TV seriály

1424345474867

Komentáře

• Nerad používám jako příklad Přátele, ale tam nakonec taky jeden vztah do manželství došel :)
  • To vím, že existuje a párkrát jsem v autobuse zahlídla něco bez zvuku :-)
  • Ze začátku se mi to líbilo, ale postupně mě to začalo srát :)
  • Přáteli jsem naprosto nedotčena. :-)
    Pokud je větší skupina postav, tak mohou někoho "obětovat" a umožnit mu šťastný vztah. Ale jakmile je tam jenom ústřední dvojice, tak je to k nevydržení, jak kolem sebe chodí po špičkách, a je jedno, jestli je to romantický seriál nebo detektivka.
  • Krisa napsal(a):

MU: Já si myslím, že hlavní děj 2. série se bude točit kolem souboje Zlé Královny/Reginy a Rampelníka/Pana Golda. Ale je to pouze můj soukromý odhad. Druhé sérii dám šanci, pokud bude třetí, tak nevím (asi povytáhnu obočí údivem) :)

Ja očakávam, že sa im to hádam podarí dať nejako na 2. sériu záživne, ale 3. by podľa mňa bola zbytočným natiahnutím. A spomínali niečo o morskej panne ako dejovej línií pre 2. sériu.
    Miss Utahraptor napsal(a):

Třetí série???
    Hmm... Emma si vezme Pinocchia, případně někoho jiného obdivovatele (kdyby jsme se chtěli Augusta zbavit). Pořídí přechytralému Henrymu pár sourozenců. Sem-tam scéna se vzdychajícím seniorským královským párem, bádajícím nad tím, jak moc se milují a jak velké štěstí konečně mají. Nějaký ten záštiplný plán stokrát pokořené Reginy. Párkrát se mihne Rampelník s pološíleným tajemným výrazem a provede pár zdánlivě si "protiřečících" drobností, z nichž v závěru vyplyne velký geniální plán. A zbylé místo vyplníme těmi nepodstatnými- Karkulka, Kloboučník, Popelka, dlouho jsme neviděli Jeníčka s Mařenkou....

To už je dost materiálu na dalších 22, ne? ;D

A bude tam nová postava... Krysař... Ako naňho mohli zabudnúť? :D
  • Právě jsem dokoukala druhou sérii Sherlocka. Je tu někdo další takový? Netušíte, jak sakra nafingoval tu sebevraždu? Nějak mi to uniklo...
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Právě jsem dokoukala druhou sérii Sherlocka. Je tu někdo další takový? Netušíte, jak sakra nafingoval tu sebevraždu? Nějak mi to uniklo...

Viděla jsem a nic ti neuniklo. Tuším ale, že v tom bude nějakou roli hrát kamarádka z márnice. Á propos - asi sis všimla Oony Chaplin :D
  • svoa00 napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Právě jsem dokoukala druhou sérii Sherlocka. Je tu někdo další takový? Netušíte, jak sakra nafingoval tu sebevraždu? Nějak mi to uniklo...

Viděla jsem a nic ti neuniklo. Tuším ale, že v tom bude nějakou roli hrát kamarádka z márnice. Á propos - asi sis všimla Oony Chaplin :D
    Aspoň že nejsem tak nedůvtipná, jak jsem se bála. Doufám, že to nějak UVĚŘITELNĚ vysvětlí.
    Oony Chaplin jsem si nevšimla- musela jsem si jí dohledat a nedivím se, že jsem ji nezaregistrovala. Watsonovým "přítelkyní" nevěnuji pozornost. :)
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Nejsi jediná. ;-)

http://www.edna.cz/sherlock/extra/jak-sherlock-holmes-unikl-vlastni-smrti.asp
    http://www.edna.cz/sherlock/autor_clanek.asp?autor=28402&clanek=40789
  • Takže som dokukal OUaT... A trocha sa aj teším na druhú sériu, vyzerá to tak, že keď sa teraz o tej kliatbe vie, bude to zaujímavejšie :D
  • Jarla napsal(a):

Náhodou Howard a Bernaddete se vzali...ovšem jestli to vydrží je otázka a jak to chtějí patlat dál nevím :-) Rozhodně mne to velmi překvapilo právě proto, že v seriálech z toho na poslední chvíli sejde:-)

Podla mna sa bud to manzelstvo anuluje alebo ho vyhlasia za neplatne. Ved kto uz videl svadbu na streche panellaku!?! :)
  • V americe ? žáden problém - to je to nejmenší...anulovat by se mohlo leda, kdyby šlo o něco právního nebo tak - ta možnost tam je.
  • Tak v amerike mozes mat svadbu kdekolvek, preto sa tomu hovori amerika :). Myslim, ze do nejakeho casu sa daju anulovat bezdovodne a potom vtedy, ak nie su naplmene. Ale na to tu mame predsa pravnikov :)
  • do 24 hodin lze sňatek anulovat tuším i u nás, co flankere? :-)
  • Zase nějaká právní pověra? Tuhle ani neznám :)
  • Svatbu na paneláku můžeš mít i v ČR - jde o to, kam dostaneš oddávajícího.
  • Záleží jestli zaplatíš a bude tam "stůl" a přístřešek v případě nepříznivých povětrnostních podmínek :-p To vím náhodou naprosto přesně :-D
  • No napřed ale musíš zajít na ono místo s úřednicí z matriky, aby rozhodla, zda se jedná o důstojné místo pro uzavřená manželství.
  • Jo jasně - to ještě musí být taky splněno :-)) a samozřejmě to musí být v jejím okrsku, pakliže ne, tak musíš podat žádost přes svou matrikářku :-)
  • Lord napsal(a):

No napřed ale musíš zajít na ono místo s úřednicí z matriky, aby rozhodla, zda se jedná o důstojné místo pro uzavřená manželství.

Takže stoka nepřipadá v úvahu? Nebo kravín ("Ale vždyť je to tak romantické- tam jsme se poprvé setkali. Já měla gumovky od hnoje a vidle v ruce, on přijel inseminovat Julču s Ančou..." :)?
  • Zákon říká, že příslušný matriční úřad může povolit uzavření manželství na kterémkoli vhodném místě. Nicméně nevim, co je na místě samotným tak důležitýho.
  • No o to jsme se právě s matrikářkou poštěkaly :-))) Není v obci hnusnější místo než obřadní síň, kterážto byla agitačním střediskem, které bylo narychlo zpíchnuté z přístřešku zahrádkářského klubu, kde se moštovalo :-D A ty oplesnivělé otřískané zdi...
  • flanker.27 napsal(a):

Zákon říká, že příslušný matriční úřad může povolit uzavření manželství na kterémkoli vhodném místě. Nicméně nevim, co je na místě samotným tak důležitýho.

Místo je důležité do určité míry - kamarádka se bude vdávat u nich na zahradě (mají velkou zahradu, takže tam mají místo na obřad i následnou párty) a přijde mi to jako geniální nápad.
  • Taky jak velká svatba to je, nám stačilo kromě nás 6 lidí, o jednoho člověka jsem překonal ségru :)
  • flanker.27: Přesný počet nevím, ale ne nic obřího. Jen rodina a nejbližší kamarádi (klasika).
  • Checht - já jim nakonec sestříhala trapné neosobní proslovy na tři věty stanovené zákonem :-D Nejlepší obřad, co jsme si dokázali představit - oblečení pohodlné, žádné fotodokumentace a zdržování - 3 minuty v síni i s gratulačkou a tradá do sálečku horské chaty nadlábnout se, co kdo snese :-D
  • Ak raz budem mať svatbu tak na malom mieste, kde budem len ja, ona a oddávajúci :D Radšej tak v súkromí
  • U nás absentovala i rodina :)

Nás se zeptali, jestli chceme proslov nebo jen nezbytný zákonný minimum ("ANOANOANO") už když jsem na matriku šli poprvý zařizovat. Jediná svízel. Eliška tam objednala fotografa, ale pak na to zapoměla a objednala dalšího. Byla vždycky taková popleta...
  • Lord Gepeto napsal(a):

Ak raz budem mať svatbu tak na malom mieste, kde budem len ja, ona a oddávajúci :D Radšej tak v súkromí

Ještě svědci.
  • Svedkom toho všetko bude Boh... Myslíš, že by to obstálo :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi