Nejdojemnější scéna

124

Komentáře

• Lorde, čosi takéto, kapiš? :-)

• :D Vieš, moje lordstvo o policajných akadémiach nepočula, len o kasárňach :D Ale film som videl
  • Nejdojemnější? Jedině ta, kde Ohař vypráví Sanse o svém dětství :'( (+ ta, kde se Sam dozví, že to mimčo, které Fialka s sebou tahá, není její). Raději spoiler, kdyby náhodou někdo ještě nečetl Hostinu.
  • Kolikokoli: Scénu Ohař × Sansa mám taky velmi ráda, i když bych jí jmenovala spíš jako jednu z nejoblíbenějších, než nejdojemnější.

Jinak tohle je neseriálová část, ne? Nečtenáři to mají na vlastní nebezpečí, Hostina není spoiler.
  • Já jen, že sama vím, jaké je to narazit tady na spoiler :D. Nevím, jestli to tu mám pořádně číst, abych nenarazila na něco z Tance, který ještě nemám dočtený :D.
    Jinak příště tedy začerňovat nebudu :)
    K Ohařovi - ta scéna byla hrozně smutná. Netřeba to psát ultrasmutným jazykem, stačí si to představit, co chudák musel zažít a je mi do pláče. Ohař je prostě nejvíc tragická postava v celém aSoIaF... :/
  • Tak souhlasím, že to je taky jedna z mých oblíbených scén :-) a taky si v koutku dušičky přeju pro Ohaře nějaký lepší osud...třeba aby aspoň mohl osobně zlikvidovat vlastního bráchu :-))
  • S lepším osudem souhlasím (a za likvidaci bráchy navrch bych Martinovi taky byla vděčná).
    Ideálně:
    Teplo domácího krbu, kam by se šlo vracet, ale žádný řetěz kolem krku, plnou misku a ne jen kosti, a hlavně hodného pána, který zbytečně neječí a umí podrbat za uchem. Při dlouhodobém užívání to udělá hotové zázraky s každým (P)psem. ;)
  • Ó ano - pravdu díš :-)
  • Přidávám se k fanclubu Ohaře, zde se plně projeví má naivita a dobře skrývaná romantická duše - přeji mu, aby hlavně žil, vykuchal bratra a setkal se Sansou (a žili spolu šťastně až do smrti). Akorát se obávám, že GRRM na mne ukazuje dlouhý nos a volá smůlex :)
  • Bych spíš řekla, že se mistr směje, až se za tučné břicho popadá :o))
  • Krisa: Ale aspoň je nás víc takových. Můžeme si pak imaginárně plakat na ramenech... ;)
  • No spíš jsme zameškaly, protože už je po něm :-)
  • Jarla napsal(a):

No spíš jsme zameškaly, protože už je po něm :-)

Pokud není pravdivá široce rozšířená teorie o tom, že je na ozdravném pobytu mezi mnichy... ;)
  • Jo jasně - Zotavovna Bílý kříž - úplně jsem zapomněla :-D
  • Spíš Bílá hvězda. ;D
  • No jasně - nemohlo to být v Beskydech :-D
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Jarla napsal(a):

Pokud není pravdivá široce rozšířená teorie o tom, že je na ozdravném pobytu mezi mnichy... ;)
    Já s tím pevně počítám!
  • Krisa napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Jarla napsal(a):

Já s tím pevně počítám!
    To já taky. A běda Martinovi, jestli to tak nebude! >:(
    Po Hostině jsem byla z Ohařovy smrti strašně zdeptaná a najednou -bum- kde se vzala, tu se vzala tahle "informace". Od té doby se toho držím a zarytě odmítám věřit čemokoli jinému. :D
  • Raymond Richard není Ronald Reuel :-p
  • Jarla napsal(a):

Raymond Richard není Ronald Reuel :-p

Třeba se nechá přejmenovat na počest velkého "zakladatele žánru". ;)
  • A já myslela, že po seriálu, kde je vizuálně vidět jejich věkovej rozdíl, lidi přestanou Ohaře se Sansou párovat :D No fakt, Sansu všichni párujou se samýma nevhodnýma lidma - když ne Ohař, tak je to Tyrion nebo Malíček.
  • Raptorka - to ať klidně, ale nemyslím, že by ho to přimělo zacházet útlocitněji se svýma postavičkama :-))

svoa00 - to už jsme zde taky probíraly někde, že v jejím věku není kde brát i když bychom kradly :-D A se seriálem na některé z nás nechoď - tyto irelevantní informace...:-)
  • Krisa napsal(a):

Přidávám se k fanclubu Ohaře, zde se plně projeví má naivita a dobře skrývaná romantická duše - přeji mu, aby hlavně žil, vykuchal bratra a setkal se Sansou (a žili spolu šťastně až do smrti). Akorát se obávám, že GRRM na mne ukazuje dlouhý nos a volá smůlex :)

Netreba podliehať panike. Možno motyka vystrelí a so Psom sa dožijeme šťastného konca. ;)
  • sova00: Vizuálně- oba herci jsou od sebe 27 let, v knížce to bylo 15. To už je rozdíl.
    Já budu pro Ohaře vděčná za jakéhokoli pána/paní odpovídající popisu výše. :)
    O nedostatku vhodných "nápadníků" pro Sansu už se taky dost namluvilo. Však on Harry taky nebude tak fajn, jak vypadá a každý další má svá "ale"... Nakonec si buď vezme někoho nevhodného- postavením, charakterem...-, nebo zůstane na ocet.
  • Sansa si řekne: S..u na to, bude ze mě panenská královna :D
  • Ještě by moh autor (ne že by to bylo poprvé) vyštrachat z rukávu někoho, kdo neumřel :-p
  • Úžasný nápad! Co takhle Sansa + Aegon! A bude vládnout všem Sedmi královstvím! ;D
  • No řekla bych, že 15 let není zas tak velký rozdíl. Když uvážím ženy Waldera Freye (Toho Waldera Freye), tak nějakých 15 let se ztratí.
  • Já jsem ze "zvrhlé" rodiny, takže mi těch patnáct taky moc nepřijde. :D
  • MU: Waldo?

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi