Ani nevím, o to tam jde, ale mám v tom jasno. :-) Rath se začal povyšovat na nějakého kmotra, ten mu dal varování v podobě zatykače. Za chvíli kauza vyšumí, Rath bude hodný a vše se vrátí do normálů.
Na to je to podle mne moc velký průser.... Ale tak tady mně nic nepřekvapí :-(
Úspěšně reklamoval křusky a vrátili mu prachy, protože to bylo neopravitelné a výrobce uznal svou chybu a to je odškodnění, že se té újmy Drátovi dostalo! To dá rozum!
Nevim jak vy, ale já mám od rána nelíčenou radost a asi pro kolemjdoucí pitomě ušklebenej výraz. K tomu ten naprosto hloupej způsob s krabicí od bot, to je neuvěřitelný. I pitomí véčkaři to posílali přes ostrovy apod. A věřím, že když to má pod palcem lady Kamenosrdce Bradáčová, že bude Drath bručet.
Nevěřím tomu. Je až neuvěřitelný, že to vyšetřovatelé a zastupitelství uchovalo v tajnosti a dokonalo. A pak, jak zajímavě poznamenal Ondřej Kundra v Událostech, komentářích - státní zástupkyně Bradáčová byla z řad pravicových stran odmítána jako kandidátka na místo Rampuly v Praze s tím, že je moc spjatá s ČSSD.
Mozno sa len chcel nimi po veceroch mojkat :). Raz som nasla podozrivu transakciu. Chlapik robil kamionistu, prevazal cigarety a urobil jednorazovy vklad vyse miliona. A nejaky debil to schvalil. Ked som si to v databaze vyhladala, skoro ma porazilo, ale uz bolo neskor, pokial to financna spolocnost preberie, tak uz je to preprate.
Tak ten sviňa d.rát si najal Sokola....dokonalá špička ve svém oboru(zní to téměř úctyhodně, co? ale v praxi není)....jak přesně má vymezený obor by možná mohl dodat flanker :-))
Tak nějak si to myslím, ovšem ta páka, co na něj poštvala nástroj jménem policie může mít další esa v rukávu, takže třeba to ještě bude rozkošná mocenská bitka - houšť a větší kapky! :-D Ať padne kdo padne, vždy to bude 1:0 pro mne :-)
Mozno sa len chcel nimi po veceroch mojkat :). Raz som nasla podozrivu transakciu. Chlapik robil kamionistu, prevazal cigarety a urobil jednorazovy vklad vyse miliona. A nejaky debil to schvalil. Ked som si to v databaze vyhladala, skoro ma porazilo, ale uz bolo neskor, pokial to financna spolocnost preberie, tak uz je to preprate.
(panika) je tu medzi nami daňovák? musím pozrieť svoje statusy :)
Především buďte opatrní ve své víře ve vítězství dobra a spravedlnosti. Je trochu divný, když u řady kauz se důkazy válej doslova před očima, propíraj se veřejně měsíce ba roky a nakonec jen vítr zasviští. A že by najednou? Ne, nehodlám tleskat jen proto, že jedna ryba žere druhou.
Komentáře
Nad t. :-)