Fanouškovská fikce

1235753

Komentáře

• Tak jsem začal s průzkumem. Jen se chci zeptat jestli je možné setkání Roberta s Wyllou, a jestli Howland a ostatní byli celou dobu s Eddardem.
  • Mozne je vsetko, co chces :)
  • Právě že všechno je možné a kdo tam bude mít Tonyho Starka v triku Black Sabbath (vážně ho měl na sobě - Black Sabbath nazpívali Iron Man)...tak ho tam bude mít. Kdo to chce přesně podle předlohy bude mít přesně a kdo chce alternativní verzi bude mít něco dočista jiného a je to :-) Nebudeme přece všeci psát totéž ! :-D
  • Nicméně Martinovi čtenáři by mohli ocenit věrohodnost a dodržení reálií, příběh, který by byl uvěřitelný, a u kterého by si mohli říct - ano, tak se to opravdu mohlo stát.
  • heavy - to jsem měla říct já :-) Kdybych to řekla já, tak by to vesměs ignorovali, když to řekneš Ty se svým větrem ošlehaným jménem, tak to budou brát na "těžkou" váhu :-))
  • To těžko. ;-)
  • heavy_head napsal(a):

Nicméně Martinovi čtenáři by mohli ocenit věrohodnost a dodržení reálií, příběh, který by byl uvěřitelný, a u kterého by si mohli říct - ano, tak se to opravdu mohlo stát.

Tak nějak zhruba přesně.
  • Ale ja chcem spraviť paródiu :D
  • Já zase horor o stěhování duší. No a co? :-)
  • :D :D jaže sťahovaní koží a že tam hodíš aj Boltona
  • Môžu tam byť spoilery? Aby potom nebol môj príspevok jediný začiernený alebo vyradený .D

Dve otázky už: Môže to byť také, že sa len jemne držať témy? Pretože celý text by bol prakticky o čomsi inom a až nakonci by to bolo tak laicky povedané - v čom by bola časť vtipu :D
  • Lord Gepeto Illar: V době hodnocení už bude Tanec vydaný, ne? Tak jedině spoilery z Vichrů... (A na ty Ti stejně neskočíme!) ;D
  • Skôr spoilery z Búrky a tak, vieš, ak by hlasovali tí, čo sú dozadu - ja nie som taký zbehlý v anine, aby som mal už teraz prečítaný Tanec :)
  • Lord Gepeto Illar: Z Bouře to nejsou spoilery, to by se muselo odstupňovat- začernění- Tanec, zašedění-Hostina, zazelenění-Bouře, zarůžovění-Střet a bílou ať nečtou Ti, co neznají ani Hru... ;)

Pamatuji si, že ještě nemáš přečteno, ale pohybuješ se cca. všude, tak bych se nedivila, kdybys něco z Tance pochytil i jako neangličtinář. :)
  • Miss Utahraptor: A jakého útvaru se v soutěži hodláš literárně zmocnit ty? ;-)
  • :D Také stupne by bola sranda aj všeobecne na fórku - by to vyžadovalo legendu...

A inak, máš pravdu, niečo s Aegonom, Kevanova smrť, divný koniec Brienne, Dany a jej let na Drogonovi a pod. Len také drobinky.
  • heavy_head: Já? Já tu nejsem. V tomhle topicu se vůbec nepohybuji. Ani nevím, že existuje. O "soutěži" nemám potuchy. Tak jak bych mohla něco literárnit? ;)

P.S.: Nápad by byl. Teď ještě přihodit čas, trpělivost, udržet konzistenci, určit jasně body A a B (vím spíš to mezi nimi) a možná NĚCO vznikne... ;D
  • Myslel jsem, že bys ji mohla výrazně ozvláštnit. ;-)

Edit: Nó, to jsem chtěl slyšet. :-)
  • A pozor, není vyloučeno, že nejlepší výtvory se dočkají i poněkud hmatatelnějšího ocenění než pouhý nehynoucí obdiv a vděk čitatelů. :-)
  • ja skúsim niečo
  • Vějička zabrala. :-)
  • Alek se vzdá meče? :o))
  • sarven: Aspoň nebudem jediný slovák a môj príspevok bude trošilinku ťažšie roroznať .D
  • To byl i můj původní nápad.
    Konverzace však probíhala zhruba takto:
    Já: Meč! Meč!
    Alek: Mlč! Mlč!
    :-)
  • pravda... hodíme to do google translatora :)
  • Skoro mám chuť se taky zapojit :-) I když, mám trochu strach, laťka je proklatě vysoko. Mezi zdejšími talentovanými tvůrci si připadám tak trochu jako Brienne mezi finalistkami Miss Amerika.
  • Dreamer: Neboj, já se taky zapojím. :D
  • No čo, ja mám takú malú paródiu a vedľa iných diel to bude vyzerať naozaj malo, ale aj tak sa zapojím takže to kľudne skús :)
  • Ano, zapojte se! Kdo se nezapojí, bude odpojen. :-)
    Znovu opakuji, zejména pro ty, kteří stále váhají: o nic nejde, jen o zábavu a možnost si trochu počíst. Vše bude anonymní, takže se nemusíte bát, když semtam spácháte nějakou tu chybku v gramatice - to není to podstatné. Důležitý je nápad a chuť vytvořit něco nového, něco svého - a taky pro ostatní.
  • Swara napsal(a):

Tak jsem začal s průzkumem. Jen se chci zeptat jestli je možné setkání Roberta s Wyllou, a jestli Howland a ostatní byli celou dobu s Eddardem.

Proč by to možné nebylo... a i kdyby kniha tvrdila, že v danou chvíli byli někde jinde, tak ti někde jinde mohli být jen dvojníci/muži bez tváře... a nebo tak. Nikdo netvrdí, že a) Martin ví všechno b) připustíme-li že Matin ví, tak libovolná postava, která něco tvrdí už si nemusí pamatovat... (třeba Robert Baratheon míval okna jak výlohu docela často).

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi