděčná). Ideálně: Teplo domácího krbu, kam by se šlo vracet, ale žádný řetěz kolem krku, plnou misku a ne jen kosti, a hlavně hodného pána, který zbytečně neječí a umí podrbat za uchem. Při dlouhodobém užívání to udělá hotové zázraky s každým (P)psem. ;)
Přidávám se k fanclubu Ohaře, zde se plně projeví má naivita a dobře skrývaná romantická duše - přeji mu, aby hlavně žil, vykuchal bratra a setkal se Sansou (a žili spolu šťastně až do smrti). Akorát se obávám, že GRRM na mne ukazuje dlouhý nos a volá smůlex :)
Pokud není pravdivá široce rozšířená teorie o tom, že je na ozdravném pobytu mezi mnichy... ;)
Já s tím pevně počítám!
To já taky. A běda Martinovi, jestli to tak nebude! >:( Po Hostině jsem byla z Ohařovy smrti strašně zdeptaná a najednou -bum- kde se vzala, tu se vzala tahle "informace". Od té doby se toho držím a zarytě odmítám věřit čemokoli jinému. :D
A já myslela, že po seriálu, kde je vizuálně vidět jejich věkovej rozdíl, lidi přestanou Ohaře se Sansou párovat :D No fakt, Sansu všichni párujou se samýma nevhodnýma lidma - když ne Ohař, tak je to Tyrion nebo Malíček.
Raptorka - to ať klidně, ale nemyslím, že by ho to přimělo zacházet útlocitněji se svýma postavičkama :-))
svoa00 - to už jsme zde taky probíraly někde, že v jejím věku není kde brát i když bychom kradly :-D A se seriálem na některé z nás nechoď - tyto irelevantní informace...:-)
Přidávám se k fanclubu Ohaře, zde se plně projeví má naivita a dobře skrývaná romantická duše - přeji mu, aby hlavně žil, vykuchal bratra a setkal se Sansou (a žili spolu šťastně až do smrti). Akorát se obávám, že GRRM na mne ukazuje dlouhý nos a volá smůlex :)
Netreba podliehať panike. Možno motyka vystrelí a so Psom sa dožijeme šťastného konca. ;)
sova00: Vizuálně- oba herci jsou od sebe 27 let, v knížce to bylo 15. To už je rozdíl. Já budu pro Ohaře vděčná za jakéhokoli pána/paní odpovídající popisu výše. :) O nedostatku vhodných "nápadníků" pro Sansu už se taky dost namluvilo. Však on Harry taky nebude tak fajn, jak vypadá a každý další má svá "ale"... Nakonec si buď vezme někoho nevhodného- postavením, charakterem...-, nebo zůstane na ocet.
Komentáře
Jinak tohle je neseriálová část, ne? Nečtenáři to mají na vlastní nebezpečí, Hostina není spoiler.
Jinak příště tedy začerňovat nebudu :)
K Ohařovi - ta scéna byla hrozně smutná. Netřeba to psát ultrasmutným jazykem, stačí si to představit, co chudák musel zažít a je mi do pláče. Ohař je prostě nejvíc tragická postava v celém aSoIaF... :/
Ideálně:
Teplo domácího krbu, kam by se šlo vracet, ale žádný řetěz kolem krku, plnou misku a ne jen kosti, a hlavně hodného pána, který zbytečně neječí a umí podrbat za uchem. Při dlouhodobém užívání to udělá hotové zázraky s každým (P)psem. ;)
Po Hostině jsem byla z Ohařovy smrti strašně zdeptaná a najednou -bum- kde se vzala, tu se vzala tahle "informace". Od té doby se toho držím a zarytě odmítám věřit čemokoli jinému. :D
svoa00 - to už jsme zde taky probíraly někde, že v jejím věku není kde brát i když bychom kradly :-D A se seriálem na některé z nás nechoď - tyto irelevantní informace...:-)
Já budu pro Ohaře vděčná za jakéhokoli pána/paní odpovídající popisu výše. :)
O nedostatku vhodných "nápadníků" pro Sansu už se taky dost namluvilo. Však on Harry taky nebude tak fajn, jak vypadá a každý další má svá "ale"... Nakonec si buď vezme někoho nevhodného- postavením, charakterem...-, nebo zůstane na ocet.