Smrtelná ne, přežilo hodně SW fanoušků, je to dávka s těžkými negativními účinky :)
OK, nebyla jsem si jistá. Zhruba v půlce jedničky jsem si zacpávala uši a zavírala oči vždy, když se objevil a následky (extrémní lekavost a tiky) zmizely do pár týdnů. Netušila jsem, že plná dávka Jar Jara poškozeného nakonec nezabije... :D
Jar Jara ve filmu jsem ještě snesla. Nevadil mi tolik, jako jiným fanouškům (to C-3PO mi leze na nervy víc a mnohem déle). Ale v seriálu Clone Wars toho šišlavého idiota dotáhli do vskutku smrtící obludnosti :o(
Smrtelná ne, přežilo hodně SW fanoušků, je to dávka s těžkými negativními účinky :)
OK, nebyla jsem si jistá. Zhruba v půlce jedničky jsem si zacpávala uši a zavírala oči vždy, když se objevil a následky (extrémní lekavost a tiky) zmizely do pár týdnů. Netušila jsem, že plná dávka Jar Jara poškozeného nakonec nezabije... :D
C-3PO jsem brala jako nutného degena (ve filmu musí být krasavice v nesnázích, švarný hrdina a "vtipný" degen), proto jsem ho filtrovala. Jar Jar byl navíc nad degenskou položku.
Příznivcům akčních komedií doporučuji Neřízenou střelu. Nighy kouzelný jako vždy, Emily Blunt za ním nezaostává, Rupert Grint roztomilý trouba, Martin Freeman to jen korunuje.
Když už jsem dnešek strávila zíráním na Sherlocka, stáhla jsem si i pilot. Děj zhruba odpovídá Studii v růžové, jen je jednodušší. Kupodivu se mi líbil snad i víc, než finální (už seriálová) verze.
Jj, hodně dlouho. Mám dlouhodobě krizi - nechce se mi vůbec nic :)
Seriálů mám rozkoukaných nebo naplánovaných strašně moc. Třeba celou třetí sérii Whitechapelu, na kterou jsem se původně velmi těšila, jsem zatím vůbec neviděla.
Komentáře
Diktator snad bude vtipnější. Hlavně, když to bude nekorektní.
Cohena jsem viděla nedávno v Hugovi. Jeho role asi měla nahradit Jar Jara a jiné podobné komické figurky.
Nevada: To už se ti teda nechce docela dlouho. :-)
Seriálů mám rozkoukaných nebo naplánovaných strašně moc. Třeba celou třetí sérii Whitechapelu, na kterou jsem se původně velmi těšila, jsem zatím vůbec neviděla.