Různé filmy

1444547495080

Komentáře

• Miss Utahraptor napsal(a):

Krisa napsal(a):

7 Jar Jar Binksů je smrtelná dávka

Jeden Jar Jar je smrtelná dávka. ;D
    Smrtelná ne, přežilo hodně SW fanoušků, je to dávka s těžkými negativními účinky :)
  • Krisa napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Krisa napsal(a):

Smrtelná ne, přežilo hodně SW fanoušků, je to dávka s těžkými negativními účinky :)
    OK, nebyla jsem si jistá. Zhruba v půlce jedničky jsem si zacpávala uši a zavírala oči vždy, když se objevil a následky (extrémní lekavost a tiky) zmizely do pár týdnů. Netušila jsem, že plná dávka Jar Jara poškozeného nakonec nezabije... :D
  • Nevada napsal(a):

Něco pro zpestření 50 trailers for 4 minutes - celkem působivé.

Paráda, tyhle sestřihy sbírám :-)
  • Jar Jara ve filmu jsem ještě snesla. Nevadil mi tolik, jako jiným fanouškům (to C-3PO mi leze na nervy víc a mnohem déle). Ale v seriálu Clone Wars toho šišlavého idiota dotáhli do vskutku smrtící obludnosti :o(
  • Miss Utahraptor napsal(a):

Krisa napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

Krisa napsal(a):

OK, nebyla jsem si jistá. Zhruba v půlce jedničky jsem si zacpávala uši a zavírala oči vždy, když se objevil a následky (extrémní lekavost a tiky) zmizely do pár týdnů. Netušila jsem, že plná dávka Jar Jara poškozeného nakonec nezabije... :D
    Pár týdnů tiků a zvracení a jseš jako rybička
  • C-3PO jsem brala jako nutného degena (ve filmu musí být krasavice v nesnázích, švarný hrdina a "vtipný" degen), proto jsem ho filtrovala. Jar Jar byl navíc nad degenskou položku.
  • Chmur napsal(a):

To vypadá opravdu vtipně. Borat byl úlet, chvílemi vtipné a chvílemi strašně nechutné.

Bruna jsi viděl?
    Diktator snad bude vtipnější. Hlavně, když to bude nekorektní.

Cohena jsem viděla nedávno v Hugovi. Jeho role asi měla nahradit Jar Jara a jiné podobné komické figurky.
  • Příznivcům akčních komedií doporučuji Neřízenou střelu. Nighy kouzelný jako vždy, Emily Blunt za ním nezaostává, Rupert Grint roztomilý trouba, Martin Freeman to jen korunuje.
  • Na Wild Targer se už nějaký ten pátek chystám, jsem na to docela zvědavá, ale pokaždý mi do toho vleze nějaký seriál, který musím okamžitě vidět :)
  • Watson hraje zase troubu?
  • Martin Freeman je totiž nejlepší trouba na světě (v dobrém slova smyslu) :)
  • Když už jsem dnešek strávila zíráním na Sherlocka, stáhla jsem si i pilot. Děj zhruba odpovídá Studii v růžové, jen je jednodušší. Kupodivu se mi líbil snad i víc, než finální (už seriálová) verze.
  • To vůbec neznám. A je to kratší?
  • 55 min. Proto tam je ten odkaz. ;D
  • Já se mám dívat ještě na 2x03 a vůbec se mi do toho nechce.
  • A kolik má Studie v růžové? :-)
  • 90 min. jako všechny ostatní. Tady je někdo líný klikat, že? ;)
  • Nevada napsal(a):

Já se mám dívat ještě na 2x03 a vůbec se mi do toho nechce.

Se mi nechtělo do 2×02. Dokud jsem se neměla učit sedimenty.... :D
  • Miss Utahraptor: Já jsem to chtěl slyšet přímo od tebe :-)

Nevada: To už se ti teda nechce docela dlouho. :-)
  • To je od vás obdivuhodné, že se umíte tak přemoct, když se vám nechce, to já bych nedokázal. :-)
  • Jj, hodně dlouho. Mám dlouhodobě krizi - nechce se mi vůbec nic :)

Seriálů mám rozkoukaných nebo naplánovaných strašně moc. Třeba celou třetí sérii Whitechapelu, na kterou jsem se původně velmi těšila, jsem zatím vůbec neviděla.
  • heavy_head napsal(a):

Miss Utahraptor: Já jsem to chtěl slyšet přímo od tebe :-)

Tobě se líbí její barva hlasu že?
  • Prave pozeram Superzraloka :))), uz davno som sa tak nezasmiala
  • Hildegarda napsal(a):

Prave pozeram Superzraloka :))), uz davno som sa tak nezasmiala

Zkus pak Žraločího muže. To je teprv prča! :D
  • Na imdb sa na Superzraloka hodnotenim nechyta...a tie herecke vykony. Dakujem universal channel, ze ma neusetrila tochto skvostu
  • Superzralok? To je něco jako Megažralok vs. obří chobotnice s Lamasem a pokračování Megažralok versus crocosaurus bez Lamase ?
  • Montezuma3 napsal(a):

Superzralok? To je něco jako Megažralok vs. obří chobotnice s Lamasem a pokračování Megažralok versus crocosaurus bez Lamase ?

Jééé, já nevěděla, že to má dvojku! (teda ne, že bych jedničku zvládla celou až do konce, na to mám své mozkové funkce až moc ráda)
  • No skoro :). Ked uz sme pri tych filmoch, mne sa celkom paci tento trailer
  • Já jsem neviděl ani jedničku ale tohle je prostě kultovní scéna. :D
  • Herdek už dlouho nebyli žádní Coeni - mám absťák... Asi zkusím jejich Fargo (jediný neviděl)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi