Zdravotnictví a poplatky

1235

Komentáře

• Ben Nevis napsal(a):

Ani nevím, o to tam jde, ale mám v tom jasno. :-)
    Rath se začal povyšovat na nějakého kmotra, ten mu dal varování v podobě zatykače. Za chvíli kauza vyšumí, Rath bude hodný a vše se vrátí do normálů.

Na to je to podle mne moc velký průser.... Ale tak tady mně nic nepřekvapí :-(
  • Samozřejmě, že to vyšumí do ztracena...snad si nemyslíte, že toho syčáka někdo dostane do kriminálu - kam po zásluze patří :-D
  • 7 mega v krabici od bot - no nekupte to. :-)
  • Úspěšně reklamoval křusky a vrátili mu prachy, protože to bylo neopravitelné a výrobce uznal svou chybu a to je odškodnění, že se té újmy Drátovi dostalo! To dá rozum!
  • Nevim jak vy, ale já mám od rána nelíčenou radost a asi pro kolemjdoucí pitomě ušklebenej výraz. K tomu ten naprosto hloupej způsob s krabicí od bot, to je neuvěřitelný. I pitomí véčkaři to posílali přes ostrovy apod. A věřím, že když to má pod palcem lady Kamenosrdce Bradáčová, že bude Drath bručet.
  • Mě nejvíc zajímá, kdo je za tím. Zkusím zjistit, co se říká, určitě to bude zajímavé :-)

• Hm, tak to už mi Rath to všimné na SAR neproplatí...to je v místě kde ani Renly Jaimeho meč nenajde :D
  • Už jsem se bál, že nás o vysvětlení opravdu ochudí... Jak řekl někdo na Twitteru, jedna facka Macka byla málo.
  • Já se jenom doopravdy bojím aby to prostě nebyl politický boj, kde policie je jen prostředek k oslabování soupeře. Věřím, že ne...
  • Nevěřím tomu. Je až neuvěřitelný, že to vyšetřovatelé a zastupitelství uchovalo v tajnosti a dokonalo. A pak, jak zajímavě poznamenal Ondřej Kundra v Událostech, komentářích - státní zástupkyně Bradáčová byla z řad pravicových stran odmítána jako kandidátka na místo Rampuly v Praze s tím, že je moc spjatá s ČSSD.
  • – "Pane hejtmane, co jsme dlužni?" – "Ale to nestojí ani za řeč – přineste mi sedmičku."
  • Alek napsal(a):

– "Pane hejtmane, co jsme dlužni?" – "Ale to nestojí ani za řeč – přineste mi sedmičku."

Ten je...
  • výborný :))
  • Pod podlahou třicet mega? Blázen :D Hold asi nezná česko-ruskou banku, chlapec...
  • By ma zaujimalo, ako to chcel preprat...
  • To vysvětlí v autobiografii. :-)
  • Mozno sa len chcel nimi po veceroch mojkat :). Raz som nasla podozrivu transakciu. Chlapik robil kamionistu, prevazal cigarety a urobil jednorazovy vklad vyse miliona. A nejaky debil to schvalil. Ked som si to v databaze vyhladala, skoro ma porazilo, ale uz bolo neskor, pokial to financna spolocnost preberie, tak uz je to preprate.
  • Mojkat znamená mazlit? :-)
  • Smart guy :), zase jedno slovenske slovicko, ktore mi uslo :)
  • Mojkat :-) To je jako když se u nás říká udělat "moja moja" a znamená to obejmout se zhoupnutím na obě strany.
  • Ale má to jeden háček.
    Nad t. :-)
  • Tak ten sviňa d.rát si najal Sokola....dokonalá špička ve svém oboru(zní to téměř úctyhodně, co? ale v praxi není)....jak přesně má vymezený obor by možná mohl dodat flanker :-))
  • Já bych řekl že teď to Rathovi vrátí a ještě se mu omluví (smích)
  • Tak nějak si to myslím, ovšem ta páka, co na něj poštvala nástroj jménem policie může mít další esa v rukávu, takže třeba to ještě bude rozkošná mocenská bitka - houšť a větší kapky! :-D Ať padne kdo padne, vždy to bude 1:0 pro mne :-)
  • Hildegarda napsal(a):

Mozno sa len chcel nimi po veceroch mojkat :). Raz som nasla podozrivu transakciu. Chlapik robil kamionistu, prevazal cigarety a urobil jednorazovy vklad vyse miliona. A nejaky debil to schvalil. Ked som si to v databaze vyhladala, skoro ma porazilo, ale uz bolo neskor, pokial to financna spolocnost preberie, tak uz je to preprate.

(panika) je tu medzi nami daňovák? musím pozrieť svoje statusy :)
  • Především buďte opatrní ve své víře ve vítězství dobra a spravedlnosti. Je trochu divný, když u řady kauz se důkazy válej doslova před očima, propíraj se veřejně měsíce ba roky a nakonec jen vítr zasviští. A že by najednou? Ne, nehodlám tleskat jen proto, že jedna ryba žere druhou.
  • flanker - já se vždy tetelím radostí, když se ryby žerou mezi sebou :-) V dobro a spravedlnost nevěřím...jen ve zlomyslnost :-)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi